Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak pro děti na hory a tak je to super, ale na silnici ne..hlavně tady u nás vůbec ve městě nesolej a pak je to síla dojet jen do práce, když nejedeš po hlavném tahu...

Vloženo

Mě to nějak moc netrápí... a ne že bych vůbec nejezdil. Pracovně jezdím namátkově po celé republice, ale spíš než sněžení a potažmo zasněžené silnice mě více štvou řidiči, kteří i při mírném sněžení/dešti zapínají mlhovky, i když o viditelnosti nijak zvlášť nejde pochybovat. To mi pije krev, protože po takových 5 hodinách řízení ty mlhovky (ať už zadní nebo přední) fakt doslova vypalujou oči. Tak tohle mě na zimě štve asi nejvíc. A právě v počasí, jaké je teď je to nejčastější.

Vloženo

to já pomalu přibrzdím a nechám ho jet............

hele mažu koupat prcka a na véču...tak čus......a hele když umíš do 10-ti....tak dál je to..

11,12,13,14,15,16,17,18,19,20... :) :) :) tak trénuj :)

Vloženo (editace)

Hezkej večer pánové jste se dneska rozjely,pošlite mi každej SZ se jménem ať si mužu udělat ten tahák :p

Jinak džunda škube čim dál víc tak v pátek zase do servisu vyměnit pal.filtr a pak se uvidí dál(cívka,nějaky to čidlo.lambda a pod.)se mužu s bilejma kolama pomalu začít loučit. :feve:

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo

Ahoj Vlasto, džunda tě teda pěkně zlobí poslední dobou co? Asi už se mu nelíbí to počasí a chce léto :) Z bílejma kolama se určitě neluč, byla by to velká škoda.

Vloženo

čus...už aby byl pátek.....jdeme na suda - G 10° a bude uzený, okurčičky, kozí rohy, a tak.....a manželka bude s malou u tchýně...jo to bude víkend :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...