Leden 12, 201114 r No to já raději když pořádně nasněží a pak mrzne... ať je prostě zima jak se patří.
Leden 12, 201114 r Autor tak pro děti na hory a tak je to super, ale na silnici ne..hlavně tady u nás vůbec ve městě nesolej a pak je to síla dojet jen do práce, když nejedeš po hlavném tahu...
Leden 12, 201114 r Mě to nějak moc netrápí... a ne že bych vůbec nejezdil. Pracovně jezdím namátkově po celé republice, ale spíš než sněžení a potažmo zasněžené silnice mě více štvou řidiči, kteří i při mírném sněžení/dešti zapínají mlhovky, i když o viditelnosti nijak zvlášť nejde pochybovat. To mi pije krev, protože po takových 5 hodinách řízení ty mlhovky (ať už zadní nebo přední) fakt doslova vypalujou oči. Tak tohle mě na zimě štve asi nejvíc. A právě v počasí, jaké je teď je to nejčastější.
Leden 12, 201114 r Autor to je fakt i tady u nás.....někdo tě dojede a nezhasne to.....to je super....pak mu postíš zadní mlhu a on je schopnej pustit dálky.....
Leden 12, 201114 r Takhle jsem se taky naučil počítat do deseti! Jinak bych byl s nervama v kýblu už dávno
Leden 12, 201114 r Autor to já pomalu přibrzdím a nechám ho jet............ hele mažu koupat prcka a na véču...tak čus......a hele když umíš do 10-ti....tak dál je to.. 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20... :) tak trénuj
Leden 12, 201114 r Hezkej večer pánové jste se dneska rozjely,pošlite mi každej SZ se jménem ať si mužu udělat ten tahák Jinak džunda škube čim dál víc tak v pátek zase do servisu vyměnit pal.filtr a pak se uvidí dál(cívka,nějaky to čidlo.lambda a pod.)se mužu s bilejma kolama pomalu začít loučit. Upraveno Leden 12, 201114 r od Vlasta
Leden 12, 201114 r Ahoj Vlasto, džunda tě teda pěkně zlobí poslední dobou co? Asi už se mu nelíbí to počasí a chce léto Z bílejma kolama se určitě neluč, byla by to velká škoda.
Leden 13, 201114 r Autor čus...už aby byl pátek.....jdeme na suda - G 10° a bude uzený, okurčičky, kozí rohy, a tak.....a manželka bude s malou u tchýně...jo to bude víkend
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.