Louki1 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 taká policajná RS vyzerá pekne... :D a má aj výhodu,že by sa vám vodiči uhýbali z cesty... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Tak to přeju přijemny večer bez dětí,teda večeře bez dětí. ... Díky, pěkně jsme se nacpali a celé se to povedlo a to je hlavní. Děti to taky přežily u babi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Zdar jak sviňa po ránu. Včera namontovaná origo zaclonka v zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Nedostal někdo z Vás pokutu. http://www.novinky.cz/krimi/234177-fantom-d1-ma-ve-fabii-vybaveni-jako-policista-a-desi-ridice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Já už poslední dobou tolik neblbnu, takže ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Teď jsem se vrátil z dost ošklivé nehody bohužel se smutným koncem,takže jezděte s rozumem kucííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Nazdaj teda dnes se mi vstavat nejak nechtělo,prckové to dnes taky natahly az do sedmi tak to slo jinak nam trhnou palcem kolem sesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Mě vstávání nejde nikdy. Snad jen na dovolené to jde o něco líp. Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Taky dobjej. Večer makat joj to se mi nebude chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 V tomhle počasí by se mi taky makat nechtělo. Ani večer, ani ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 poslední dny sem kouknu ráno a celej den je lítám,sezona v plným proudu,tráva roste lidi blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Tak to tady pro dnešek uzavřu Bodré podoledne, pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Nazdaj tak jsem se trochu vyhajal a nez pujdu makat asi vyvalím špeky na sluníčko trochu opéct,je tam fakt kjásně. To Ti věřím,že máš hoňky tady to vrčí ze všech stran,mě moje strunovka nechala ve štychu tak budu muset koupit něco většího motorového,ale musím počkat jestli vyjde koupě větší zahrady na ten plácek co teď mám stačí dva králici a za odpo nemaj co žrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 čau všichni nemáte někdo v okolí vrakoviště Renault?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 dobré popoludnie všetkým... sleduje tu niekto F1?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Jo čučím ono je to čím dál tím víc o hovně,ale nedá mi to habych se nedíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 taky zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.