spineshank Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 ty si bol vzdy divny koukal si včera na hokej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Dobjej,od rána mam fofr manželka k doktoru,děti k babičce a já na kontrolu do nem. v Klatovech a jako by to nestačilo tak jsem byl asi změřen naši policii na krásnej dlouhej rovince mimo město,měl jsem tam tak tach 110 možna ani ne,tenhle květen asi nebudu mit až tak v lásce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Dobré slunečné ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Dobjej,od rána mam fofr manželka k doktoru,děti k babičce a já na kontrolu do nem. v Klatovech a jako by to nestačilo tak jsem byl asi změřen naši policii na krásnej dlouhej rovince mimo město,měl jsem tam tak tach 110 možna ani ne,tenhle květen asi nebudu mit až tak v lásce. Když se sere tak se sere Letošní květen bude asi nějáký osudový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Nazdááááááááár Jo uvidíme,třeba kucí zapoměli pustit radar. Jo dnes je tam nádherně škoda,že už má od zejtřka peršít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) Vlasto ja zachvíli razím na odpolední takže to nádherné počasí a hokej jde dneska mimo mě a déšt mi vadit nebude protože mám odpolední celej týden a ještě 12ctku v sobotu takže týden i víkend v háji Editováno: 11. Květen 2011, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Už se to tu nějak zatahuje,mě zas čeká přes víkend noční,takže přes den budu spinkat a to se při dešti dělá nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Tak to ti taky vyšlo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Jo to jo,ale zbytek rodiny a světa už tak nadšenej z deště nebude. Tak to kucí zvládli jupííííjajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) No a v Pátek na ně čekají Švédi Editováno: 11. Květen 2011, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Hlásím maxi déšť po ránu,hezky se na to kouká z poza okna,ješte,že mne to včerejši mytí auta přešlo teď bych byl asi nasrán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Dobré ráno hoši,u nás zatím Svitíčko Sluní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 tak tady zatím nádherně doufám že to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Bodré prsluněné podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Tak si to blunce uživejte na zapadě je každou chvilku jinak perši,svití,perší,svítí. Teď jsem dobalil moje zimní 14 a jdou do světa,poštovním panáčkem.A už končim za poslední pulrok jsem zabalil tři sady a to už je na mne nějak moooc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 No to já se už konečně musím dokopat ktomu abych ty zimáky aspoň vypucoval a uskladnil,zatím leží v garáži tak jak jsem je sundal z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Dobré ráno pátek 13. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) Dobré dobré,Doufám že se dneska bude dařit jak v práci tak v :D A hlavně v HOKEJI Editováno: 13. Květen 2011, autor: ADLERos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Nazdaj tak chokej sme trochu prohráli,ale hráli pěkně kucí. Jinak ja su v pjáci,celej víkend takže nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 dobré bronzové ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.