Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Hoši, jedna kontrolní otázka, kdo uhodne? Před 3 rokama jsem měl uraz na prstu pravé ruky, měl jsem to sešité a v sádře, kdo uhádne, jak jsem si utíral prdel? lol

třel jsi jí o zem jako pes :smich::smich:

Vloženo

Moje funkce je náhodou populární,ale většinou ženská,v rámci chlaponizace jim do toho fušuju.

Zde naše mistní skupina která toto povolání u mne funkci povyšila do popmňuzik:

Vloženo
:smich::smich::smich:

už by jsi mohl vědět, že nejlepší je lopuch a nebo tráva :smich:

když není široko daleko nic jinyho než kukuřice...a h...o klepe na trenky tak sem si nemoh vybirat bud list nebo klas...ted vim že ty dvě věci jsou zhruba tak na stejno... :smich:

Vloženo (editace)
A ještě sleva 50% při čekáni na volnou budku nad 10 min :smich:

Víc jak 10min mi tu nikdo dřepět nebude,ranní noviny se budou nechávat u okénka,abych si je nemusel kupovat.

Pro rácička v případě prujmiku noviny dovoleny,nebo za připlatek bude zapujčen tisk zabavený u okénka.

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo
když není široko daleko nic jinyho než kukuřice...a h...o klepe na trenky tak sem si nemoh vybirat bud list nebo klas...ted vim že ty dvě věci jsou zhruba tak na stejno... :smich:

a dobrý? :smich: :smich:

Vloženo
Tada Vlasto kdo byl předemnou v kabince...smrad..nespláchnuto....plovoucí ho.no....takže Ti platit nebudu.....

tak ti to připíšeme k ročním poplatkům za školení na AMATÉRA ;)

Vloženo

panové předloní sem byl na dovče a nějak sem tři dny nemoh na hajzlik .. po třech dnech stěží dobyham tlačim tlačim čekam až to uděla žblunk a ono nic....opatrně kouknu co se stalo a oni tam měli hajzlik s takovym mezipatrem a ja to h...n měl z toho patra na stojaka až po prdel... :D :D :D :D ... takže vlasto přimlouvam se pro klasicky wc bez mezipatra

Vloženo (editace)

panové předloní sem byl na dovče a nějak sem tři dny nemoh na hajzlik .. po třech dnech stěží dobyham tlačim tlačim čekam až to uděla žblunk

A mobil byl v haj.lu :smich:

Editováno: , autor: Woody
Vloženo
panové předloní sem byl na dovče a nějak sem tři dny nemoh na hajzlik .. po třech dnech stěží dobyham tlačim tlačim čekam až to uděla žblunk a ono nic....opatrně kouknu co se stalo a oni tam měli hajzlik s takovym mezipatrem a ja to h...n měl z toho patra na stojaka až po prdel... :D:D:D:D ... takže vlasto přimlouvam se pro klasicky wc bez mezipatra

Se ti vracelo zpět...tzv. zpětná vazba...no fuuuuuuuuuuj :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...