Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) dobře tak zase já: co téma: VY A MUZIKA V AUTĚ - SKUPINY, ZPĚVÁCI, ZPĚVAČKY, ŽÁNR....PROSTĚ CO MÁTE VE SVÉM REJDIU ZA CD/MP3 Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ZPĚVÁCÍ se píše z kratkym I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Možná by bylo lepší téma PRAVOPIS A VY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 JÁ: Iron Maiden, KISS, Bruce Dickinson, Evanescence, Nirvana......Desmond, Depeche Mode, Nightwish, Apocalyptica....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Možná by bylo lepší téma PRAVOPIS A VY REJPALE........... OPRAVENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já mám v autě už asi jen jedno cd, co mi hraje dokola a je tam KABÁT A 3 SESTRY, ale vede jednoznačně KABÁt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 JO KABÁTI JSOU TAKY DOBRÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dost dobří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jo a taky SCOOTER...to bude mít Roman radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Linkin Park...na ty bych zapomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Sem viděl, že máš marod psa,když si náš leguán urval ocas, to byla taky pakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dobrej večír ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a hele výletník z Chaber...Roman si tě moooc chválil.....proč asi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdááár, už se totu začíná konečně slízat , že by zabrala moje reklama v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Bacha Raca..šmejdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a hele výletník z Chaber...Roman si tě moooc chválil.....proč asi? protože dostal tričko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdááár, už se totu začíná konečně slízat , že by zabrala moje reklama v podpisu jenže o nejsou nováčci, ale staří opilcííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nazdar alkoholici..... u mě hraje Visací zamek,tři sestry,e!e,SPS prostě pořádná muzika,co chytí za srdíčko předá poselstvy o životě apod...... :band :band Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a co Zvláštní škola......a ještě Katapult.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jenže o nejsou nováčci, ale staří opilcííííííííííííííííí Možná to budou chtít vyplatit po zpátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nene klasickej starej punk... to je moje.....a když jsou erupce na slunci pustim si pepu nose :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já kdysi poslouchal Elán , Haberu atd mě ty zahraniční nic moc neříkají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a hele výletník z Chaber...Roman si tě moooc chválil.....proč asi? No jooo výletník a místní reprezentant (myslím že jsem to zvládl skvle )....to nebylo za tričko, ale za sexi pohled a romantickej úsměv jináč k tý hudbě: já můžu ledacos, ale nej je stejně Rock Kabáti, Landa, Krucipusk, 69 Eyes, KoRn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 protože dostal tričko přesně tak koukám, že to už tady vědí všichni..to je drbárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pry sexi pohled , a od zítřka máš levnější proud, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.