Květen 16, 200916 r Autor no ja se jen bojim jestli nam vlasta ten hajzl papír nepere a nedává ho zpět do oběhu .-)) asi máš pravdu...už několikrát jsem měl protrženej papír a zas.anej prst ....a je jen jednovrstvej
Květen 16, 200916 r rád s váma dám pivko ale bude mi chvilku trvat než se zapojím tady se zapojíš velmi rychle, že pak ani nebudeš stíhat
Květen 16, 200916 r teda tohle je téma, jen sem vlezu,tak čtu o sr**í... ahoj...to už tady byly i jiny specialitky pro fajnšmekry.... ..... tohle už je normalka..
Květen 16, 200916 r asi máš pravdu...už několikrát jsem měl protrženej papír a zas.anej prst ....a je jen jednovrstvej máš používat vlastní noviny jako já a mám lkid
Květen 16, 200916 r tak se mi ještě nestalo, že by se mi protrhl papír, musíš si ho dát víc, jo a noviny musíš po přečtení pořádně zmačkat, jinak to není ono :D :doh Upraveno Květen 16, 200916 r od Milh@us
Květen 16, 200916 r no dopr.u toho čtení se nedá žrát...... to sou strášny uchylarny tak nežer, už to máš mít za sebou. děláš jak kdyby jsi nevěděl, jak to tu chodí
Květen 16, 200916 r a už jste zkusili kukuřičnej list????? durazně nedoporučuju....ale když je krize lepši než jít domu pos..j..... :D :D
Květen 16, 200916 r tak nežer, už to máš mít za sebou.děláš jak kdyby jsi nevěděl, jak to tu chodí stando ale tohle je i na mě moc.....a už sem dobaštil u tohoto se to fakt neda....
Květen 16, 200916 r a už jste zkusili kukuřičnej list????? durazně nedoporučuju....ale když je krize lepši než jít domu pos..j..... :D :D tak to já bych raději obětoval ten list
Květen 16, 200916 r ty woe, tak se tu bavíme o sraní a na mě to přišlo jako blesk z čistýho nebe to mě ho vyndej
Květen 16, 200916 r stando ale tohle je i na mě moc.....a už sem dobaštil u tohoto se to fakt neda.... tý woéééééééééé to je téma.......... takže můžeme s plnou parádou pokračovat dál
Květen 16, 200916 r tak to já bych raději obětoval ten list ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... .... co vybrat
Květen 16, 200916 r ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... .... co vybrat :smich: :smich:
Květen 16, 200916 r ty woe, tak se tu bavíme o sraní a na mě to přišlo jako blesk z čistýho nebe to mě ho vyndej to musíš sám, toto jsem tu ještě neměli a nevíme jak na to
Květen 16, 200916 r ja si ho taky vybral ale ty listy maj takovy hačky jako listy okurky a ted bych asi přemejšlel.... .... co vybrat už by jsi mohl vědět, že nejlepší je lopuch a nebo tráva
Květen 16, 200916 r Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel?
Květen 16, 200916 r V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky) 5kč za použití boudo budky 7kč za dvouvrstvej voňavej 10kč za vícevrstvej 12kč za vycevrstvej voňavej Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší.
Květen 16, 200916 r tak se tady tlemim jako prase operatorky na proti čuměj čemu se tlemim a ja si tu čtu o sr.í..... :D :D
Květen 16, 200916 r V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky) 5kč za použití boudo budky 7kč za dvouvrstvej voňavej 10kč za vícevrstvej 12kč za vycevrstvej voňavej Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší. A ještě sleva 50% při čekáni na volnou budku nad 10 min
Květen 16, 200916 r Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel? já ani nevim jestli to chci vědět....
Květen 16, 200916 r V rámci zkvalitnění služeb bude od 1.6.2009,vydaná nová hajzlvyhláška:1)jednovrstvej bude vyměněn za dvouvrstvej při zachování cen za jednovrstve a to-2,50 za použití pisoáru(a jelikož padíci už neplatí budete dávat tři korunky) 5kč za použití boudo budky 7kč za dvouvrstvej voňavej 10kč za vícevrstvej 12kč za vycevrstvej voňavej Diskuze o cenách se předem zamítá,tekoucí voda samozřejmost a ráno sleva 50halířu sice je Vám to hovno platný,ale po ránu sleva potěší. a bude množstevní sleva....kdyby raciček dostal průjmík??????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.