Únor 7, 201114 r Čopák pán pařil nebo něco blbého sež..l teda sněd.Když si oteviráš olejovky musiš se podívat na datum spotřeby jinák se po s...š. :p
Únor 7, 201114 r Autor Kua me je blbe , se na to vyseru a jdu si lehnout A TO JSI MINULE POVÍDAL, JAK SE TĚ NIC NECHYTNE :smich: :smich:
Únor 7, 201114 r Autor DOBŘE TI TAK....MACHROVAL JSI JAK SE TĚ NIC NECHYTNE AUŽ JE TO TADY....MOC SE ROUHÁŠ A MÁLO MODLÍŠ
Únor 7, 201114 r Asi chripka nj kdybys furt někde nelítal a seděl doma a hrál tak se ti to vyhne třeba
Únor 7, 201114 r jinak venku je fakt luxusně...nemuset být v práci beru kraťase a skůtra a jedu někam
Únor 7, 201114 r Špenát brambourovej knedl,já ho moc nemusim,ale nebyl špatnej.Zejtra bude rajská tak si spravím chuť.
Únor 7, 201114 r tak nevím no http://www.novinky.cz/zena/zdravi/224070-tajemna-ucinnost-kavy-zenam-pomaha-muze-nici.html
Únor 7, 201114 r Nepiju nedělá mi dobře hlavně na žaludek,takže max jednou za tejden kava latte,ale to zas není káva,že.
Únor 8, 201114 r Autor čus lidi...... ani já nejsem kafař.....když si jedno dám za cca 3 měsíce..je to moc...a to ještě musí být rozpustný a hodně sladký a žádný mlíko Upraveno Únor 8, 201114 r od Marek
Únor 8, 201114 r tak kolegovi se narodila včera dcera,tak už do mě nalil 3 panáky,začínám být nějakej vláčnej takto na lačno
Únor 8, 201114 r Autor tak kolegovi se narodila včera dcera,tak už do mě nalil 3 panáky,začínám být nějakej vláčnej takto na lačno Ondro...ALKOHOL A V PRÁCI???????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.