Petrkiller Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Dobrej vecir ja prosim coca-colu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Dobré popoludnie všetkým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 dobrý den,nejezdí někdo směr Slaný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Červen 2011 Sdílet Vloženo 10. Červen 2011 Nazdaj bando zdravím z dovolené,ikdyž se to o ní zas tak říct nedá od včerejška mame koupenou dost zanedbanou zahradu nebo zahradku(200m2) a tak se snažím probít džunglí od jednoho konce na druhej,ale už to skoro mám.Jsem doma ještě tejden tak to zakladní stihnu a přístí sobotu mám odpočinkovou jedu na Den s armadou Bahna 2011 a zejtra konečně vyměním džundovi přední tlumiče už se kolíbá jak kachna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Nezdaj tady to zas vře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 čau všichni nebo spíš jen čau Vlasto co pružiny, nekoupíš je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Nazdar pánové....tak ode dneška sádra dole... ...... už jen tu nohu trochu rozhejbat a hurááá do auta.šest tejdnu jsem neřídil tak snad jsem to nezapoměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 no né, pan J, je tady taky a jeje, já bych to zas tak moc nepřeháněl :smich: nechceš nejdřív zkusit jezdit na tříkolce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 hele stando u mě to je jedno já mám tříkolku pod kapotou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Zdar zdar zdar Raca-tak ofafrně budeš nadrženej ať to někde nepřeženeš pak budeš v sádře celej a autí taky. Standis-ne ne a ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 cože vlasto?? nadrženej???to bude mít herečka radost,je pravda že se sadrou na hnatě lekce kamasutry končej u prohlížení obrázku.... .....ale hned jak udělam pár kroku bez berlí bude zase jindra tak jak dřív.(lahvač-cigaro-hokej.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 :smich: srandista :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 to je krása, když je stávka. vytáhnul jsem kola a udělal něco pro zdraví. mohliby stávkovat častěji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 aspoń k něčemu je ta banda tupejch odborářů užitečná.. : Odboráři všech zemí vyližte si prdel !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 tak, tak. jinak je stávka uplněk ničemu ale aspoň jezdí parník zadarmo v rámci náhrady MHD, tak jsem se op 15 letech hezky svezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Čauky dnes mi přivezli novou pohovku a hned jsem si při zkoumání přicvak prst a propích nehet kuva to vám bolí. P.S.to je tak když se nečtou manualy a všemu se rozumí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Vlasto vše nej, ty stará páko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Děkuji trochu popíjím,ale nehávam to na zejtra rano brzo vstavám jedem na bahna tak at jsem fit zejtra večer si to vynahradím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Tady to nejak zaostava..jake bylo bahno 2011? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 Bahna nezklamaly krásně zabahněno sem tam přehaňka a větší déšť až skoro na konec,ale klobáska byla stejček nakonec taky,večer jsem pak trochu víc zapil narozky a dnes jsem se dopo léčil dnes už končí dovča zejtra makám.Fotky z bahen hodím zaftra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 (editace) Tak aby se neřeklo,že jsem se celou dovču válel tak fotečky naší zahrádky před zásahem a po zasahu,aby se tam vubec mohlo začít něco dělat. Bahna- Editováno: 20. Červen 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Červen 2011 Sdílet Vloženo 20. Červen 2011 Tak tady to teda žije hoši Tak od dnešního dne mám prázdniny, škola úspěšně zasebou, tak se uvidí co dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 To se tak někdo má prázdniny,taky bych si jedny zopák,to jsem prošukal cely leto s jednou pěknoučkou liberečandou co byla u babči na prazdninách nejdřiv jen prej 14 dní a pak zustala skoro až do konce prazdnin,jo holt zdravej vzduch, motorka a moje já udělaly své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 jo, to museli být dobrý prázdniny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.