Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

čau,tady taky pěkná kosa,dneska už sem si kraťáky nebral :feve:

• Autor

čus...dneska přimrznutý dveře....a sklo nešlo pomalu ani voškrábat jak to bylo namrznutý...:(

tsk to ja neskrabal, ale zadni dvere oboje primrzle , to vymyslel nejakej debil ten semis nahore .. nejde to nicim natrit a proste to bude primrzat vzdycky :(

• Autor

jo máš jIRKO pravdu.....to se nasákne a je problém....

nekdo to uplne nedomyslel no ,.... fakt nevim co by pomohlo

Čauky čauky tak to už bude fakt zima,vlašťovky odletěly a panáček sundal kratasy.

dobré ráno

Zdar jak sviňa,že Vás tu ale dneska debatovalo.

Dnešní cesta do práce docela záhul tady je kalamita jak sviňa asi tři cm a pangejty plny aut,to zas bude noční. :)

čau , tak dneska 15km po dalnici - parkoviště // kamion na štorc přez 3 pruhy a řídil to tam policajt - peklo 2 hodiny cesty

Zdravím, sháním čidlo nivelace na fabii s kabeláží, nemá někdo tip kde to sehnat? Hledám kde se dá a nic nemůžu najít. :(

Taky dobre ranko pekne mrazive jdu oskrabat dzundu chudak dva dny stal,to se mu uz dlouho nestalo,dnes je na programu nakup,mala jde pichat ouska,uz zni bude slecna.

Hojda chlapciii ... to je kosa :) Ondro ani nemluv jestli mas kratasy , ja se navlik uz i do ribana : )

takhle kluci u nas ... krasa zadnej bordel a bilooo ... ne jak v praze vsude sracky :)post-29106-069165300 1291193189_thumb.jp

čau,tady chumelenice jako prase,od soboty se lečím,je mi zle a musím být v práci :feve: zasraná viroza nějaká

• Autor

tady hnus...fouká a je mráz...a to má ještě nasněžit cca 15cm......a na vánoce bude bláto..už to vidím....

Dobre ted uz poledne,je mi nejak soufl od zaludku,nechutna mi asi budu chorej kuva a to jdu zejtra makat a v subotu na rallysprint do praglu doufam,ze se dam dohromady sem zase sezral co nemel kuva.

Cago kluciii .. sem si dneska prispal .-)

čau,no já se lečím za pochodu,od soboty jsem nějak ko pořád,akorát po a ut sem si trošku doma poležel

kua takova kosa to nemuze snad ani bacil zvladnout .)

Dobré pracovní ráno,venku kosa,ale autí zatím startuje bez problému,mám trochu obavy o bat. je už v autí 7let,tak aspoň do ledna by mohla vydržet teď by mi udělala trošku chaos v rozpočtu.

Cau cau... tak v patek dostala fabule pres cumak .(

post-29106-079593900 1291630935_thumb.jp

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.