Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

všem kdo sem chodí, přeji příjemné prožití vánočích svátků a úspěšný krok do Nového roku

Standa

Hezký pracovní večer a Všem Veselé vánoce pánové.

post-86-0-62121800-1324665802_thumb.jpg

Děkuji a zároveň všem také přeju šťastné a veselé vánoce :kol-47:

čau hoši, trochu později ale přece přeji krásný svátky :)

Ja uz teda popreju aspon stastny novy rok a doufam ze jezisek byl stedry i k tem co zlobili cely rok sve manzelky a pritelkyne :)

byl jsem tady, Fantomas :kol-31:

nu jo nu :kol-29:

Hezký pozdrav z Prahy :kol-47:

co tak daleko ? a neřikej že na pifko :D

Byls vyhnat saze viď?

Taky si zejtra udělám vylet muším do Pelzně,nechat vybrousit vystřelovák tak radši jedu k odborníkum a do makra nakoupit takovej malej pánskej vylet.

Do Prahy jedu s přítulkyní zítra ráno. :kol-31:

co tak daleko ? a neřikej že na pifko :D

Na silvestra,pivko samozdřejmě taky :kol-28: ale také pro nové 17" kola na oktu.

:kol-47:

Tak to ses nepohlubil :D to pěkně pěkně , origo neorigo ,neco vic ? Jo silvestra v praze jsem zažil jen jednou ,už nikdy,ale na 8 maji hezkou zahytku to se musi nehat,a mooooc hodne pečovatelky :D

Origo 17" z Octavie II Laurin a Klement

Koukni do mého Vlákna dám tam fotku :kol-47:

A já do Prahy teď jedu :D

Ta Praha nějak táhne.

Kucí malej ploblem chtěl jsem přendat imobilizer z nahradního klíče do vystřelováku a tak nějak jsem ho zničil,je v klíči nejak zatavenej a prasknul takže co s tím. Tam kde jsem ho koupil nabízí i tyčinky imob,takže nahradní není problém koupit,ale co pak s ním,jak ho naučím na imob v autě. A nebo jinak jde imob v autě nějak vypnout stejně je tam k ničemu,zloději to čornou když budou chtít tak jak tak.

čau Vlasto, myslím že musíš do Škodovky s tím plastovým štítkem co byl u klíčů od auta ve kterým je kod, podle kterýho to nakodujou.

Štítek mám po novem roce tam zajdu,takový léta tady prudim a abych se podíval jak se čip přendavá nebo co stím tak to né to to pěkně rozeberu a je to v řiti.Uvidím kolik bude chtít škodovka za novej čip a spárování na netu se čip pohybuje tak kolem 2-3stovek takže nic strašnyho sice zbytečnyho,ale to se ještě dá.

Není kam spěchat druhej klíč funguje ještě brnknu dvornímu mechanik. ten taky umí všechno tak uvidíme.

http://www.motordiag.cz/produkt/transponder48

myslím že Škodovka si řekne za čip mnohem víc, jako u všeho :D Takže bych ho koupil a tam ho nechlaj jen nakodovat

Vlasto pokud bylíš někde poblíž Ostravy tak ti to za drobný manipulační poplatek nakóduju :kol-47: Ve škodovce za to budou chtít podlě mě Ranec

Děkuji za nabidku,ale 500km nejni zrovna kousek. :kol-27:

Chlapi vše nej do Nového roku,hlavně bez nehod a bez poruch !!!

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.