spineshank Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 jj asi jo já to ráno rozjedu a ty v poledne ukončíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak tomu rikam hlaška dne.Jinak u nas podmračeno a teď jedu k našim s instruktáží o novem telefonu,ruši asi jako většina národa pevnou tak jsem jim koupil tel pro seniory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 tak to byl slušnej hokej dneska :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Zdar. To jo teda, dobře je převálcovali Hlavně ta druhá třetina 4 goly během 3 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 a tak no nie vzdy to je podla nasich predstav rusom to natreme tak nemcom sa hralo ked mali aha koho v teame :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Dejve, nevymluvej se na Chucka Musíte víc trénovat na playstationu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 dobrý večer Dave tak 0:1,jsem zvědavej kolik vám nasází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 no srovnáno,takovej haluz basebal gol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Bodré podoledne všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Čauky ve spolek,tak dnes jsem za kokota,jel jsem služebákem a na jedné křižovatce klasické téčko jsem strčil čumák moc do křižovatky a byl mi ustřelen paní co jela po hlavní,bohužel jsem na mé straně měl stopku tak nejni co řešit pokuta 2500 korunek na mistě a 4body ji budou následovat,vždycky jsem řikal,že v obci mě jen tak nedostanou,tam jezdím podle předpisu a rychlost dodržuju trochu jsem se zmejlil,Ford má v hajzlu blatník a vyvrácené kolo páč praskla tyč řizeni a pani odjela s pomuchlanym předkem,ale narozdil odemne po svych foto dodám zejtra neni to zas tak hrozný,tak doufám,že se servis bude snažit co nejlevnějc,vezlo se to někam k Plzni do našeho smluvního servisu.Pojištěny to je,ale spoluučast budou po mě asi chtít a tu by ze 70 procent zase měla pokrejt pojistka na blbost tak uvidíme kolik si doplatim k pokutě.Zdravi pro dnešek strašnej kokot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 dneska trošku zima po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 no srovnáno,takovej haluz basebal gol dobre sme hrali len tam chybala takoncovka jaaaaj skoda skoda......fááábia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Bodré podoledne všem bodré podoledne pane polucisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 dobre sme hrali len tam chybala takoncovka jaaaaj skoda skoda......fááábia nj musíte víc trénovat na PS jinak toho moc nevyhráte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Čauky ve spolek,tak dnes jsem za kokota,... Upřímnou soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 dneska trošku zima po ránu to mi povídej když jezdím ráno v kraťasích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Čauky ve spolek,tak dnes jsem za kokota,jel jsem služebákem a na jedné křižovatce klasické téčko jsem strčil čumák moc do křižovatky a byl mi ustřelen paní co jela po hlavní,bohužel jsem na mé straně měl stopku tak nejni co řešit pokuta 2500 korunek na mistě a 4body ji budou následovat,vždycky jsem řikal,že v obci mě jen tak nedostanou,tam jezdím podle předpisu a rychlost dodržuju trochu jsem se zmejlil,Ford má v hajzlu blatník a vyvrácené kolo páč praskla tyč řizeni a pani odjela s pomuchlanym předkem,ale narozdil odemne po svych foto dodám zejtra neni to zas tak hrozný,tak doufám,že se servis bude snažit co nejlevnějc,vezlo se to někam k Plzni do našeho smluvního servisu.Pojištěny to je,ale spoluučast budou po mě asi chtít a tu by ze 70 procent zase měla pokrejt pojistka na blbost tak uvidíme kolik si doplatim k pokutě.Zdravi pro dnešek strašnej kokot. no určo nic příjemného to není,ale hlavně že seš ty i ona v poho,zdraví ničím nenahradíš...zní to jako fráze ale je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 no parádní hokej to byl,se nám ten PS vyplácí co Dave?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 ale no nepozeral som ako ste hrali ale blahozelam a vlasto to ma mrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 ale no nepozeral som ako ste hrali ale blahozelam a vlasto to ma mrzi no tos udělal velkou chybu,moc pěknej hokej to byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 kde ste dneska lidi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 tadýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý,dnes a zejtra v pjáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.