Květen 17, 200916 r Autor dobře tak zase já: co téma: VY A MUZIKA V AUTĚ - SKUPINY, ZPĚVÁCI, ZPĚVAČKY, ŽÁNR....PROSTĚ CO MÁTE VE SVÉM REJDIU ZA CD/MP3 Upraveno Květen 17, 200916 r od Marek
Květen 17, 200916 r Autor JÁ: Iron Maiden, KISS, Bruce Dickinson, Evanescence, Nirvana......Desmond, Depeche Mode, Nightwish, Apocalyptica.......
Květen 17, 200916 r Já mám v autě už asi jen jedno cd, co mi hraje dokola a je tam KABÁT A 3 SESTRY, ale vede jednoznačně KABÁt
Květen 17, 200916 r a hele výletník z Chaber...Roman si tě moooc chválil.....proč asi? protože dostal tričko
Květen 17, 200916 r Autor Zdááár, už se totu začíná konečně slízat , že by zabrala moje reklama v podpisu jenže o nejsou nováčci, ale staří opilcííííííííííííííííí
Květen 17, 200916 r nazdar alkoholici..... u mě hraje Visací zamek,tři sestry,e!e,SPS prostě pořádná muzika,co chytí za srdíčko předá poselstvy o životě apod...... :band :band
Květen 17, 200916 r jenže o nejsou nováčci, ale staří opilcííííííííííííííííí Možná to budou chtít vyplatit po zpátku
Květen 17, 200916 r nene klasickej starej punk... to je moje.....a když jsou erupce na slunci pustim si pepu nose :-))))
Květen 17, 200916 r a hele výletník z Chaber...Roman si tě moooc chválil.....proč asi? No jooo výletník a místní reprezentant (myslím že jsem to zvládl skvle )....to nebylo za tričko, ale za sexi pohled a romantickej úsměv jináč k tý hudbě: já můžu ledacos, ale nej je stejně Rock Kabáti, Landa, Krucipusk, 69 Eyes, KoRn
Květen 17, 200916 r Autor protože dostal tričko přesně tak koukám, že to už tady vědí všichni..to je drbárna...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.