Standis Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 dobré páteční ráno pane Adleros :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 všem kdo sem chodí, přeji příjemné prožití vánočích svátků a úspěšný krok do Nového roku Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2011 Hezký pracovní večer a Všem Veselé vánoce pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Děkuji a zároveň všem také přeju šťastné a veselé vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 čau hoši, trochu později ale přece přeji krásný svátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 Ja uz teda popreju aspon stastny novy rok a doufam ze jezisek byl stedry i k tem co zlobili cely rok sve manzelky a pritelkyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 byl jsem tady, Fantomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 a jejeje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 nu jo nu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Hezký pozdrav z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 co tak daleko ? a neřikej že na pifko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Byls vyhnat saze viď? Taky si zejtra udělám vylet muším do Pelzně,nechat vybrousit vystřelovák tak radši jedu k odborníkum a do makra nakoupit takovej malej pánskej vylet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Do Prahy jedu s přítulkyní zítra ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 co tak daleko ? a neřikej že na pifko Na silvestra,pivko samozdřejmě taky ale také pro nové 17" kola na oktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Tak to ses nepohlubil to pěkně pěkně , origo neorigo ,neco vic ? Jo silvestra v praze jsem zažil jen jednou ,už nikdy,ale na 8 maji hezkou zahytku to se musi nehat,a mooooc hodne pečovatelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 já jsem v Praze každej den :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Origo 17" z Octavie II Laurin a Klement Koukni do mého Vlákna dám tam fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 A já do Prahy teď jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 Ta Praha nějak táhne. Kucí malej ploblem chtěl jsem přendat imobilizer z nahradního klíče do vystřelováku a tak nějak jsem ho zničil,je v klíči nejak zatavenej a prasknul takže co s tím. Tam kde jsem ho koupil nabízí i tyčinky imob,takže nahradní není problém koupit,ale co pak s ním,jak ho naučím na imob v autě. A nebo jinak jde imob v autě nějak vypnout stejně je tam k ničemu,zloději to čornou když budou chtít tak jak tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 čau Vlasto, myslím že musíš do Škodovky s tím plastovým štítkem co byl u klíčů od auta ve kterým je kod, podle kterýho to nakodujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Štítek mám po novem roce tam zajdu,takový léta tady prudim a abych se podíval jak se čip přendavá nebo co stím tak to né to to pěkně rozeberu a je to v řiti.Uvidím kolik bude chtít škodovka za novej čip a spárování na netu se čip pohybuje tak kolem 2-3stovek takže nic strašnyho sice zbytečnyho,ale to se ještě dá. Není kam spěchat druhej klíč funguje ještě brnknu dvornímu mechanik. ten taky umí všechno tak uvidíme. http://www.motordiag.cz/produkt/transponder48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 myslím že Škodovka si řekne za čip mnohem víc, jako u všeho Takže bych ho koupil a tam ho nechlaj jen nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Vlasto pokud bylíš někde poblíž Ostravy tak ti to za drobný manipulační poplatek nakóduju Ve škodovce za to budou chtít podlě mě Ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Děkuji za nabidku,ale 500km nejni zrovna kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Chlapi vše nej do Nového roku,hlavně bez nehod a bez poruch !!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.