Březen 9, 201213 r Adame jestli máš chuť na kvalitní hovězí, tak si zajdi do Raškovic, Hospůdka u Bobra, dělá tam tuhle dobrotu z fotky Steak z hovězího pupku na fazolkách a slanině za 229kč
Březen 9, 201213 r Jéje jak se jedná o nacpání břicha nebo o kozičky tak je tu hned narváno,oběd se mi poved vše jsme zblajzly teď jsem u tchána a ten udělal dobrou zelňačku,domácí houstičky a placky ze zelí,takže zejtra bude něco lehčího.
Březen 9, 201213 r Tak utíkám na dnešní poslední ( 7mou) noční Všem vám přeju hezkej pátek a ať zítra moc neblejete
Březen 11, 201213 r http://www.zvraceny.cz/video/47036-duck-sauce-big-bad-wolf-official-video-hd/ Nechápu jak to někdo může vymyslet
Březen 11, 201213 r To je ulet,to je ulet, :kol-28: ještě,že jsem ženatej a mám to doma prověřený,bo bych si rande dnes urču nedal.
Březen 11, 201213 r Chlapi , neděle večer a v hospodě jen ja ,a ni hospodskej tu neni a servirky nahoře bez taky nikde
Březen 11, 201213 r To se někdo ma , my jsme se v sobotu tak trošku srazovali , ale jen u kafička ale dneska jsem si ty pifka zasloužil ,nejen že natahnute kabely na denni ,ale i vyvařeny golfik a 4 hodiny hrani na instalatera, dupla nam dneska připojka na topeni v panelaku a svařeč z družstva byl mimo provoz teda vic pod parou jako ja ,takže se řezalo svařovalo, kua jakov parni sauně mě vidět mistr z dilen tak by se shrozil ,trenyrky ,rukavice a maska
Březen 12, 201213 r cau,tak jaka dnes?? po vikendu se moc nechce bych pondeli a patky pracovni zrusil
Březen 12, 201213 r Nene, ale uz to je skoro ve mne , hovezi steak s grilovanou zeleninkou, no proste poradny kus flakoty Odeslano z Iphone 4S
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.