Sakal77 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 No to já raději když pořádně nasněží a pak mrzne... ať je prostě zima jak se patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 tak pro děti na hory a tak je to super, ale na silnici ne..hlavně tady u nás vůbec ve městě nesolej a pak je to síla dojet jen do práce, když nejedeš po hlavném tahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Mě to nějak moc netrápí... a ne že bych vůbec nejezdil. Pracovně jezdím namátkově po celé republice, ale spíš než sněžení a potažmo zasněžené silnice mě více štvou řidiči, kteří i při mírném sněžení/dešti zapínají mlhovky, i když o viditelnosti nijak zvlášť nejde pochybovat. To mi pije krev, protože po takových 5 hodinách řízení ty mlhovky (ať už zadní nebo přední) fakt doslova vypalujou oči. Tak tohle mě na zimě štve asi nejvíc. A právě v počasí, jaké je teď je to nejčastější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 to je fakt i tady u nás.....někdo tě dojede a nezhasne to.....to je super....pak mu postíš zadní mlhu a on je schopnej pustit dálky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Takhle jsem se taky naučil počítat do deseti! Jinak bych byl s nervama v kýblu už dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 to já pomalu přibrzdím a nechám ho jet............ hele mažu koupat prcka a na véču...tak čus......a hele když umíš do 10-ti....tak dál je to.. 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20... :) tak trénuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Měj se, čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2011 čus...bude smažáček...jupííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 (editace) Hezkej večer pánové jste se dneska rozjely,pošlite mi každej SZ se jménem ať si mužu udělat ten tahák Jinak džunda škube čim dál víc tak v pátek zase do servisu vyměnit pal.filtr a pak se uvidí dál(cívka,nějaky to čidlo.lambda a pod.)se mužu s bilejma kolama pomalu začít loučit. Editováno: 12. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ahoj Vlasto, džunda tě teda pěkně zlobí poslední dobou co? Asi už se mu nelíbí to počasí a chce léto Z bílejma kolama se určitě neluč, byla by to velká škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Zdar lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 koukám, že jsem tady už dlouho nebyl dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 hoj klucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Jste všichni nějací zdechlí po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Kde jste všichni? Jste šli do práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 spíš ještě dospávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 To sjou ta těžká opilcova rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 no no no , ja byl akorat na jednanicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 čus...už aby byl pátek.....jdeme na suda - G 10° a bude uzený, okurčičky, kozí rohy, a tak.....a manželka bude s malou u tchýně...jo to bude víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 spíš ještě dospávaj no rozdíl od tebe Libore vstávám v 5h ráno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 já v 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2011 no jo ty jsi ještě dítě Liborku...musíš odpočívat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.