spineshank Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 hoj,no nekoukal jsem ráno na teploměr ale řekl bych že tu máme trošku tepleji tipuju tak -4 až -6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 co nabíječka,už je objednaná?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) joí je ale nižžší typ...ta XS 4003 je již zcela vyprodaná a už nebude dodávaná místo ní bude XS 5000 ale za cenu okolo 3500..na to seru...já objednal XS3600 asi za 1400 http://www.nejlevnejsibaterie.cz/autobaterie/eshop/7-1-Nabijecky-autobaterii/0/5/205-Nabijecka-CTEK-MULTI-XS-3600 Editováno: 6. leden 2011, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 tak myslím že tato je ok,za 3500,- se mi zdá už moc,taky bych do ní nešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 cus , sem na vas zapomnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Tak co noveho ??? Rano sem jel a na tom samem miste co me frajer vytlacil dneska byl zapichlej dalsi frajer - nejprehlednejsi rovinka .... a o 300m dal dalsi autak ve sskarpe - uz me to pocasi zacina sr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 http://www.novinky.cz/domaci/221592-od-zapadu-zacina-v-cr-prset-a-silnice-pokryva-led.html no nic pěknýho nás nečeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2011 tak myslím že tato je ok,za 3500,- se mi zdá už moc,taky bych do ní nešel včera objednáno...dneska už je doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Uf,teď jsem konečně zaparkoval,lépe řečeno zabruslil... Praha 6,prší,ledovka ve vedlejších ulicích. To jsem zvědav,jak ráno vyjedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Taky dobve ranko,ikdyz jak se to vezme ratolesti nam trhly palcem v pul sesty,v hube mam dva afty,ktery bolej jak svina,o zadech nemluvim,odpo jedu nakupovat a ke tchyni no nevim jestli tohle je zrovna dobre rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 hoj,o aftech mi ani nemluv taky mám zrovna 2 v hubě a je to "žrádlo" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 čago , no parada vecer si to bruslim domu , v ocich smrt jedu tak 10 a u nas v kopci si to polak s kamionem sneroval nahoru ... blazen - ja byl rad ze to jede dolu a on to tlaci s navesem nahoru, samosebou tam zustal. No rano se vydam nahoru - uz to bylo daleko lepsi a koukam polak se ani nehnul ... slusnejch 12 hodin uz tam je zaseklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ondro prodáváš i jen gumy do stěračů , nebo jen cele kusy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Čus, včera tu byla taky pěkná klouzačka, ale domu sem dojel v pohodě, teď už je tu 2,5 stupně a všechno taje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 čau,gumy jen takový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak hu nas je osm nad uz druhej den,ale snih zatim drži tak je z okna furt peknej vyhled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Čus, včera tu byla taky pěkná klouzačka, ale domu sem dojel v pohodě, teď už je tu 2,5 stupně a všechno taje. čau milovníku velkých ptáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Ondro prodáváš i jen gumy do stěračů , nebo jen cele kusy ? chceš na předek nebo dozadu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 čau milovníku velkých ptáků já radši pipinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 no nevím,minule si psal něco jinýho asi v tom máš ještě zmatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 zatim se jen informuju , ale na jare - komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 hele předek ten neseženu,zadek jen komplet tzn.stírací lišta a rameno,ale shodou okolností tu jednu stírací lištu novou na zadek mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 no nevím,minule si psal něco jinýho asi v tom máš ještě zmatek ty si o tom mluvil minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.