Mr.Kyblik Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 tak to jsme minimálně dva co máme odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 No je to hnus ta odpolední,celý den v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Dobre dopoledne, tak co uz mate pripavene zimaky chlapy. Jinak Marek uz sem moc nechodi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Čauky ve spolek já se ještě dneska válim doma a pak mě čekaj dvě dvanácky a vyjmečmě volnej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 dve dvanastky? akoze pivo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Tomas86:zimáky už jsou nachystány od jara,ale pořád né a né je dát na auto.Hold nějak se mi do toho ještě nechce,budu to protahovat co to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Joo hotovej Plzeňskej Prazdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Tak takové 12ctky bych si dál taky líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 zejtra jedu koupit zimáky a v pátek je nechám nazout!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdar jak sviňa všem,tak jsem načal první prazdroj a zatím takovej divnej klid,což nemám rád. Co budeš kupovat za zimáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Dobrá ráno,jsem si denska trošku přispal do růžova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 FIRESTONE Winterhawk 2EVO -14"- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdravim, tak patek se na blizi, take uz se tesite na vikend? Tak zitra nebo v sobotu se bude prezouvat fabka, oktavka a jeste ibiza, to mam postarano o fitko, aspon pak ten den muzu vynechat trenink Vlasto dve dvnactky, aby to nekdo nebral jinak, to pak jde o krim :D No jinak dve dvanactky plzne, tak spim jako spalek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Jinak v nedeli porizeny dve sady 185/55 R15 jedna Uniroyal MS plus 66 a Fulda Krisalp Montero 3, tak uvidime jak zvladnou zimu, zatim s ani jednou znackou nemam zkusenost pres zimu ani leto, tak se nechame prekvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 čus, tak mě víkend začíná už dnes Jinak o víkendu se taky vrhnu na očistu fábky a pak přezutí, zima se už blíží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 koukám, že všichni přezouvají a já ještě ani nekoupil gumy hlavně, že mám od jara v práci připravený disky na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 no stando já teda zimaky mám ale na auto pujdou až poslední neděli v řijnu. včera jsem ještě na ccautodily objednal new kosti protože začiná bouchat levá strana tak to výměnim najednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 no stando já teda zimaky mám ale na auto pujdou až poslední neděli v řijnu. včera jsem ještě na ccautodily objednal new kosti protože začiná bouchat levá strana tak to výměnim najednou. zatím je dle mě čas na přezutí, ještě je poměrně teplo a je škoda je ničit. kosti bych potřeboval taky vyměnit, už mi není 20 let a začínají taky vrzat :smich::smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 to mi povidej :-) ale měli na eshopu nějakou akci a maj origo dojč za 250kč/kus což si myslim good price. jj ještě je teplo škoda zimáků 14 dnů to ještě musí počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 neboj, to vydrží cena pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Dobré ráno škodováci Venku je sice zima jako prase ale jinak je nádherně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Tak jsem dneska poprve škabal okna ,samozdřejmě mám škrabku hozenou někde v garáži,tak mi posloužila kreditka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Dobré dopo vespolek, svítí sluníčko,ale venku je docela kosa,teď jsem domyl pracovního mazlika a nasadil zimáčky,letní už to maj za sebou.Ráno při cestě do pjáce už místama namrzlé kaluže,ale teď je fakt kjásně. Já dnes škrábat nemusel páč na noc dávám přes okno střibrnou folii jednu mám na léto a starší jsem si nechal na zimu,ráno jenom sundám hodím za sedačka a frčíííím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Brý odpoledne!!! Už mám konečně přezuto a zima může klidně začít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Ať tam ještě chvilku zustane klidně až do vánoc,když bude od -5 do +10 budu spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.