Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

rád s váma dám pivko -_- ale bude mi chvilku trvat než se zapojím

• Autor
no ja se jen bojim jestli nam vlasta ten hajzl papír nepere a nedává ho zpět do oběhu .-))

asi máš pravdu...už několikrát jsem měl protrženej papír a zas.anej prst :)....a je jen jednovrstvej :(

rád s váma dám pivko -_- ale bude mi chvilku trvat než se zapojím

tady se zapojíš velmi rychle, že pak ani nebudeš stíhat

teda tohle je téma, jen sem vlezu,tak čtu

o sr**í... :smich::smich:

ahoj...to už tady byly i jiny specialitky pro fajnšmekry.... :smich::smich::smich: ..... tohle už je normalka.. :)

asi máš pravdu...už několikrát jsem měl protrženej papír a zas.anej prst :)....a je jen jednovrstvej :(

máš používat vlastní noviny jako já a mám lkid :smich:

no dopr.u toho čtení se nedá žrát...... to sou strášny uchylarny

tak se mi ještě nestalo, že by se mi protrhl papír, musíš si ho dát víc, jo a noviny musíš po přečtení pořádně zmačkat, jinak to není ono :D :D :doh :doh

Upraveno od Milh@us

no dopr.u toho čtení se nedá žrát...... to sou strášny uchylarny

tak nežer, už to máš mít za sebou.

děláš jak kdyby jsi nevěděl, jak to tu chodí :smich:

a už jste zkusili kukuřičnej list????? durazně nedoporučuju....ale když je krize lepši než jít domu pos..j..... :D :D :D :D :D

tak nežer, už to máš mít za sebou.

děláš jak kdyby jsi nevěděl, jak to tu chodí :smich:

stando ale tohle je i na mě moc.....a už sem dobaštil u tohoto se to fakt neda.... :smich::smich::smich:

• Autor

tý woéééééééééé to je téma..........

a už jste zkusili kukuřičnej list????? durazně nedoporučuju....ale když je krize lepši než jít domu pos..j..... :D :D :D :D :D

tak to já bych raději obětoval ten list :smich:

ty woe, tak se tu bavíme o sraní a na mě to přišlo jako blesk z čistýho nebe :w00t1: to mě ho vyndej

Hoši, nechcete někdo zlaté stránky, mám je asi 5 x :smich:

stando ale tohle je i na mě moc.....a už sem dobaštil u tohoto se to fakt neda.... :smich::smich::smich:
tý woéééééééééé to je téma..........

takže můžeme s plnou parádou pokračovat dál

tak to já bych raději obětoval ten list :smich:

ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... :smich: .... co vybrat

ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... :smich: .... co vybrat

:smich: :smich: :smich: :smich:

ty woe, tak se tu bavíme o sraní a na mě to přišlo jako blesk z čistýho nebe :w00t1:to mě ho vyndej

to musíš sám, toto jsem tu ještě neměli a nevíme jak na to :smich:

:smich::smich::smich:

už by jsi mohl vědět, že nejlepší je lopuch a nebo tráva :smich:

Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel? lol

V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a

to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky)

5kč za použití boudo budky

7kč za dvouvrstvej voňavej

10kč za vícevrstvej

12kč za vycevrstvej voňavej

Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší.

tak se tady tlemim jako prase operatorky na proti čuměj čemu se tlemim a ja si tu čtu o sr.í..... :D :D :D :D

V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a

to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky)

10kč za vícevrstvej

Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší.

A ještě sleva 50% při čekáni na volnou budku nad 10 min :smich:

Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel? lol

já ani nevim jestli to chci vědět.... :smich::smich::smich::smich:

10kč za vícevrstvej

a bude množstevní sleva....kdyby raciček dostal průjmík??????

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.