spineshank Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 ano každej rok na prohlíku, která stojí po sezoně 300,-Kč a s výměnou oleje do 500,-Kč.....to si myslím za tu záruku stojí ne tak pokud ti to garantují takto tak no problemo ,ale určo počítej ještě vzduch.filtr,svíčku + něco k tomu,třebas unašeč,bowden,nůž atd. časem,7let to určo nevydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 dobré podoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Dobjej,jak se máme,já dnes pracovně a zejtra si jedu sned užít do Pačejova na rallysprint. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2011 Já měl jet taky, ale místo toho balím věci na stěhování se do Domažlic!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Ale copák budeš hu nás dělati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Dobjej večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Nazdaj prdi dnes naposled v pjáci a začíná dovča.Od čtvrtka do neděle na panskej jízdě a pak je ještě co dělat na zahradce a doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Ahoj vsem, po delsi dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Dobré ráno Čus tome, se tu taky ukážeš jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Nazdaj zdravim z pansky jizdy,sice ted leje jak svina,ale zabava neklesa a s pribivajici hladinou alkoholu to ubec nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Ahoj Libore, no mel jsem ted trosku krusnejsi obdobi a tak po necelem roce jsem opet zde a mozna budu mit opet fabku, audin jsem si uz uzil az az Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 čus, tak je dobře, že se tu zas budeš objevovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2011 Nazdarek bando tak dovča pomalu končí a v pondělí se de makat. Ahojky zpět Tome,koukám že FI je hodně dobře udělany auto,když se k ní lidi vracej škodofka muže bejt pyšná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Taky dobvé ranko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Kjasné nedělní ranko,mam prosbičku kdo mate etku potřeboval bych zjistit zda vnitřní homo kloub(u převodovky) je u HTP bez posilovače stejnej jako s posilovačem bo ne. Spodek u kola je jinej ma miň zubu potřebuju konečně vyřešit cvakaní(ťukaní)při akceleraci a při točení do prava dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Ale copák budeš hu nás dělati. Nu jako Kdyňák se motam po okrese a hledám, kde zapustit kořeneny! Nu a vypadá to na Domažlice už jsem se sem vrátil podruhé. Do rodné Kdyně se mi nechce rodina na blýzku a v Horšovském Týně kde jsem rok pobýval - v Tejně a v prdeli je stejně!!! tak že: Vítáme Vás hu nás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Ahojky! Tady je pozvánka na jeden z posledních čistě škodováckých srazů tohoto roku: 20. ŠKODA SRAZ - Běšiny u Klatov 14.-16.října 2011 Eurocamp Běšiny (směr Sušice) více info na: www.skodateam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Je tu ještě vubec někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Joo šem tu,co je noveho,kromě toho,že je tu furt narváno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 čus Vlasto, nového vubec nic, už ani Ondra sem nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Dobrý večer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.