Prosinec 23, 201113 r všem kdo sem chodí, přeji příjemné prožití vánočích svátků a úspěšný krok do Nového roku Standa
Prosinec 27, 201113 r Ja uz teda popreju aspon stastny novy rok a doufam ze jezisek byl stedry i k tem co zlobili cely rok sve manzelky a pritelkyne
Prosinec 29, 201113 r Byls vyhnat saze viď? Taky si zejtra udělám vylet muším do Pelzně,nechat vybrousit vystřelovák tak radši jedu k odborníkum a do makra nakoupit takovej malej pánskej vylet.
Prosinec 29, 201113 r co tak daleko ? a neřikej že na pifko Na silvestra,pivko samozdřejmě taky ale také pro nové 17" kola na oktu.
Prosinec 29, 201113 r Tak to ses nepohlubil to pěkně pěkně , origo neorigo ,neco vic ? Jo silvestra v praze jsem zažil jen jednou ,už nikdy,ale na 8 maji hezkou zahytku to se musi nehat,a mooooc hodne pečovatelky
Prosinec 30, 201113 r Ta Praha nějak táhne. Kucí malej ploblem chtěl jsem přendat imobilizer z nahradního klíče do vystřelováku a tak nějak jsem ho zničil,je v klíči nejak zatavenej a prasknul takže co s tím. Tam kde jsem ho koupil nabízí i tyčinky imob,takže nahradní není problém koupit,ale co pak s ním,jak ho naučím na imob v autě. A nebo jinak jde imob v autě nějak vypnout stejně je tam k ničemu,zloději to čornou když budou chtít tak jak tak.
Prosinec 30, 201113 r čau Vlasto, myslím že musíš do Škodovky s tím plastovým štítkem co byl u klíčů od auta ve kterým je kod, podle kterýho to nakodujou.
Prosinec 31, 201113 r Štítek mám po novem roce tam zajdu,takový léta tady prudim a abych se podíval jak se čip přendavá nebo co stím tak to né to to pěkně rozeberu a je to v řiti.Uvidím kolik bude chtít škodovka za novej čip a spárování na netu se čip pohybuje tak kolem 2-3stovek takže nic strašnyho sice zbytečnyho,ale to se ještě dá. Není kam spěchat druhej klíč funguje ještě brnknu dvornímu mechanik. ten taky umí všechno tak uvidíme. http://www.motordiag.cz/produkt/transponder48
Prosinec 31, 201113 r myslím že Škodovka si řekne za čip mnohem víc, jako u všeho Takže bych ho koupil a tam ho nechlaj jen nakodovat
Prosinec 31, 201113 r Vlasto pokud bylíš někde poblíž Ostravy tak ti to za drobný manipulační poplatek nakóduju Ve škodovce za to budou chtít podlě mě Ranec
Prosinec 31, 201113 r Chlapi vše nej do Nového roku,hlavně bez nehod a bez poruch !!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.