Listopad 25, 201014 r Autor čus...dneska přimrznutý dveře....a sklo nešlo pomalu ani voškrábat jak to bylo namrznutý...
Listopad 25, 201014 r tsk to ja neskrabal, ale zadni dvere oboje primrzle , to vymyslel nejakej debil ten semis nahore .. nejde to nicim natrit a proste to bude primrzat vzdycky
Listopad 25, 201014 r Čauky čauky tak to už bude fakt zima,vlašťovky odletěly a panáček sundal kratasy.
Listopad 26, 201014 r Zdar jak sviňa,že Vás tu ale dneska debatovalo. Dnešní cesta do práce docela záhul tady je kalamita jak sviňa asi tři cm a pangejty plny aut,to zas bude noční.
Listopad 30, 201014 r čau , tak dneska 15km po dalnici - parkoviště // kamion na štorc přez 3 pruhy a řídil to tam policajt - peklo 2 hodiny cesty
Listopad 30, 201014 r Zdravím, sháním čidlo nivelace na fabii s kabeláží, nemá někdo tip kde to sehnat? Hledám kde se dá a nic nemůžu najít.
Prosinec 1, 201014 r Taky dobre ranko pekne mrazive jdu oskrabat dzundu chudak dva dny stal,to se mu uz dlouho nestalo,dnes je na programu nakup,mala jde pichat ouska,uz zni bude slecna.
Prosinec 1, 201014 r Hojda chlapciii ... to je kosa Ondro ani nemluv jestli mas kratasy , ja se navlik uz i do ribana : )
Prosinec 1, 201014 r takhle kluci u nas ... krasa zadnej bordel a bilooo ... ne jak v praze vsude sracky
Prosinec 1, 201014 r čau,tady chumelenice jako prase,od soboty se lečím,je mi zle a musím být v práci zasraná viroza nějaká
Prosinec 1, 201014 r Autor tady hnus...fouká a je mráz...a to má ještě nasněžit cca 15cm......a na vánoce bude bláto..už to vidím....
Prosinec 2, 201014 r Dobre ted uz poledne,je mi nejak soufl od zaludku,nechutna mi asi budu chorej kuva a to jdu zejtra makat a v subotu na rallysprint do praglu doufam,ze se dam dohromady sem zase sezral co nemel kuva.
Prosinec 2, 201014 r čau,no já se lečím za pochodu,od soboty jsem nějak ko pořád,akorát po a ut sem si trošku doma poležel
Prosinec 3, 201014 r Dobré pracovní ráno,venku kosa,ale autí zatím startuje bez problému,mám trochu obavy o bat. je už v autí 7let,tak aspoň do ledna by mohla vydržet teď by mi udělala trošku chaos v rozpočtu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.