Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Ja uz jsem je videl na dvou fabkach, a musim rict, ze ji to sluselo jednou na kratky a jednou a na sedanu cena by byla Ok, jen kdyby pneu mel pofil 45 a ne 55 JJ kolesa nejsou jednoduchy, jen na minuly fabce, jsem jich mel na leto "patery" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 55 prodáš a koupíš 45,já taky měl puvodně 55 z R a střelil jsem je za dva táci dva přidal a koupil novy v akci přez zimu.Rozměr z octy pasuje na spustu aut,jak VW tak třeba F Stilo a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 JJ to vim, jen proste uz ta prace to prodat, nez to nekdou koupi pak sehnat, to radeji koupim komplety na FI , i kdyz to bude drazsi, ale tak zas toho casu moc neni , asi je to i o pohodli Je pravda, ze ten 55 profil se proda vzdy a dobre asi, jde to na mraky aut, nejen koncern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 a veř, že ještě napíšeme pár debat o kolech a spol tak zima teprve začíná, tak je čas na výběr kol. po nějakých se podíváme a určitě nějaký najdeme že bych ti nabídnul svoje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Já tedy mám jen 14" plecháče a předepsaný rozměr, ale na jaře chci koupit 195/50 R15 nebo 205/50 R15. Jen si furt lámu hlavu jestli ty 205 už nebudou moc na 1.4 Mpi 44kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Jelikož 205/50/15 není schvalenej rozměr tak dej 195 a nelaboruj s nečím co není v TP,vyhneš se mnoha komplikacím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Vlasto máš pravdu!!! Při mím štěstí vyjedu od PneuChára a na druhý straně Domažlic mě naši neohrožený příslušníci zastaví a podle novely zákona jedu do Chrastavic na STK. Komise Besip Vám zde vybírá nejzásadnější změny v pravidlech silničního provozu. Od 1.8.2011 nabývá účinnost zákon 133/2011Sb. a tím přichází dvacátá třetí novela zákona 361/2000Sb. o provozu na pozemních komunikacích. Kontrola technického stavu nový paragraf zabývající se kontrolou technického stavu vozidla a kontrolou největší přípustné hmotnosti vozidla při silniční kontrole policisty nebo celníky a u vozidel ozbrojených sil vojenskými policisty. Pro provedení kontroly se stanovuje možnost délky zajížďky do 8 kilometrů (celkem tam i zpět), povinnost řidiče řídit se pokyny obsluhy zařízení provádějící kontrolu. O jejím provedení obdrží řidič doklad. V případě vážných nebo nebezpečných závad je řidič povinen uhradit náklady za provedení kontroly. Prováděcí právní předpis upřesní způsob provádění kontroly, stanovení nákladů na její provedení i náležitosti dokladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Stando ja uplne zapomnel, ktere jsi nakonec poridil Musim se podivat do tveho topicu Ale jak rikas, zima teprve zacina, je dlouha doba pred nami a ja jeste musim prodat ty svoje Mr. Kyblik, Vlasta ma pravdu musis dat 195/50 R15, jelikoz ostatni neni zapsano v TP, je novela od roku 2003, kdy se daji dopsat do TP, diky prichodu model RS, kola 6,5 x16 s pneu 205/45 R16 a na zimu 185/55 R15, takovy rozmer, kvuli snehovym retezum, protoze na 195/55 R15 uz by to bylo moc, co jsem slysel od lidi primo ze Skodovky. V kolik se docela pohybuju a mam moznost sehnat prakticky cokoli, vzdy je jen otazka financi a obcas casu, neco trva dele Pripadne kdyz by jsi chtel na leto 14 Alu Skoda , model Spirit , tak mam jedny zanovni na prodej s novyma pneu, resp. dve novy a dve zanovni. Cena co mam tady v inzerci je orientacni, tady pro kluky z FI sekce by se dalo urcite poladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 kdyby někdo chtěl mám na prodej sportovní výfuk na Fabii kombi,sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Stando, tak jsem byl rad, ze jsme v sobotu pekne popovidali Jinak dobry den vsem dnes je nejak mrtvo?hromada prace pri pondelku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 jj Tome. máme to k sobě blízko, tak se budeme potkávat častěji :-) nevíš Tome o nějaký brigádě?? může být i odpolední uklízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 uklízení?? no stando- zrovna minulej tejden u nás sháněli uklízečku tak jsem tě moh doporučit :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 uklízení pro herečku, aby si odpočinula od malýho a dostala se mezi lidi. a hlavně, já potřebuji uklizení někde poblíž a ne u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 (editace) Zdar Stando to znám,taky už měla máma takovou malou krizovku tak začala běhat ráno od 6-8 s poštou a letákama,je spokojená,že zhubla(což má pravdu,zadeček se ji pěkně formuje)a baví ji to,a pak se vtěch babách vyznej. Editováno: 1. Listopad 2011, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 přesně tak Vlasto, něco podobnýho bych jsem jí potřeboval sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Baby neřešte v tich se chlap nikdy nevizná!!! Abych nezapoměl DOBRÝ VEČÍR!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 mam tip na vianocny darcek pre vase polovicky : ale vacsiu radost z neho budete mat asi vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 a je to s černovláskou nebo s blonckou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 (editace) neviem aku mas doma, toto je bez obsahu. obsah si do toho doma doplnis ale ja osobne by som bral aj bloncku, aj cernovlasku kurva, lubi sa mi to Editováno: 2. Listopad 2011, autor: slant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 beru černovlásku s černý úborem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Mám obavy že by mne stím dp poslala do prkynka a tak by to byly vyloženě vyhozené peníze,to si radši koupím něco na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Vlasto to je rozumné uvážení!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Mám obavy že by mne stím dp poslala do prkynka a tak by to byly vyloženě vyhozené peníze,to si radši koupím něco na auto. alebo nejaku dobru flasku ja to tej mojej tiez nebezim hned kupit, len som sa chcel s vami podelit o tieto krasne obrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2011 Mám obavy že by mne stím dp poslala do prkynka a tak by to byly vyloženě vyhozené peníze,to si radši koupím něco na auto. proto to musíš Vlasto koupit i se ženskou a budeš mít klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.