ADLERos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Tak já asi zajdu zahnat hlad do společnosti "am lavinit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Adame jestli máš chuť na kvalitní hovězí, tak si zajdi do Raškovic, Hospůdka u Bobra, dělá tam tuhle dobrotu z fotky Steak z hovězího pupku na fazolkách a slanině za 229kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 A jestli tam budeš tak se ozvi, mám to kousek od baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Oká někdy jak budu u našich tak se tam můžem potkat,teďka to mám celkem z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Jéje jak se jedná o nacpání břicha nebo o kozičky tak je tu hned narváno,oběd se mi poved vše jsme zblajzly teď jsem u tchána a ten udělal dobrou zelňačku,domácí houstičky a placky ze zelí,takže zejtra bude něco lehčího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Já si nakonec dal kuřecí řízeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Tak utíkám na dnešní poslední ( 7mou) noční Všem vám přeju hezkej pátek a ať zítra moc neblejete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 http://www.zvraceny.cz/video/47036-duck-sauce-big-bad-wolf-official-video-hd/ Nechápu jak to někdo může vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ty woe,to je úúúlet. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 celkem extrém :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 To je ulet,to je ulet, :kol-28: ještě,že jsem ženatej a mám to doma prověřený,bo bych si rande dnes urču nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Chlapi , neděle večer a v hospodě jen ja ,a ni hospodskej tu neni a servirky nahoře bez taky nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Já sem byl v hospodě celej víkend takže si dneska dávám volníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 To se někdo ma , my jsme se v sobotu tak trošku srazovali , ale jen u kafička ale dneska jsem si ty pifka zasloužil ,nejen že natahnute kabely na denni ,ale i vyvařeny golfik a 4 hodiny hrani na instalatera, dupla nam dneska připojka na topeni v panelaku a svařeč z družstva byl mimo provoz teda vic pod parou jako ja ,takže se řezalo svařovalo, kua jakov parni sauně mě vidět mistr z dilen tak by se shrozil ,trenyrky ,rukavice a maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Bry pane Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 cau,tak jaka dnes?? po vikendu se moc nechce bych pondeli a patky pracovni zrusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 To dneska je pondeli ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 no jo pondeli,celej tyden prace pred nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Fiiiha ja uz jedu jak by byla streda Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 tak jsem po obede,dnes vepr.steak s bramburkama a zelny salatek...mnamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Kua, tady se nekdo ma, ja cekam a jidlo nikde Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 ti tam litaj peceni holubi do huby joo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Nene, ale uz to je skoro ve mne , hovezi steak s grilovanou zeleninkou, no proste poradny kus flakoty Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.