spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nebo dokoupíš winder,nejlevnější stojí okolo 800,- což není moc ale pro začátek na seznámení možná budou lepší quartz,k vyšší hodinřině v podobě automatu se dopracuješ třebas za chvíli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 taky si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nezvyklávejte mne rošťáci spíš mi poradte s tou značkó BF Goodr. nebo Barum Bravur. Ještě je tady Infiniti,ale to je čína a Firestonky.Na ty BF je akce cenově na urovni Barumek,Matadoru a jaro se blíži tak aby neskončila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 všimni si jak jde ta sekundovka krásně u těchto http://www.youtube.com/watch?v=10L006p49q0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nezvyklávejte mne rošťáci spíš mi poradte s tou značkó BF Goodr. nebo Barum Bravur. Ještě je tady Infiniti,ale to je čína a Firestonky.Na ty BF je akce cenově na urovni Barumek,Matadoru a jaro se blíži tak aby neskončila. tak teda radím 195/50/15 Brigestone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 nezvyklávejte mne rošťáci spíš mi poradte s tou značkó BF Goodr. nebo Barum Bravur. Ještě je tady Infiniti,ale to je čína a Firestonky.Na ty BF je akce cenově na urovni Barumek,Matadoru a jaro se blíži tak aby neskončila. v pneu se moc navyznám, napiš Jendovi (kibi) ten mi poradil dobře se zimákama Ale vem určitě 195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 všimni si jak jde ta sekundovka krásně u těchto to je fak, je pěkný jak jde plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to je právě krása automatů a když k nim dáš ucho krásně předou,v tom videu byly ty Hamiltonyy co mám já akorát v kombinaci s červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 v pneu se moc navyznám, napiš Jendovi (kibi) ten mi poradil dobře se zimákama Ale vem určitě 195 zimáky na léto?? Vlasta chce leťnáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 to je právě krása automatů a když k nim dáš ucho krásně předou,v tom videu byly ty Hamiltonyy co mám já akorát v kombinaci s červenou tak automaty kdyžtak jako další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 zimáky na léto?? Vlasta chce leťnáky jééééééééé Mě poradil se zimákama, tak Vlastovi s letňákama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 tak automaty kdyžtak jako další jj vidím v tobě dalšího pacienta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 (editace) no uvidíme Editováno: 21. leden 2011, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 na rovinu říkám že pokud bys teda chtěl dát 10 za ně +- tak asi ty Certina,jsou parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 budeš můj vrchní hodinář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 není problém,pak můžeme udělat vždycky nějakej change Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 dobře, třeba nějaký ty moje za 4ku za ty tvoje za 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 jj to zní dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Kdyby jste si radši koupily něco pořádnyho.To co jsem tu zatím viděl nic moc teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 jak u vás,tady zase bílý sra.ky a zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 žádné dobré zprávyhttp://www.novinky.cz/domaci/223089-mrznout-ma-do-poloviny-unora.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Bodré podoledne. Tady je sice bílo, ale nesněží. Je zamračeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 čau,tak to tam něco u vás určo taky spadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 (editace) Určitě, už se těším, zítra jedu minimálně do Humpolce, to bude parádní cesta Editováno: 24. leden 2011, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.