Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
dělá ublíženýho, že ho tu haníme a utekl si číst "prej něco hodnotnějšího - Blesk" :smich: a nejhorší na tom je že Mára mu na to skočil ;)

Mára: tak šup šup tvrdě do pana kibiho :kol-34:

Ne ne to by prča...tebe mám rád...jako romana..vy klucí mojí.. kol5 a hlavně jsi nejblíž od mě co bydlím..... :palec2:

Ne ne to by prča...tebe mám rád...jako romana..vy klucí mojí.. kol5 a hlavně jsi nejblíž od mě co bydlím..... :palec2:

no ploto :palec2:lol no jsme skoro sousedi, nějakejch 50 kyláčků - jak se vzpamatuje počasí a bude čas, musíme se potrefit a toho splašenýho ptáka pobrat s sebou :palec2:

• Autor

příští týden..teď jedeš pič na slaz, že :)

Jendo: Ty budeš v sobotu na SH?

jojo teď jedu reprezentovat tu naší fabia knajpu lol příští týden mi to asi nevýjde, mám naloženo dost šichet :feve: ale červen už bych měl mýt pohodovější :palec2: hele hospodo, jdu se spláchnout do sprchy, tak zatím to tu drž Marku, pardon teda pane vedoucí :smich: ahoj

Jendo: Ty budeš v sobotu na SH?

Roman: jojo dorazím někdy ráno a do neděle se určo zdržím :palec2: ty snad taky ne?

Rozhodně budu v sobotu ale spát nebudu.Dám aspon jedno pivko a navečer pojedu za herečkou...

• Autor
jojo teď jedu reprezentovat tu naší fabia knajpu lol příští týden mi to asi nevýjde, mám naloženo dost šichet :feve: ale červen už bych měl mýt pohodovější :palec2: hele hospodo, jdu se spláchnout do sprchy, tak zatím to tu drž Marku, pardon teda pane vedoucí :smich: ahoj

Měj se a pořádně se vysrpchuj ty hetero ;):smich:

tak to se tam snad najdem ať vidím toho místního darebáka - rozesílače cihel :smich: ne vážně, doufám že se tam alespoň pozdravíme :)

Ty woe...to si kuř že pokecáme! Mě poznáš podle ksichtu ne? a nebo podle černy špainavy Octávky-nehodlám ji totiž mejt-stejně má chcát!

Ty woe...to si kuř že pokecáme! Mě poznáš podle ksichtu ne? a nebo podle černy špainavy Octávky-nehodlám ji totiž mejt-stejně má chcát!

no ani jeden z nás asi není líná huba, tak bude mluvit kdo dřív začne :smich: neboj poznám a když néé po zraku, tak mám přeci ten policejní čuch :smich: to já ještě nevím jestli auto počisti, uvidim jak bude zejtra :)

• Autor

aha takže roman a kibi spolu.....a to kibi tvrdí že je hetero...prd...

• Autor

ahoj zástupče...všiml jsi si že tě bráním.:::::

tak noviny pročtený...večeře snědená a tady koukam nic novyho navíc sem ještě nařknutej z ublížení či co...to sou věci.tak ja to pro dnešek balim at aspon doma mam plusovy body,zejtra mam noční tak snad bude chvíle na jedno-dvě-tři si sem sednout

ahoj zástupče...všiml jsi si že tě bráním.:::::

fakt?to sem se asi pěkně zmastil fernetem... :smich::smich::smich:

Jasně, zítra mám poslední, tak se večer stav na pivko, pokecáme :) . Dneska nemám nějak náladu :feve:

• Autor

To už jen KIBI do Tebe šije.....lump..jeden.....

• Autor
Jasně, zítra mám poslední, tak se večer stav na pivko, pokecáme :) . Dneska nemám nějak náladu :feve:

Ty woé co je s Váma :help: ..Ty nemáš náladu Roman taky ne....jen já hýřím...pořád dobře naladěn.... :palec2:

Aspon že nejsem sám...

To víš, no. Zatím se nerozvádím, tak se ze mě stává ASTINENT lol

• Autor

asi málo chlastáte a moc jste s herečkama....:)

to bude asi proto že lidi malo hulej..... :D ... jinak je fakt že ten dnešek nebyl zrovna povedej a nalada není zrovna happy

• Autor
To víš, no. Zatím se nerozvádím, tak se ze mě stává ASTINENT lol

Myslíš abstinent :smich:

• Autor
to bude asi proto že lidi malo hulej..... :D ... jinak je fakt že ten dnešek nebyl zrovna povedej a nalada není zrovna happy

I Ty raco...já myslel že jsi silnější..jako zástupce.....no....dneska jsem měl smažáček :palec2: ..dal by jsi si...to Ty můžeš...co

Myslíš abstinent :smich:

Njn :smich: to jek včera s tou pojišťovnou :smich: , to víš, baba tu do mě hučí a tak to dopadá :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.