spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 toto je speciální vysokooktanovej sunar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 To hle se asi neředí vodou, ale spíš vodkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 chytrej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 a jéje......stává se z toho tady pěkný doupě...a to jen přijde Libor....ach jo ty kluku ušatá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 a jéje Mára, tak zas tu budeš rozebírat prsa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Koukám že se to tu probudilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Co to vidim tady se misto obeda ujizdi na sunaru,tak to ja si dam radeji poradnou flákotu nez tenhle sunar. Taky mame nasnezeno,ale uz nepada takze to mizi. Dneska dodelavam kuchyn po pul roce je konecne oblozena tak se dodelavaj serepatičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 a jéje Mára, tak zas tu budeš rozebírat prsa? klidně...to víš jsem znalec..... :) ty jich na Jirkovi asi moc neužiješ co :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Co to vidim tady se misto obeda ujizdi na sunaru,tak to ja si dam radeji poradnou flákotu nez tenhle sunar. Taky mame nasnezeno,ale uz nepada takze to mizi. Dneska dodelavam kuchyn po pul roce je konecne oblozena tak se dodelavaj serepatičky. serepatičky jsou nejhorší...já před 4 rokama dělal komplet rekonstrukci 3+1 včetně jádra el podlah prostě komplet...ale co mě dostávalo byly právě ty píčovinky a dodělávky,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 klidně...to víš jsem znalec..... :) ty jich na Jirkovi asi moc neužiješ co :smich: áááá tady někdo snídal vtipnou kaši .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Prave my byt delame za chodu podle casu a hlavne podle penizku a z 1/1+neb.prostor dělam bydleni pro 4 sice jsem si zavaril zavity,ale kazdej kouka co se da vymyslet,mam skouknuty takovy pecky jako Jak se stavi sen a pod.. Jenom pro orientaci kdo zna klasicky bytovkovy byty,tak ja mam loznici misto kuchyne,kuchyn se skoro 5ti metrovou linkou v obyvaku+stul,kde zustal i zachovan obyvaci prostor s pohovkou stolkem a tv a z nebytovyho prostoru(bejvala pradelna)kam jsem se musel probourat pres 17cm panel maj prckove pokoj,nastesti bejv.obyvak ma plus minus 6X4 tak se to sem veslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 klidně...to víš jsem znalec..... :) ty jich na Jirkovi asi moc neužiješ co :smich: Jirkovi mě nezajímaj Ale u mladý si nemůžu stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 áááá tady někdo snídal vtipnou kaši .... snídal jsem 3 housky a 15dkg turisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Jirkovi mě nezajímaj Ale u mladý si nemůžu stěžovat no ještě aby jsi si stěžoval..by Ti nedala šáhnout natož cucnout :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Prave my byt delame za chodu podle casu a hlavne podle penizku a z 1/1+neb.prostor dělam bydleni pro 4 sice jsem si zavaril zavity,ale kazdej kouka co se da vymyslet,mam skouknuty takovy pecky jako Jak se stavi sen a pod.. Jenom pro orientaci kdo zna klasicky bytovkovy byty,tak ja mam loznici misto kuchyne,kuchyn se skoro 5ti metrovou linkou v obyvaku+stul,kde zustal i zachovan obyvaci prostor s pohovkou stolkem a tv a z nebytovyho prostoru(bejvala pradelna)kam jsem se musel probourat pres 17cm panel maj prckove pokoj,nastesti bejv.obyvak ma plus minus 6X4 tak se to sem veslo. jo někdy se dají dělat zázraky.....ale já to sám nedělal....měl jsem malou firmičku a ty to vše komplet zmákli.....každy ráno byla válečná porada a manželka si řekla co a jak chce a oni makali pod ní jako pod parťákem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 no ještě aby jsi si stěžoval..by Ti nedala šáhnout natož cucnout :smich: jo, to by bylo blbý pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ale co...tak si najdeš milenku a bude to...ať si ty svoje nabouchá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 nazdar vospolok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 taky mensi home made vyfuk som skoro odpadol ked som to videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) Marku-Taky rešení a ne zas tak spatny,kdyz ty svoje nepujci. Editováno: 19. leden 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 čus dejve...kdy se pořád flákáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Vítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ale co...tak si najdeš milenku a bude to...ať si ty svoje nabouchá :) ale tak ona je pujčuje ráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 nazdar vospolok čus, se tu taky ukážeš jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 rozlietany som cele dni, za pc uz v robote moc nejsom akurat rano a potom poobede pred odchodom, cize vas zanedbavam ja viem, mrzi ma to, partia je tu super ale tak zas mozem povedat ze ma robota bavi a som velmi napomocny ked mi znami volaju ze potrebuju to a to na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.