Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No to já raději když pořádně nasněží a pak mrzne... ať je prostě zima jak se patří.

• Autor

tak pro děti na hory a tak je to super, ale na silnici ne..hlavně tady u nás vůbec ve městě nesolej a pak je to síla dojet jen do práce, když nejedeš po hlavném tahu...

Mě to nějak moc netrápí... a ne že bych vůbec nejezdil. Pracovně jezdím namátkově po celé republice, ale spíš než sněžení a potažmo zasněžené silnice mě více štvou řidiči, kteří i při mírném sněžení/dešti zapínají mlhovky, i když o viditelnosti nijak zvlášť nejde pochybovat. To mi pije krev, protože po takových 5 hodinách řízení ty mlhovky (ať už zadní nebo přední) fakt doslova vypalujou oči. Tak tohle mě na zimě štve asi nejvíc. A právě v počasí, jaké je teď je to nejčastější.

• Autor

to je fakt i tady u nás.....někdo tě dojede a nezhasne to.....to je super....pak mu postíš zadní mlhu a on je schopnej pustit dálky..... :(

Takhle jsem se taky naučil počítat do deseti! ;) Jinak bych byl s nervama v kýblu už dávno :feve:

• Autor

to já pomalu přibrzdím a nechám ho jet............

hele mažu koupat prcka a na véču...tak čus......a hele když umíš do 10-ti....tak dál je to..

11,12,13,14,15,16,17,18,19,20... :) :) :) tak trénuj :)

Měj se, čau

• Autor

čus...bude smažáček...jupííííííííííí

Hezkej večer pánové jste se dneska rozjely,pošlite mi každej SZ se jménem ať si mužu udělat ten tahák :p

Jinak džunda škube čim dál víc tak v pátek zase do servisu vyměnit pal.filtr a pak se uvidí dál(cívka,nějaky to čidlo.lambda a pod.)se mužu s bilejma kolama pomalu začít loučit. :feve:

Upraveno od Vlasta

Ahoj Vlasto, džunda tě teda pěkně zlobí poslední dobou co? Asi už se mu nelíbí to počasí a chce léto :) Z bílejma kolama se určitě neluč, byla by to velká škoda.

Zdar lidi

Jste všichni nějací zdechlí po ránu :)

Ahoj :)

Kde jste všichni? Jste šli do práce?

spíš ještě dospávaj :D

To sjou ta těžká opilcova rána :feve:

asi jo :D

no no no , ja byl akorat na jednanicku

• Autor

čus...už aby byl pátek.....jdeme na suda - G 10° a bude uzený, okurčičky, kozí rohy, a tak.....a manželka bude s malou u tchýně...jo to bude víkend :)

• Autor

spíš ještě dospávaj :D

no rozdíl od tebe Libore vstávám v 5h ráno :) :) :)

já v 9 :D

• Autor

no jo ty jsi ještě dítě Liborku...musíš odpočívat co :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.