davidenqo Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Vítej teba este nepoznam novy clen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) Dejve tak hlavně že tě to baví Editováno: 19. leden 2011, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 co mate vy take nove o com neviem a mal by som ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Hele dnes je Vas tu dost tak zopakuji prosbu o sz s Vasim jmenem,at mam prehled kdo ma jakej nick. David.-ta R19 to je tzv. prodlužovák na čimpák,aby mu nešly saze na kufer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Vlasto u mě je to jasný ne ...Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ale tak ona je pujčuje ráda a hele rádodajka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 co mate vy take nove o com neviem a mal by som ? manželce jsem koupil novou FII FL..... 1,2 HTP elegančku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 a hele rádodajka :smich: ale jen mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 nazdar vospolok čau taky dost že se ukážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 co mate vy take nove o com neviem a mal by som ? no možná se mi udělal pupínek na prcině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 tak já mám týden taky něco novýho,ale nevím jestli vám to mám ukázat ,něco tikajícího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ale tak ona je pujčuje ráda příští víkend mám volno,šlo by to domluvit na půjčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 (editace) máš svojí Editováno: 19. leden 2011, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 čago dejve , moc nekecej že si napomocnej, když sem chtěl ty trafa na xenony tak si koukal jak cigoš na pracáku o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 máš svojí nebude doma ,se budu nudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Libore kdyby si chodil pravidelne vedel bys ze Ondra neni zenatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ondro myslíš ty ohromný cibule co s nima machruješ na OC foru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ee Marku ty už mám nějakou dobu a tady jsem je tuším ukazoval mám jiné nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 já vím ondro...a tam máš i lepší avatar..větší kozičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Udělal jsem si velikou radost a na dlouho si myslím mám od hodínek pokoj,nadherný Oris Divers Titan Chronograph 47mm,mám k nim kauču a titanovej tah http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=12 http://www.hodinky-koscom.cz/cz/oris-67475997154mb http://www.youtube.com/watch?v=MBNgFmVWchU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2011 pěkný ale já na hodinky nejsem......no nic letím domu na kuřátko a bramborovou kašičku...tak zase zítra bando.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 no to buď rád Marku,ono by ti to pěkně udělalo průvan v peněžence to mi věř,ale těmato Oris jsem si splnil sen o opravdu hodinkách s velkým H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Je to Ondro zajimava uchylka , jen co je pravda )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 to je,ale je opravdu velkej rozdíl když vidíš jakej je tam posun ve všem oproti jinejm hodinkam,samo že je to jako všude o ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 teba este nepoznam novy clen? Člen čeho? Vy jste tady nějaká uzavřená společnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.