Květen 21, 201114 r taká policajná RS vyzerá pekne... :D a má aj výhodu,že by sa vám vodiči uhýbali z cesty... :D
Květen 21, 201114 r Tak to přeju přijemny večer bez dětí,teda večeře bez dětí. ... Díky, pěkně jsme se nacpali a celé se to povedlo a to je hlavní. Děti to taky přežily u babi
Květen 23, 201114 r Nedostal někdo z Vás pokutu. http://www.novinky.cz/krimi/234177-fantom-d1-ma-ve-fabii-vybaveni-jako-policista-a-desi-ridice.html
Květen 23, 201114 r Teď jsem se vrátil z dost ošklivé nehody bohužel se smutným koncem,takže jezděte s rozumem kucííí.
Květen 24, 201114 r Nazdaj teda dnes se mi vstavat nejak nechtělo,prckové to dnes taky natahly az do sedmi tak to slo jinak nam trhnou palcem kolem sesty.
Květen 26, 201114 r poslední dny sem kouknu ráno a celej den je lítám,sezona v plným proudu,tráva roste lidi blbnou
Květen 26, 201114 r Nazdaj tak jsem se trochu vyhajal a nez pujdu makat asi vyvalím špeky na sluníčko trochu opéct,je tam fakt kjásně. To Ti věřím,že máš hoňky tady to vrčí ze všech stran,mě moje strunovka nechala ve štychu tak budu muset koupit něco většího motorového,ale musím počkat jestli vyjde koupě větší zahrady na ten plácek co teď mám stačí dva králici a za odpo nemaj co žrát.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.