Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Udělal jsem si velikou radost a na dlouho si myslím mám od hodínek pokoj,nadherný Oris Divers Titan Chronograph 47mm,mám k nim kauču a titanovej tah http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&watchid=12 http://www.hodinky-koscom.cz/cz/oris-67475997154mb Hodinky parádní. Já mám Casio G-Shock 7700. Potřeboval jsem něco, co přežije na mé ruce a smým chováním. A tyhle za tu cenu vydrží fakt hodně S hodinkama za opravdu veliké prachy bych měl strach vyjít (nejsem typ, co si sundá hodinky, když jdu něco dělat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Pepek námořník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Hodinky parádní. Já mám Casio G-Shock 7700. Potřeboval jsem něco, co přežije na mé ruce a smým chováním. A tyhle za tu cenu vydrží fakt hodně S hodinkama za opravdu veliké prachy bych měl strach vyjít (nejsem typ, co si sundá hodinky, když jdu něco dělat). Casio G řada jsou parádní hodinky na vše vydrží neuvěřitelně moc,sám mám a nosím Casio GA 100-1A1 je to stealth verze, jinak mám celkem 8 ks hodinek takže to střídám,ale ty drahší kousky do práce nenosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Šaky Dejva si nevšímej , kecá z hladu mongol jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Dave to dlouho nebyl...asi maj v tom Maďarsku nějaký fofry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Eh, všichni jste snídali ten sunar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Já měl jen tak na chuť , on je fakt mimo pořád tu mele o nějakym spiknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Každý máme jiné chutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 no největší mlsoun je tady Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 jo Liborek je nas maly chemik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 až dorazí ten nám to spočítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 25 na holou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 ááá Šaky začal odhalovas své zkryté touhy .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 :_icon_smich2: kol1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Ondro co takhle Crematory to tě neba ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Víte prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 název mi něco říká ale budu muset mrknout na youtube asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 poslední dny poslouchám v práci nejvíc Gaia Mesiah ,Škwor, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 Mno Crematory jsou nemecky ... ja ze hrajou v unoru a chystam se tak jestli se nechces pridat ... Letim zkouset tak zejtra do domyslime tak to kdyztak naposlouchej ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. leden 2011 Sdílet Vloženo 19. leden 2011 jj mrknu na to a taky letím dom,tak čuss all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2011 čus lidi To Sakal77 : ani ne uzavřená společnost, ale společnost úchyláků, bláznů, alkoholiků a magorů ... :smich: kdo se chce přidat, ať se se svojí úchylkou klidně přidá lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Tak u mne zas tak dobry nejni,v noci me vzal nejakej moribundus a teploty kolem 39st tak sedim u doktora a sem fakt odvazanej nastesti prede mno jenom tri kousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 Tos měl léčit slivovicí (případně i čajem, citrónem a medem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.