Leden 14, 201114 r Autor no to je dobře....ty vole tady u nás leje a všude jsou potoky vody...řeka co mám protejká firmou stoupla za noc o 1metr
Leden 14, 201114 r Autor a to jdu ke známému na chatu na suda...a je tam potok...snad nás do rána neodřízne od cesty .....
Leden 14, 201114 r Dobve odpo prdi,ted jsem byl ve skodarne pro filtr paliva za lidovejch 36O korunek a odpo jde do auti,predtim s auti na pc jestli se zapisuje stejna chyba a pokud bude cas zmerime tlakyky to zas budu asi vecer nasraaaan.
Leden 14, 201114 r Autor tak pánové pic...jdu se domu najíst a pka hurá na soudek G10° + masíčko atd.......... :palec2:
Leden 14, 201114 r Tak vymenen filtr,jak vypadal mam u me v tematu,vag napsal opet 3valec sporadicka chyba smes,1valec sporadicka nesmysl a cidlo teploty taky sporadicka nesmysl.chyba.Takze na 3valec nova zap.civka a prozatim po 20ti km auti slape zmizelo i to poskubavani pri akceleraci tak pokud to da pokoj pujdou postupne vsechny civky vymenit. Prozatim si dam svařáček a trosku lip půjdu spat.
Leden 15, 201114 r Autor ONDRA: musíš to něčím ostrejším Máro desinfikovat asi aby to nebylo řídký JIRKA: neboj rano budes mit peknou sracku , gecko zajebnute PÁNOVÉ BYLO TO VŠECHNO V KLIDU A POHODĚ G10° BYLO PĚKNĚ CHLAZENÉ TAKŽE POHODA.....A JAK SE ŠLO KRÁSNĚ DOMŮ.....BYLO NÁDHERNĚ TEPLOUČKO JINAK DESINFEKCE PROBÍHALA PRŮBĚŽNĚ FERNETEM
Leden 17, 201114 r mno celkem to šlo , va pátek se koncer vydaříl a mejdan po něm byl taky pěknej ))) Ondro máš tam sadu předních stěračů ( nejlépe jen gumy - jak mi to padlo na sklo tam mi to roztrhlo pravej stěrač a levej už taky stojí za hovno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.