Květen 16, 200916 r Autor Pánové právě uhodila policejní hodina..jdu bydlet..tak se tu mějte a nepomlouvat...vše se dozvím a pak budu konat........ brou Všem.............
Květen 16, 200916 r Pánové právě uhodila policejní hodina..jdu bydlet..tak se tu mějte a nepomlouvat...vše se dozvím a pak budu konat........brou Všem............. tož dobrou noc náčelník.....
Květen 16, 200916 r tak to mam mezery nebo sklerozu....asi si za trest přečtu celou hospodu od prvni stranky
Květen 16, 200916 r žádný pomlouvání nebude!! marek už chrní já přebíram veleni a rozkaz z ní pomlouvat toho kdo tu není :-)))))........ sem celkem zvědavej jak dopadli kibi s romanem v chabrech...jestli jako dukaz přátelství prolili nějakej alkohol hrdlem a ted zvraci společně někde za stromem
Květen 16, 200916 r to je dobře aspon jeden statečnej .... .... taky na šichtě??? jo jo taky na šichtě do rána 7h
Květen 16, 200916 r tak to ti nezavidim...já končim v 6... :D ... ale je tu dneska v práci nuda....všechno ready nikdo neotravuje a už nevim na co se mam koukat
Květen 17, 200916 r Autor Ranní kontrola......kdo je tu? Raco vstávat, jdeš za chvilku domů......... Upraveno Květen 17, 200916 r od Marek
Květen 17, 200916 r co?? kdo ????goooll?? a neéé sakra malem sem zaspal... :D :D ... ahoj marku!!! ještě že si mě vzbudil....mám co dělat poklidit svuj bordel tady a hurra domuu :-))
Květen 17, 200916 r Autor takže jsi celou noc prochrápal a proserfoval na netu co...asi napíšu na ambasádu Tvým zaměstnavatelům.....i když u mě v práci platí: DOBREJ ZÁMEČNÍK JE TEN, CO SEDÍ, PROTOŽE MÁ VŠE HOTOVÉ A VŠE MU FUNGUJE... Upraveno Květen 17, 200916 r od Marek
Květen 17, 200916 r spravně marku.......celou dobu sem se nehnul a to znamená že mame všechno v cajku vyladěný apod...no nic ja padím.měj se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.