Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Jo, už vím, dík a ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tadýý sakra pozdě... ....nestih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jestli seš takhle rychlej u všeho....chudák herečka a i v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Takže pěkně vyčůranej..co ještě ne ale to teprv přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 nejsem maro dal jsem toi toi a jsem jak rybička ..... ty tady taky dlouho nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Pánové právě uhodila policejní hodina..jdu bydlet..tak se tu mějte a nepomlouvat...vše se dozvím a pak budu konat........ brou Všem............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 ty tady taky dlouho nebyly že bych prošvih nějaky pěkny rybičkovy tema..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Pánové právě uhodila policejní hodina..jdu bydlet..tak se tu mějte a nepomlouvat...vše se dozvím a pak budu konat........brou Všem............. tož dobrou noc náčelník..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 brou Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 že bych prošvih nějaky pěkny rybičkovy tema..... jen kibi tady pal poznámky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak to mam mezery nebo sklerozu....asi si za trest přečtu celou hospodu od prvni stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 to si celkem dáš kluici můžeme pomlouvat rácu, dlouho se tady neukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 žádný pomlouvání nebude!! marek už chrní já přebíram veleni a rozkaz z ní pomlouvat toho kdo tu není :-)))))........ sem celkem zvědavej jak dopadli kibi s romanem v chabrech...jestli jako dukaz přátelství prolili nějakej alkohol hrdlem a ted zvraci společně někde za stromem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 jdu taky spát stavím se zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a sakra tak se taky měj dobrou já to tu pohlídam... -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 a sakra tak se taky měj dobrou já to tu pohlídam... -_- -_- já Tě podpořím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 to je dobře aspon jeden statečnej .... .... taky na šichtě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 to je dobře aspon jeden statečnej .... .... taky na šichtě??? jo jo taky na šichtě do rána 7h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak to ti nezavidim...já končim v 6... :D ... ale je tu dneska v práci nuda....všechno ready nikdo neotravuje a už nevim na co se mam koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Ranní kontrola......kdo je tu? Raco vstávat, jdeš za chvilku domů......... Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 co?? kdo ????goooll?? a neéé sakra malem sem zaspal... :D :D ... ahoj marku!!! ještě že si mě vzbudil....mám co dělat poklidit svuj bordel tady a hurra domuu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) takže jsi celou noc prochrápal a proserfoval na netu co...asi napíšu na ambasádu Tvým zaměstnavatelům.....i když u mě v práci platí: DOBREJ ZÁMEČNÍK JE TEN, CO SEDÍ, PROTOŽE MÁ VŠE HOTOVÉ A VŠE MU FUNGUJE... Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 spravně marku.......celou dobu sem se nehnul a to znamená že mame všechno v cajku vyladěný apod...no nic ja padím.měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdar chlipcí, tak jsem vzhůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.