Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 To víš, no. Zatím se nerozvádím, tak se ze mě stává ASTINENT Hele WOODY ta fotka avataru....to je Tvoje herečka? jestli jo tak dobrý a jestli ne..tak je stejně dobrá...fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ja měl celozrny pečivo a mrkvovej salatek :-)))...... za klobasku,řízeček a cokoliv jinyho masnyho bych dal nevim co...už aby bylo zejtra a až pojedu do prace tak si něco potají koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ee, škoda, no . Ale ty tanga jsem dlěla sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) šikulka...návrhář..ale jestli s herečkou nekacáš ...... Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ja měl celozrny pečivo a mrkvovej salatek :-)))...... za klobasku,řízeček a cokoliv jinyho masnyho bych dal nevim co...už aby bylo zejtra a až pojedu do prace tak si něco potají koupim á pan cholesterol..co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) herečka mě vyhání od NTB..jdu mejt tělo tak zatím..klucí... Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 mě to neřikej....ale ty mi ošetřovatelce co mi klohní jídlo...že ja vůl jí něco řikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 šikulka...návrhář..ale jestli s herečkou nekacáš ...... To víš NÁSTĚNKÁŘ , to byly začátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 pěkný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 mě to neřikej....ale ty mi ošetřovatelce co mi klohní jídlo...že ja vůl jí něco řikal Škoda, že jsi tak daleko, bych ti poslal kus pořádného žvance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kluci: už mám lepší náladu a vite proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Škoda, že jsi tak daleko, bych ti poslal kus pořádného žvance v červenci možná budu na dovče u velkych karlovic tak mi schovej Kluci: už mám lepší náladu a vite proč? no povidej jakej máš recept Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kluci: otevřel jsem si bílou STUDENTSKOU PEČET... bez prdele mám lepší náladu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kluci: už mám lepší náladu a vite proč? Sis vrznul, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kluci: otevřel jsem si bílou STUDENTSKOU PEČET... bez prdele mám lepší náladu! Tak my s maminou stlačili celou milku a nepomohlo, že bych zkusil taky tu pečeť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kluci: otevřel jsem si bílou STUDENTSKOU PEČET... bez prdele mám lepší náladu! I na mě zabírá..to je čokoláda všech čokolád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak já to balím, mějte se. Zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak my s maminou stlačili celou milku a nepomohlo, že bych zkusil taky tu pečeť? a na mě ještě zabírá......zmrzlina...pistáciová..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 já taky už mizim....čokoladu nemam tak to zkusim zaspat tak čus zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Měj te se klucí...zítra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 co tu ještě očumuješ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Kucí já byl dneska ve škodovce protože potřebuju gumové pruchodky do zadních dveří,abych mohl konečně namontovat centrál a tak jsem si hned udělal radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to já taky nedávno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 dobré ránko všem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dobry rano bando kdo jede na sraz tak Vám přeju krasny počasí a užijte si to a ostatním pěknej vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.