Mr.Kyblik Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Jj, jeden ze stážnej chndělů na domažlických silnicích!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 OPRAVA: strážnejch andělů (- to je tak, když se rozutečou písmenka na klávesnici ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 tak to Vlasto, klobuk dole. ja na tvojom mieste by som sa asi pri prvom ranenom zlozil ako kabela. ked vidim ake psie kusy niektori odvazlivci na ceste stvaraju tak ma vzdy napadne, ci by som vedel poskytnut prvu pomoc. jasne, teoreticky to ma clovek plusminus nasprtane, ale veru si sam seba neviem predstavit ako niekomu zastavujem tepnove krvacanie alebo osetrujem otvorenu zlomeninu. nedajboze raneny hrudnik alebo brusnu dutinu. myslis ze zachranari maju tu odolnost pd narodenia v krvi, alebo sa tomu clovek musi proste naucit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Jé tak to nevím,já když vidím krev tak omdlím. Teď trochu vážně,ani pořádně nevím jak se to seběhlo,na kamionu,už jsem toho měl dost a naskytla se šance jít na dopravu(pomalá sanitka) a pak mě to semlelo a už skoro 8let jsem na rychlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 To já řidiče z rychlý záchranky obdivuji. Já bych to asi neodjel v plným provozu, přes semafory, šraňky, za každého počasí a terenu.... To už asi člověk musí mít něco odježděno, trpělivost a hlavně pevné nervy. Máš na to nějaký recept??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Dobré ráno všem. Vlasto máš parádní Géčko to je proste nej auto pro me co se tyka SUV/Off road Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Dobvé ranko. Tak medvěd je už v duchodu misto něho jezdí zatím Nissan Patrol nebo teď nově Škoda Yeti,ale to až Patrol doslouží. Recept tak to nemám,jedině ten co měl Svěrák ve Vratnych lahvých až budu u PC tak to skusím najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 A jak se jezdi s Yetmi , uz byl nejak vic proveren? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Ne ne jetíci zatim jezdí v Plzni,k nam se dostane až patrol doslouží,ale kluci si ho chválí,předtím měli octavky a jetik je mrštnější,ale uvidíme po par letech,jestli vydrží to co octky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 jezismaria dnes je este len svrtok? od rana sa tesim ze chvalabohu, posledny pracovny den v tyzdni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Tak to se máš líp než já,sice jsem se dnes poflakoval,ale od zejtra tři noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Brý den!!! Tak už se připravuji na Škoda sraz v Běšinech!!! více na: http://www.skodateam.cz/20_sraz_-_Podzim_2011_aneb_posledni_sraz plakat.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Brý den, tak už je pátek, sláva Jinak přemýšlím, zda bych se také nevydal na poslední srazík letošního roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Tak to se máš líp než já,sice jsem se dnes poflakoval,ale od zejtra tři noční mal som kedysi pracu, kde som nocne robil 3 roky v jednom kuse. nestriedali sa tam zmeny. kupodivu, nebolo to uplne zle, dalo sa zvyknut. mal som sice den hore nohami, co bolo naprd hlavne ked zacala dovolenka. vzdy trvalo takmer cely tyzden pokym som sa vratil zo sveta netopierov medzi ludi. to uz vascisnou dovolenka koncila a znova som musel privyknut na nocny zivot. teraz uz len praca cez den. vecer a v noci spat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Dobré ráno ikdyž je hezké slunečné tak je mrazivé,u nás -1stupeň no hnus Asi je na čase vystříkat letní směs z ostřikovačů a nalít tam zimní,protože ta letní už začíná nějak tuhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 A víkend je opět za námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 čus, tak tady taky zima, já nachcípanej a auto ještě nepřezutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Přezuto taky ještě nemám,snažím se to odkládat co to půjde protože na těch plechách je to ale stejně se tomu nevyhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 já doufám že bude ještě hezky, abych jí stihl umejt a navoskovat před zimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Tak to už mám naštěstí za sebou dělal jsem to včera Lesk jako blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Brej den,tak hu nas pres den kjasně slunečno,ale ve tři v noci jsem krutě cvakal zubama,vyskočit z vyhřateho auta tak to bylo na kolaps. Ja už teda přezul páč nemam garage a hlasí už zase nějakej kentáč z nebe tak bych pak nerad nasranej přezouval špinavy auto špinavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 zimaky mam uz tiez obute od stvrtka, mali sme ist cez vikend na hory, tak som nechcel riskovat. ja mam gumy s diskami uskladnene v servise a ked som a objednaval na vymenu, mysleli si asi ze mi sibe. vonku este bolo prijemne teplo. povedali mi ze u nich otvaram tento rok prezuvaciu sezonu ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Já to měl taky v olánu, ale něco na mě vlezlo, tak snad v sobotu bude hezky ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 Brý večír!!! Tak sraz v Běšinech se opravdu povedl!!! Potkal jsem tam např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Ták a zse na odpolední,no jsem radostí bez sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.