Vlasta Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Standis tady je číslo na vrakarnu renault 605 503 582 nebo 604 502 696 v Plzni na Božkově brnkni tam a dej mi vědět jedu ve tři není problém se tam stavět ja jedu na druhou stranu tak ať nejedu zbytečně přes celou pelzeň. Tel. Ti pošlu na sz zdaar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Nazdaj,už mi tady voní oběd tak se do něj pujdu pustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 bodré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Já už jsem po obědě. Španělský pták s rýží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Já takýýýý po o dnes párek v těstíčku brambourová kaše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Já už jsem po obědě. Španělský pták s rýží jako Alonsa sis dával joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Alonso je vychrtlej aby se vešel do formule to by se moc nenajed ten bude tuhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 nazdar nazdar ale vsetko vporiadku zalozil som kurz parkovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 čus Tak to ses teda rozjel Dejve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 (editace) Č A U dnes naposled v pjáci a vyjmečně mne čeká volnej víkend a to doslova manželka jede někam na srub(zalesačka,pravej opak mně),děti k babičce a já budu oficialně uklízet sklep a něco kutit na zahradce a neoficialně se na všechno vyseru a vikend radši prožeru. a jak se znám tak to bez kontroly přeženu a pak se Editováno: 3. Červen 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 nejak to tu upada odkedy tu nejsom aj ja online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Věc: oznamení Važení spoluobčané,kolegové,štamgasti,hospodský povaleči,soudruzi,pro Váš totalní nezajem o toto hospodské zařízení budeme nuceni hospodu předělat na mléčný bar a vyvěsit poutač na zakladních školách bo ti jsou jediní co mohou zvednout navštěvnost.Hospodsky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 prosil bych jedno polotučné mléko ze sedmého schodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Ahoj ...ale všimli jste si toho, že jakmile vešel davidenqo, tak všichni z hospody zdrhli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 prosil bych jedno polotučné mléko ze sedmého schodu.... čo je to mlieko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 to je takový to hnusný bílý, co od dob mateřský školky kde bylo denně, k smrti nenávidim......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 já bych si dal jedno plnotučné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 A jéje, taková revoluce tady Tak já si dám taky jedno a s pořádným škraloupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 škraloup neberu, rád ti ho přenechám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Super :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 ty woe mě je blbě..... ....... zlatej fernet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 ten už tu nenalejvaj, dej si třeba kefír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Můžu kakao? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.