baris Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 čau Šaky Dneska je venku fakt parádně Tak sem se vrhnul na interiér fábky, po tý zimně to byl hnus, a teď se pujdu asi natáhnout na zahradu. Jojo, ach ty prázdniny lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 čau borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 tak co Libore už máš koupený hodinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 pořád ty stejný co jsem ti ukazoval minule Teď jde všechno do benzínu, ty ceny už mě začínaj pěkně sr.át Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 na benzín se vyprdni,člověk si musí udělat radost jinejma věcma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 zdar .... Libore už mě to taky sere 18,- / za litr fakt asi začnu jezdit autobusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 tak jsem byl teď chvíli venku a je to labůžo to počasíčko....proč musí být člověk v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Zdar bando tak dnes je tam tak kjasně,že to vyhnalo cajty na vzduch jsou ouplně všude tak jsem šel do kramu raději pěšky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 vlasto po praglu už to lítá takhle dlouho , co má plácačku je v ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 čau,tak jaká??furt se maká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 celkem to jde , snažim se "pracovně" dělat s píš v terénu ať si to slunko taky užiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 tak to máš fajn že sedostaneš ven,já když je chvíle vylezu ven,ale dneska si toho slunka užiju na tréninku myslím dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 zdar .... Libore už mě to taky sere 18,- / za litr fakt asi začnu jezdit autobusem to myslíš LPG nebo máš někde levnější benzín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 na benzín se vyprdni,člověk si musí udělat radost jinejma věcma to já si udělám, jen ještě musím chvíli počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 dobré ráno tak konečně pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Krásné a ničím nerušené Poledne ale kdybych nemusel zachvíli na odpolední tak by to bylo ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Taky krasny den vsem,po 3dnech odpočinku dnes nasazuju pracovni tempo a do uterka do rana mě doma moc neuvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Bodré podoledne všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Taky dobré deśtivé dopolede,to jsou kuva zmeny včera na tričko a dnes ani mikina nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Jo jo, rozmary počasí si my tady užíváme v podstatě už od soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Počasí stojí za prd i unás. A to mě dneska 2krát stavěla PČR poprve v pohodě zkontrolovali papíry dali mi dýchnout vše v pohodě po necelých 2minutách jsem odjel,o hodinu později při cestě domů mě zastavila další hlídka a už na první pohled šlo vidět že to nebude tak v pohodě jako ta předchozí hlídka.Doklady jsem mel vpohodě,nic jsem nenadýchal.Takže se začli dívat na gumy,na světla jestli tam nemám nějáké spšl žárovky,povinná výbava,nová lékarnička,tecnická atd...vše v pohodě ale pánové mě za každou cenu potřebovali skasírovat takže se oba začali dívat na Okna na kterých mám fólie,Takže jsem dostal pokutu 500kč za Folie na předních bočních oknech .Pánové byli spokojení že teda něco po 10minutách našli.Takže tady je hezký příklad toho že jsou policisté a policisté ti první mě nezdrželi ani 2 minuty a popřáli mi štastnou cestu.Ti druzí mě zdrželi minimálně 15miut a skasírovali mě o 500kč A to musím zachvíli na noční a vůbec se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Čauky čauky hlasim krasné dopoledne z okraje šumavy. Když trefiš špatně naladěného človička tak je to k vzteku,ale třeba to byl kanclák kteryho vyhmali v ramci akce buzerace na vzduch a ono vcěra zaa tak pěkně nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Nazdár Ondro, nezapoměl si na mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.