Květen 14, 200916 r Marku: Tebe přece nemusim nikam zvát.Jsi vítán u mě v jakoukoliv dobu i s rodinou a myslim to vážně.
Květen 14, 200916 r Autor Tak asi pujdu umřit do postele kuci... dej si slívu a jak už jsem psal..opočiň si...aale napřed horká koupel
Květen 14, 200916 r jÁ VÍM rOMANE JEN ABY SE Z TOHO kibi NEOPUPÍNKOVAL:) si piš že opupínkuju a budu vám závidět a dělat naschvály a..a budu z toho mít radost hele ten ráca asi fakt čte ten Blesk co?
Květen 14, 200916 r a divíš se, já z tebe už taky ty voe, snad nejsem tak nesnesitelnej né? (ale jestli jo, tak to bude naše malý tajemství jo )
Květen 14, 200916 r Autor Zdar bando, co probíráte zdar...pošta dneska odešla.... a probíráme KIBIHO hetero
Květen 14, 200916 r Autor ty voe, snad nejsem tak nesnesitelnej né? (ale jestli jo, tak to bude naše malý tajemství jo ) jů společný tajemnství...jupí...a můžu si to zapsat do deníčku..prosím
Květen 14, 200916 r jo urazil se...herec...asi chce abychom ho přemlouvali... a nebo šel na WCko a začetl se - usnul to připomenu toaletáři, ať mu to naůčtuje Woody: ahoj brachu, ale tak běžný věcí...pomlouvání ráci, roman umírá a pozor!!!...Mára-vedoucí uděluje za pomluvy ráci černý puntíky
Květen 14, 200916 r jů společný tajemnství...jupí...a můžu si to zapsat do deníčku..prosím jasně Marku, ale néé že ho zneužiješ, až budu jednou slavnej
Květen 14, 200916 r Autor mejl došel..pak na to mrknu...a raca je tabu!!!!!!!!!!!!!teď můžeme jít do KIBIHO...
Květen 14, 200916 r Marku ta OII facelift vypadá v té barvě hodně dobře vid? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3825
Květen 14, 200916 r Autor jo vypadá luxusně..mě se OII fejslift moc líbí, ale lepší je žitnýho modrásek
Květen 14, 200916 r A co proved Racek, že ho pomlouváte?/ že bych se přidal, jak tu nnení/ dělá ublíženýho, že ho tu haníme a utekl si číst "prej něco hodnotnějšího - Blesk" a nejhorší na tom je že Mára mu na to skočil Mára: tak šup šup tvrdě do pana kibiho
Květen 14, 200916 r OII je povedená a o faceliftu nemluvě...jen se mi moc nelíbý to zpracování exteriéru - lícování a tak, to je mizerný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.