Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Vlasto, já ani papír nepoužívám...a ani nesplachuju...aby jsi neměl ztráty.... :)

a kurna šopa mě bylo divny že sem minule měl teplo od spoda  :feve::feve::feve::feve::feve::feve::help::help::help::help::help:

• Autor

Když Vlasta furt remcá....a já se ho bojím....asi budu chodit sr.t jinam..:)

Když Vlasta furt remcá....a já se ho bojím....asi budu chodit sr.t jinam.. :)

šmarjáá pannooo!!! to vypadá na pěkně zvrhlý tema.....asi se pudu vys..t hned než mě přejde chut.... :smich::smich::smich::smich:

• Autor

spíš než Tě Vlasta skásne....to to pak budeš radši nosit domů na svoje pole :)

myslíš????...no jen abych si nezarazil prdíky než to domu donesu..... :D :D :D :D :D :D :D ..... to by ze mě pak neměli doma moc radost

• Autor

no snad se Vlasta nad sebou zamyslí :)......jinak v podpisu máš chybku..jsem vedoucí AMATÉR MAREK.....ale i tak super...máš u mě očko :)

Upraveno od Marek

Ty jo, co to je :kuk: my už máme kontrolu i na hajzlu :smich: ,PS: jaká je spotřeba toaletního papíru denně :smich:

• Autor

WOODY přes tohle je tu Vlasta...toaletář....ani já vedoucí s ním nehnu..je přísnej :)

Hm, já znám i jinačí označení, než toaletář, ale to neřeknu :p , jinač bych musel chodit ven ke stromu :smich:

Joooo pánové pořádek musí byt,spotřeba je zatím v normě,je To papír zrecyklovanej tudíž i pan Bursík je s Vaší spotřebou spokojenej.

Vlasto, nic proti -_- ,ale jak jsi k tomu přišel :smich: . Jinač v hospodě to muže být dobrý biznis :palec2:

• Autor

a hele Standis mezi máma..tož vitaj.....

• Autor

mylím že nic zásadního........vše při starém, žádnej novej přírůstek ke společnému stolu :(

teda tohle je téma, jen sem vlezu,tak čtu

o sr**í... :smich::smich:

Upraveno od Milh@us

S.r na s...í a dej si s náma pívo -_- a pokecej :palec2:

• Autor

zde se propírá vše......i špinavé prádlo po sr.ní :)

• Autor

zde se propírá vše......i špinavé prádlo po sr.ní :)

no ja se jen bojim jestli nam vlasta ten hajzl papír nepere a nedává ho zpět do oběhu .-))

Vlasto, nic proti -_- ,ale jak jsi k tomu přišel :smich: . Jinač v hospodě to muže být dobrý biznis :palec2:

Začalo to zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...113&st=3525

a přece jenom Toaletář zni honosnějš nez hajzdědek a navic korunky korunky korunky to je moje. :p

...jinak v podpisu máš chybku..jsem vedoucí AMATÉR MAREK.....ale i tak super...máš u mě očko :)

máro nemám !! pro mě už sis šplhnul tak sem ti amatera odebral... :smich::smich::smich:

Aha, korunka ku korunce a za chvíli budeš hajzldědek v hospodě u SUPU :smich:

:smich::smich::smich::smich: .... ty woe woody ten sem malem sežral žičku jak sem vyprsk... :smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.