Marek Vloženo 7. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 ČUS LIDI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 čago... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Kua me je blbe , se na to vyseru a jdu si lehnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Čopák pán pařil nebo něco blbého sež..l teda sněd.Když si oteviráš olejovky musiš se podívat na datum spotřeby jinák se po s...š. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Kua me je blbe , se na to vyseru a jdu si lehnout A TO JSI MINULE POVÍDAL, JAK SE TĚ NIC NECHYTNE :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Asi chripka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 DOBŘE TI TAK....MACHROVAL JSI JAK SE TĚ NIC NECHYTNE AUŽ JE TO TADY....MOC SE ROUHÁŠ A MÁLO MODLÍŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 čau all,jsem právě dorazil z oběda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Asi chripka nj kdybys furt někde nelítal a seděl doma a hrál tak se ti to vyhne třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 jinak venku je fakt luxusně...nemuset být v práci beru kraťase a skůtra a jedu někam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Kurňa, zase si všichni žerete a já tady slintám... ...jdu se nakrmit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 nj já dnes měl zeleninou krémovou a steak s fazolemi a ameriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Pochoutkový salát + 4 SUPER rohlíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Špenát brambourovej knedl,já ho moc nemusim,ale nebyl špatnej.Zejtra bude rajská tak si spravím chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 tak nevím no http://www.novinky.cz/zena/zdravi/224070-tajemna-ucinnost-kavy-zenam-pomaha-muze-nici.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Nepiju nedělá mi dobře hlavně na žaludek,takže max jednou za tejden kava latte,ale to zas není káva,že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Bré ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 (editace) čus lidi...... ani já nejsem kafař.....když si jedno dám za cca 3 měsíce..je to moc...a to ještě musí být rozpustný a hodně sladký a žádný mlíko Editováno: 8. Únor 2011, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 tak kolegovi se narodila včera dcera,tak už do mě nalil 3 panáky,začínám být nějakej vláčnej takto na lačno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Nazdar lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 tak kolegovi se narodila včera dcera,tak už do mě nalil 3 panáky,začínám být nějakej vláčnej takto na lačno Ondro...ALKOHOL A V PRÁCI??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 neboj,žádnej alkohol jen 5ti hvězdičková Metaxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.