Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 dělá ublíženýho, že ho tu haníme a utekl si číst "prej něco hodnotnějšího - Blesk" a nejhorší na tom je že Mára mu na to skočil Mára: tak šup šup tvrdě do pana kibiho Ne ne to by prča...tebe mám rád...jako romana..vy klucí mojí.. a hlavně jsi nejblíž od mě co bydlím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ne ne to by prča...tebe mám rád...jako romana..vy klucí mojí.. a hlavně jsi nejblíž od mě co bydlím..... no ploto no jsme skoro sousedi, nějakejch 50 kyláčků - jak se vzpamatuje počasí a bude čas, musíme se potrefit a toho splašenýho ptáka pobrat s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 příští týden..teď jedeš pič na slaz, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: Ty budeš v sobotu na SH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jojo teď jedu reprezentovat tu naší fabia knajpu příští týden mi to asi nevýjde, mám naloženo dost šichet ale červen už bych měl mýt pohodovější hele hospodo, jdu se spláchnout do sprchy, tak zatím to tu drž Marku, pardon teda pane vedoucí ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: Ty budeš v sobotu na SH? Roman: jojo dorazím někdy ráno a do neděle se určo zdržím ty snad taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Rozhodně budu v sobotu ale spát nebudu.Dám aspon jedno pivko a navečer pojedu za herečkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 jojo teď jedu reprezentovat tu naší fabia knajpu příští týden mi to asi nevýjde, mám naloženo dost šichet ale červen už bych měl mýt pohodovější hele hospodo, jdu se spláchnout do sprchy, tak zatím to tu drž Marku, pardon teda pane vedoucí ahoj Měj se a pořádně se vysrpchuj ty hetero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak to se tam snad najdem ať vidím toho místního darebáka - rozesílače cihel ne vážně, doufám že se tam alespoň pozdravíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ty woe...to si kuř že pokecáme! Mě poznáš podle ksichtu ne? a nebo podle černy špainavy Octávky-nehodlám ji totiž mejt-stejně má chcát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ty woe...to si kuř že pokecáme! Mě poznáš podle ksichtu ne? a nebo podle černy špainavy Octávky-nehodlám ji totiž mejt-stejně má chcát! no ani jeden z nás asi není líná huba, tak bude mluvit kdo dřív začne neboj poznám a když néé po zraku, tak mám přeci ten policejní čuch to já ještě nevím jestli auto počisti, uvidim jak bude zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 aha takže roman a kibi spolu.....a to kibi tvrdí že je hetero...prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj zástupče...všiml jsi si že tě bráním.::::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak noviny pročtený...večeře snědená a tady koukam nic novyho navíc sem ještě nařknutej z ublížení či co...to sou věci.tak ja to pro dnešek balim at aspon doma mam plusovy body,zejtra mam noční tak snad bude chvíle na jedno-dvě-tři si sem sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ahoj zástupče...všiml jsi si že tě bráním.::::: fakt?to sem se asi pěkně zmastil fernetem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jasně, zítra mám poslední, tak se večer stav na pivko, pokecáme . Dneska nemám nějak náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 To už jen KIBI do Tebe šije.....lump..jeden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jasně, zítra mám poslední, tak se večer stav na pivko, pokecáme . Dneska nemám nějak náladu Ty woé co je s Váma ..Ty nemáš náladu Roman taky ne....jen já hýřím...pořád dobře naladěn.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Aspon že nejsem sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 To víš, no. Zatím se nerozvádím, tak se ze mě stává ASTINENT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 asi málo chlastáte a moc jste s herečkama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to bude asi proto že lidi malo hulej..... ... jinak je fakt že ten dnešek nebyl zrovna povedej a nalada není zrovna happy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 To víš, no. Zatím se nerozvádím, tak se ze mě stává ASTINENT Myslíš abstinent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to bude asi proto že lidi malo hulej..... ... jinak je fakt že ten dnešek nebyl zrovna povedej a nalada není zrovna happy I Ty raco...já myslel že jsi silnější..jako zástupce.....no....dneska jsem měl smažáček ..dal by jsi si...to Ty můžeš...co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Myslíš abstinent Njn to jek včera s tou pojišťovnou , to víš, baba tu do mě hučí a tak to dopadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.