Cary_mary_fuck Vloženo 30. leden 2011 Sdílet Vloženo 30. leden 2011 Bububu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdar zdar ve spolek,pánové já starej kozel jsem se nechal ukecat na hasičckej bál a bez doprovodu takže sem dopad jak to slušne napsat no jak prase,rypakom zem se ryl.A taky nějaky to techtle mechtle ,ale prej zustalo jenom u těch techtlí tak by z toho nemělo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 čááágo , koukáám Vlasto, že už si pochytil ondrovi móóóresy ... Ještě že sis to nedotáhnul domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Hehe, nazdar. To je zase čtivo před obědem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 No trošku se mi to vymklo,ale nakonec jsem to ukočíroval.Teď ještě čekám kolik se toho donese manželce a pak budu řešit vykrucovaní a nějakou tu malinkou lež.Přece jenom obíračka ve tři ráno v předsáli kde furt někdo leze no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zatloukat, zatloukat, zatloukat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 přesně , co si nepamatuješ se nestalo )) ( ale ty si to vlasně pamatuješ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 ( ale ty si to vlasně pamatuješ ) NEPAMATUJU NEPAMATUJU nikoho neznám,nikde sem nebyl a sem taky nechodím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Ahojte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 čau Jani, Vlasto , já vlasně ani nevim kdo seš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Zdar zdar ve spolek,pánové já starej kozel jsem se nechal ukecat na hasičckej bál a bez doprovodu takže sem dopad jak to slušne napsat no jak prase,rypakom zem se ryl.A taky nějaky to techtle mechtle ,ale prej zustalo jenom u těch techtlí tak by z toho nemělo bejt no krásně jsem se zasmál parádní Vlastíku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Heleme se Ondra se nam vratil s obeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Dneska mi oběd moc nejel,sice byl gulášek,ale mám ty trubky ještě nějaky poleptany bo co. Ondra-to se to směje když druhej bleje a blbne. Ještě jsem nevychlat a už mě zase lákaj na maškarní,se asi zblaznily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 No Vlasto , aby si dokazal ze to byl omyl, tak se tam musis objevit. Kdyz nedorazis zacne septanda ,"pamatujete toho cápka uplně pod vobraz, jak tu vohrabával tu bořku" aaa tááák znááš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Jo jo dobvé dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Tady to dneska vře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Občas je tu fakt narváno,dnes zatim snad všichni chrápou a to se mi na uterý nechce věřit,že by byly takovy lehkožilové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Spíš to přehánějí s prací... ... ale pamatujte, všeho moc škodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Vlasta to trefil, sef tu neni tak jsem se zdejchnul z kancu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 včera jsem měl dovču,byl jsem s Emmou u zápisu do školy letí to ten čas,po prázdninách už do školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 čus lidi.....já byl doma s malou tejden...a pak manželka ..malá chytila zápal plic...no vopruz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.