Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vlasto, já ani papír nepoužívám...a ani nesplachuju...aby jsi neměl ztráty.... :)

a kurna šopa mě bylo divny že sem minule měl teplo od spoda  :feve::feve::feve::feve::feve::feve::help::help::help::help::help:

• Autor

Když Vlasta furt remcá....a já se ho bojím....asi budu chodit sr.t jinam..:)

Když Vlasta furt remcá....a já se ho bojím....asi budu chodit sr.t jinam.. :)

šmarjáá pannooo!!! to vypadá na pěkně zvrhlý tema.....asi se pudu vys..t hned než mě přejde chut.... :smich::smich::smich::smich:

• Autor

spíš než Tě Vlasta skásne....to to pak budeš radši nosit domů na svoje pole :)

myslíš????...no jen abych si nezarazil prdíky než to domu donesu..... :D :D :D :D :D :D :D ..... to by ze mě pak neměli doma moc radost

• Autor

no snad se Vlasta nad sebou zamyslí :)......jinak v podpisu máš chybku..jsem vedoucí AMATÉR MAREK.....ale i tak super...máš u mě očko :)

Upraveno od Marek

Ty jo, co to je :kuk: my už máme kontrolu i na hajzlu :smich: ,PS: jaká je spotřeba toaletního papíru denně :smich:

• Autor

WOODY přes tohle je tu Vlasta...toaletář....ani já vedoucí s ním nehnu..je přísnej :)

Hm, já znám i jinačí označení, než toaletář, ale to neřeknu :p , jinač bych musel chodit ven ke stromu :smich:

Joooo pánové pořádek musí byt,spotřeba je zatím v normě,je To papír zrecyklovanej tudíž i pan Bursík je s Vaší spotřebou spokojenej.

Vlasto, nic proti -_- ,ale jak jsi k tomu přišel :smich: . Jinač v hospodě to muže být dobrý biznis :palec2:

• Autor

a hele Standis mezi máma..tož vitaj.....

• Autor

mylím že nic zásadního........vše při starém, žádnej novej přírůstek ke společnému stolu :(

teda tohle je téma, jen sem vlezu,tak čtu

o sr**í... :smich::smich:

Upraveno od Milh@us

S.r na s...í a dej si s náma pívo -_- a pokecej :palec2:

• Autor

zde se propírá vše......i špinavé prádlo po sr.ní :)

• Autor

zde se propírá vše......i špinavé prádlo po sr.ní :)

no ja se jen bojim jestli nam vlasta ten hajzl papír nepere a nedává ho zpět do oběhu .-))

Vlasto, nic proti -_- ,ale jak jsi k tomu přišel :smich: . Jinač v hospodě to muže být dobrý biznis :palec2:

Začalo to zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...113&st=3525

a přece jenom Toaletář zni honosnějš nez hajzdědek a navic korunky korunky korunky to je moje. :p

...jinak v podpisu máš chybku..jsem vedoucí AMATÉR MAREK.....ale i tak super...máš u mě očko :)

máro nemám !! pro mě už sis šplhnul tak sem ti amatera odebral... :smich::smich::smich:

Aha, korunka ku korunce a za chvíli budeš hajzldědek v hospodě u SUPU :smich:

:smich::smich::smich::smich: .... ty woe woody ten sem malem sežral žičku jak sem vyprsk... :smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.