Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

toto je speciální vysokooktanovej sunar lol

To hle se asi neředí vodou, ale spíš vodkou ;)

chytrej kluk :palec2::D

• Autor

a jéje......stává se z toho tady pěkný doupě...a to jen přijde Libor....ach jo ty kluku ušatá :)

a jéje Mára, tak zas tu budeš rozebírat prsa? :D

Koukám že se to tu probudilo :)

Co to vidim tady se misto obeda ujizdi na sunaru,tak to ja si dam radeji poradnou flákotu nez tenhle sunar.

Taky mame nasnezeno,ale uz nepada takze to mizi.

Dneska dodelavam kuchyn po pul roce je konecne oblozena tak se dodelavaj serepatičky.

• Autor

a jéje Mára, tak zas tu budeš rozebírat prsa? :D

klidně...to víš jsem znalec..... :) :) :) ty jich na Jirkovi asi moc neužiješ co :smich: :smich: :smich:

• Autor

Co to vidim tady se misto obeda ujizdi na sunaru,tak to ja si dam radeji poradnou flákotu nez tenhle sunar.

Taky mame nasnezeno,ale uz nepada takze to mizi.

Dneska dodelavam kuchyn po pul roce je konecne oblozena tak se dodelavaj serepatičky.

serepatičky jsou nejhorší...já před 4 rokama dělal komplet rekonstrukci 3+1 včetně jádra el podlah prostě komplet...ale co mě dostávalo byly právě ty píčovinky a dodělávky,,,, :help::smich:

klidně...to víš jsem znalec..... :) :) :) ty jich na Jirkovi asi moc neužiješ co :smich: :smich: :smich:

áááá tady někdo snídal vtipnou kaši .... lol

Prave my byt delame za chodu podle casu a hlavne podle penizku a z 1/1+neb.prostor dělam bydleni pro 4 sice jsem si zavaril zavity,ale kazdej kouka co se da vymyslet,mam skouknuty takovy pecky jako Jak se stavi sen a pod..

Jenom pro orientaci kdo zna klasicky bytovkovy byty,tak ja mam loznici misto kuchyne,kuchyn se skoro 5ti metrovou linkou v obyvaku+stul,kde zustal i zachovan obyvaci prostor s pohovkou stolkem a tv a z nebytovyho prostoru(bejvala pradelna)kam jsem se musel probourat pres 17cm panel maj prckove pokoj,nastesti bejv.obyvak ma plus minus 6X4 tak se to sem veslo.

Jirkovi mě nezajímaj :D Ale u mladý si nemůžu stěžovat :p

• Autor

áááá tady někdo snídal vtipnou kaši .... lol

snídal jsem 3 housky a 15dkg turisty :p

• Autor

Jirkovi mě nezajímaj :D Ale u mladý si nemůžu stěžovat :p

no ještě aby jsi si stěžoval..by Ti nedala šáhnout natož cucnout :smich: :smich: :smich:

• Autor

Prave my byt delame za chodu podle casu a hlavne podle penizku a z 1/1+neb.prostor dělam bydleni pro 4 sice jsem si zavaril zavity,ale kazdej kouka co se da vymyslet,mam skouknuty takovy pecky jako Jak se stavi sen a pod..

Jenom pro orientaci kdo zna klasicky bytovkovy byty,tak ja mam loznici misto kuchyne,kuchyn se skoro 5ti metrovou linkou v obyvaku+stul,kde zustal i zachovan obyvaci prostor s pohovkou stolkem a tv a z nebytovyho prostoru(bejvala pradelna)kam jsem se musel probourat pres 17cm panel maj prckove pokoj,nastesti bejv.obyvak ma plus minus 6X4 tak se to sem veslo.

jo někdy se dají dělat zázraky.....ale já to sám nedělal....měl jsem malou firmičku a ty to vše komplet zmákli.....každy ráno byla válečná porada a manželka si řekla co a jak chce a oni makali pod ní jako pod parťákem :smich: :smich: :smich:

no ještě aby jsi si stěžoval..by Ti nedala šáhnout natož cucnout :smich: :smich: :smich:

jo, to by bylo blbý pak :D

• Autor

ale co...tak si najdeš milenku a bude to...ať si ty svoje nabouchá :) :)

nazdar vospolok :D

taky mensi home made vyfuk :D som skoro odpadol ked som to videl :D

post-39410-0-08856100-1295437736_thumb.j

Marku-Taky rešení a ne zas tak spatny,kdyz ty svoje nepujci.

Upraveno od Vlasta

• Autor

čus dejve...kdy se pořád flákáš :)

Vítej

ale co...tak si najdeš milenku a bude to...ať si ty svoje nabouchá :) :)

ale tak ona je pujčuje ráda :)

nazdar vospolok :D

čus, se tu taky ukážeš jo :)

rozlietany som cele dni, za pc uz v robote moc nejsom akurat rano a potom poobede pred odchodom, cize vas zanedbavam ja viem, mrzi ma to, partia je tu super :) ale tak zas mozem povedat ze ma robota bavi a som velmi napomocny ked mi znami volaju ze potrebuju to a to na auto :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.