Květen 14, 200916 r Autor To víš, no. Zatím se nerozvádím, tak se ze mě stává ASTINENT Hele WOODY ta fotka avataru....to je Tvoje herečka? jestli jo tak dobrý a jestli ne..tak je stejně dobrá...fotka
Květen 14, 200916 r ja měl celozrny pečivo a mrkvovej salatek :-)))...... za klobasku,řízeček a cokoliv jinyho masnyho bych dal nevim co...už aby bylo zejtra a až pojedu do prace tak si něco potají koupim
Květen 14, 200916 r Autor šikulka...návrhář..ale jestli s herečkou nekacáš ...... Upraveno Květen 14, 200916 r od Marek
Květen 14, 200916 r Autor ja měl celozrny pečivo a mrkvovej salatek :-)))...... za klobasku,řízeček a cokoliv jinyho masnyho bych dal nevim co...už aby bylo zejtra a až pojedu do prace tak si něco potají koupim á pan cholesterol..co...
Květen 14, 200916 r Autor herečka mě vyhání od NTB..jdu mejt tělo tak zatím..klucí... Upraveno Květen 14, 200916 r od Marek
Květen 14, 200916 r mě to neřikej....ale ty mi ošetřovatelce co mi klohní jídlo...že ja vůl jí něco řikal
Květen 14, 200916 r šikulka...návrhář..ale jestli s herečkou nekacáš ...... To víš NÁSTĚNKÁŘ , to byly začátky
Květen 14, 200916 r mě to neřikej....ale ty mi ošetřovatelce co mi klohní jídlo...že ja vůl jí něco řikal Škoda, že jsi tak daleko, bych ti poslal kus pořádného žvance
Květen 14, 200916 r Škoda, že jsi tak daleko, bych ti poslal kus pořádného žvance v červenci možná budu na dovče u velkych karlovic tak mi schovej Kluci: už mám lepší náladu a vite proč? no povidej jakej máš recept
Květen 14, 200916 r Kluci: otevřel jsem si bílou STUDENTSKOU PEČET... bez prdele mám lepší náladu! Tak my s maminou stlačili celou milku a nepomohlo, že bych zkusil taky tu pečeť?
Květen 14, 200916 r Autor Kluci: otevřel jsem si bílou STUDENTSKOU PEČET... bez prdele mám lepší náladu! I na mě zabírá..to je čokoláda všech čokolád
Květen 14, 200916 r Autor Tak my s maminou stlačili celou milku a nepomohlo, že bych zkusil taky tu pečeť? a na mě ještě zabírá......zmrzlina...pistáciová.....
Květen 14, 200916 r Kucí já byl dneska ve škodovce protože potřebuju gumové pruchodky do zadních dveří,abych mohl konečně namontovat centrál a tak jsem si hned udělal radost.
Květen 15, 200916 r Dobry rano bando kdo jede na sraz tak Vám přeju krasny počasí a užijte si to a ostatním pěknej vikend.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.