Sakal77 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Nazdaj ve spolek,ode dneška jsem slamněnej vdovec manželka musela do nemocnice na menší operaci tak tu budem a prckama valčit sami to bude sptavnej bojdel.Tak kdybych se delši dobu neozval ležim nekde vystresovanej a utejranej v koutku. Tebe ten osud poslední dobou nešetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Co se to dneska dělo se serverem skodahome.cz, nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Co se to dneska dělo se serverem skodahome.cz, nevíte někdo? ja som tu od rána a všetko mi fičí ako má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 No já se sem nějak nemohl dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 čus.... nejaka kurva zlodejska mi ukradla spolujazdcov stierac ! ! ! ruky odtat ! ! ! :aggressive: skoro nove asi mesiac pouzivane VALEO....24€ shit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Z toho si nic nedělej, mě už ukradli i obyčejné stěrače (ani to nebyly ty flat) z O1. Oba. Ráno jsem nastoupil do auta, že vyjedu a koukám, že to přední sklo vypadá nějak jinak a až manželka mě nakopla, že mi chybí stěrače ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 dobre ranko, tak sluzobak uz opraveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Nazdaj bando.Mame se? U mě dobvý prckové se snaží mě nezničit,tak zatim valčime v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 z vlatni skusenosti bych přimihal rum do sunaru a deti spi jak zabite :-) Rodiče to kdysi testovali na mě,se mi před nedavnem přiznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Já myslel, že spíš pivo a ne rovnou rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 Pivo už chlastaj normalně,starši ta si vzdycky lízne udělá ksicht a malou jsem nedávno přistih jak dojíždí pivo z prazdny flašky v bedně nenapadně a potichu až sme si řikaly kde je bylo moc podezdřelé ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Mamu uz mame doma,tak mužu holkám omezit režim,ale protože nam to docela šlapalo tak to nebudu s tim volnějšim režimem přehanět. Teď dřepím na školeni řidiču,každoročni opruz o hovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Zdárec borci , tak jak tu válčíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Nazdaj zdaj zdaj zdaj. Tak co planujete na pateční večer,docela bych něco grilnul tak uvidíme zda nedorazí slibované bouře to bych zas hlídal kroupy abych stih dát deku na kapotu a strechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) My dneska s mou drahou polovičkou slavíme 10leté výročí, co jsme spolu. Takže večer bez dětí ...chtěl jsem říct večeře bez dětí Editováno: 20. Květen 2011, autor: Sakal77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 woooooooooooooooow http://www.automoto.sk/clanok/184944/policajna-skoda-fabia-rs-s-balistickou-ochranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Tak to přeju přijemny večer bez dětí,teda večeře bez dětí. Koukám že se policia vyzbrojuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.