raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Vlasto, já ani papír nepoužívám...a ani nesplachuju...aby jsi neměl ztráty.... a kurna šopa mě bylo divny že sem minule měl teplo od spoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Když Vlasta furt remcá....a já se ho bojím....asi budu chodit sr.t jinam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Když Vlasta furt remcá....a já se ho bojím....asi budu chodit sr.t jinam.. šmarjáá pannooo!!! to vypadá na pěkně zvrhlý tema.....asi se pudu vys..t hned než mě přejde chut.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 spíš než Tě Vlasta skásne....to to pak budeš radši nosit domů na svoje pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 myslíš????...no jen abych si nezarazil prdíky než to domu donesu..... :D :D :D ..... to by ze mě pak neměli doma moc radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) no snad se Vlasta nad sebou zamyslí ......jinak v podpisu máš chybku..jsem vedoucí AMATÉR MAREK.....ale i tak super...máš u mě očko Editováno: 16. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Ty jo, co to je my už máme kontrolu i na hajzlu ,PS: jaká je spotřeba toaletního papíru denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 WOODY přes tohle je tu Vlasta...toaletář....ani já vedoucí s ním nehnu..je přísnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Hm, já znám i jinačí označení, než toaletář, ale to neřeknu , jinač bych musel chodit ven ke stromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 čau chlapci vy jste se nějak rozjeli s podpisama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Joooo pánové pořádek musí byt,spotřeba je zatím v normě,je To papír zrecyklovanej tudíž i pan Bursík je s Vaší spotřebou spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Vlasto, nic proti ,ale jak jsi k tomu přišel . Jinač v hospodě to muže být dobrý biznis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a hele Standis mezi máma..tož vitaj..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 nějaký novinky, zatím co jsem tady nebyl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 mylím že nic zásadního........vše při starém, žádnej novej přírůstek ke společnému stolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak já myslím, že si celkem vystačíme sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) teda tohle je téma, jen sem vlezu,tak čtu o sr**í... Editováno: 16. Květen 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 S.r na s...í a dej si s náma pívo a pokecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 zde se propírá vše......i špinavé prádlo po sr.ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 zde se propírá vše......i špinavé prádlo po sr.ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 no ja se jen bojim jestli nam vlasta ten hajzl papír nepere a nedává ho zpět do oběhu .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Vlasto, nic proti ,ale jak jsi k tomu přišel . Jinač v hospodě to muže být dobrý biznis Začalo to zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...113&st=3525 a přece jenom Toaletář zni honosnějš nez hajzdědek a navic korunky korunky korunky to je moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Začalo to zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...113&st=3525a přece jenom Toaletář zni honosnějš nez hajzdědek a navic korunky korunky korunky to je moje. Aha, korunka ku korunce a za chvíli budeš hajzldědek v hospodě u SUPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ...jinak v podpisu máš chybku..jsem vedoucí AMATÉR MAREK.....ale i tak super...máš u mě očko máro nemám !! pro mě už sis šplhnul tak sem ti amatera odebral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Aha, korunka ku korunce a za chvíli budeš hajzldědek v hospodě u SUPU .... ty woe woody ten sem malem sežral žičku jak sem vyprsk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.