Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jo KIBI jako svačinář zatím Evers NIC moc..spíš tedy nic....jídlo dneska žádný...a psa taky nekuchnul...a sám si ještě jídlo nechal dovézt.....JAKO VEDOUCÍ MU TÍMTO UDĚLUJU ČERNÝ PUNTÍK......souhlas

Ta dobrá je že foták je na cestě a datum záruky máš podvrzený cca od 18 června.Jaký jsem?

• Autor
Ta dobrá je že foták je na cestě a datum záruky máš podvrzený cca od 18 června.Jaký jsem?

No jsi zlatíčko kol5kol5kol5

Marek: no hele asi řeknem nástěnkáři, ať Eversovi vyvěsí na nástěnku hodnocení s tím černým hanebným puntíkem..ať kluk ví, že je pod drobnohledem :ph34r::smich: nečekal jsem srnčí jatýrka a křepelčí vajíčka...ale něčím nás na úvod své funkce překvapit mohl - a to že níc nepřipravil za přeekvapní nepovažuju lol:smich:

Roman, Marek....hlavně se tu nezačněte nad sebou rozplývat kol5:smich:

• Autor
Roman, Marek....hlavně se tu nezačněte nad sebou rozplývat kol5:smich:

Hele sorry, ale tohle je soukromá párty..nic pro tebe.....a jen pro dospělé!!!! ;):smich:

aby vás zadky bolely :p:smich: kde je vůbec ten náš zdejší pták rackomil první veliký? :D

• Autor

buď rád že tu neí...

Jendo...to víííš!... Láska je láska! :smich:

když ono se do něj tak krásně "strefuje" lol ty voe dneska jsem si zas vymyslel džob - rozhodl jsem se vyčistit si sedačky....a vřele doporučuji všem co se u práce rádi nervujou :palec2:

Jendo...to víííš!... Láska je láska! :smich:

jo táááák :smich: ...tak bacha Romčo na Marka, on je pěknej filuta, aby tě jen neo....neoláskoval a neodkop lol:smich:

• Autor
jo táááák :smich: ...tak bacha Romčo na Marka, on je pěknej filuta, aby tě jen neo....neoláskoval a neodkop lol:smich:

MYSLÍŠ JAKO JSEM ODKOPL TEBE? :smich::smich:kol5 A DIVÍŠ SE...PŘECI VÍŠ ŽE tY...NIC MOC...TEDY SPÍŠ NIC NEŽ MOC..NO VŠAK VÍŠ ;)

Upraveno od Marek

• Autor
když ono se do něj tak krásně "strefuje" lol ty voe dneska jsem si zas vymyslel džob - rozhodl jsem se vyčistit si sedačky....a vřele doporučuji všem co se u práce rádi nervujou :palec2:

za týden k tobě přijedu a vyčistíš to taky svému vedoucímu že....

Já jsem zvyklej Jendo...se mnou jen tak nikdo nevydrží :help:

• Autor

no pokud máš často depku se ani nedivím.......:)

MYSLÍŠ JAKO TEBE? :smich::smich:kol5

slíbyl jsi že to tu po foru nerozneseš..béééé béééé :kol-26::smich::smich:

Marku to bych si radši přised vejce, než to čistit znova :feve::smich:

Roman: jak to, to jsi takovej darebák jo? :D

• Autor

TAK AŽ SI JE BUDEŠ PŘISEDÁVAT :kuk::feve: ..CHCI BÝT U TOHO :smich::smich::smich:

Upraveno od Marek

:smich: ty se snad vyžíváš v sadomasochistických praktikách :kuk:lol tohle bych nepřál snad ani...ani...ani rácovi :smich:

Vlasta nás tu špehuje a přitom je hajzlík špinavej...darebák jeden líná lol

Tak pánové docela jste přes den poseděly a za toalety určo neplatily tak koukejte do mističky každej bura hodit ať mám za co do rána kalit.

:smich: hážu a neboj, včera jsem měl k obědu čočku, brzo ti udělám kšeft lol

Jendo: bohužel...darebák je slabé slovo.Co mysliš že jsem poslal Markovi? Cihlu!!!!!!!!!!! :smich:

Roman: aha aha, takže jsi tu správně...jsm psal že tu jsme banda hajzlíků :smich: tak Marek má tu "cihlu" pro herečku ne?...při troše štěstí to nepozná a jak se bude hodit, až Mára herečku rozčílí a ta po něm hodí "foťákem" :smich::smich:

• Autor
Jendo: bohužel...darebák je slabé slovo.Co mysliš že jsem poslal Markovi? Cihlu!!!!!!!!!!! :smich:

:aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive::aggressive:

• Autor
Roman: aha aha, takže jsi tu správně...jsm psal že tu jsme banda hajzlíků :smich: tak Marek má tu "cihlu" pro herečku ne?...při troše štěstí to nepozná a jak se bude hodit, až Mára herečku rozčílí a ta po něm hodí "foťákem" :smich::smich:

a máš ČERNEJ PUNTÍK ZA NAPADÁNÍ VEDOUCÍHO

:p počkej ti nareferuju trenink, že se ti z toho spotí trenky a jak rád my puntík umažeš lol:smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.