Květen 17, 200916 r přesně tak koukám, že to už tady vědí všichni..to je drbárna... tady snad nesedí štamgasti, ale pavlačový báby - drbny nejvyšší jakosti
Květen 17, 200916 r přesně tak koukám, že to už tady vědí všichni..to je drbárna... Ještě jsme se všichni ani neviděli, ale víme KDO S KÝM , JAK A KDY
Květen 17, 200916 r Pry sexi pohled , a od zítřka máš levnější proud, co? to si piš - konečně můžu zapojit mrazák a vysát pořádně obývák
Květen 17, 200916 r Autor Ještě jsme se všichni ani neviděli, ale víme KDO S KÝM , JAK A KDY Horší jak ženský, fakt že jo
Květen 17, 200916 r Autor ale noták Marku...Marečku...náčelníku...nedělej zagorku dej tričko a nebudu zagorka
Květen 17, 200916 r dej tričko a nebudu zagorka ty voe, prachsprostá závist je na vině....neboj Marku, tryčko bude Woody: to je hloupá otázka....ať už jsou na stole
Květen 17, 200916 r Autor Hoší, manželka pekla štrůdl /4 ks/ mám vám nabídnout, dáte si? sorry, je urču dobrej, ale já mám mých poctivých 110kg
Květen 17, 200916 r Autor ty voe, prachsprostá závist je na vině....neboj Marku, tryčko bude Woody: to je hloupá otázka....ať už jsou na stole to zrujnuješ výstroják...... uvidíš, budou přibývat další a další
Květen 17, 200916 r Autor cože rozdavaj se trika a štrudly??kde ?? jdu do fronty :-))) Vidíš KIBI už je to tady... ale já Tě víc než Raca
Květen 17, 200916 r to zrujnuješ výstroják...... uvidíš, budou přibývat další a další no to máš recht, ale tak už radši o tričkách psssst až budu mít cestu do výstrojáku, vzpomenu si na vás a něco pořídím radši do zásoby woody: jo, jen ho schovej a nejlíp někam do tepla....jsem zvědavej jak dlouho "bokem" vydrží ležet, než ho pověstná vůně jablek a vanilky opustí
Květen 17, 200916 r dobře kluci, tak jako v tý pohádce "sůl nad zlato"...tak jak máte svýho sporťáka rádi no?
Květen 17, 200916 r No, já si myslí, že sportovní referent by měl dát ubory celé hospodě, ať jsme tady ve stejnokrojích , ale to by ho asi zrujnovalo, tak stačí TRIČKA, co vy na to?
Květen 17, 200916 r dobře kluci, tak jako v tý pohádce "sůl nad zlato"...tak jak máte svýho sporťáka rádi no? sůůůl sůůůllll sůůůllll........vyhral jsem????......
Květen 17, 200916 r Autor Já Tě mám rád jako.....jako..jako....jako jen může vedoucí mít rád svého sporťáka.....a to je nejvíc....
Květen 17, 200916 r a kdy budou nějaky fotky honzo???? Jindro já nebyl "dvorní" fotograf, fotil jeden z bandy nás Chomutováků, tak jak budou fota, určo je vyvěsim u sebe ve vlákně a nebo budou v lokál srazech "Chomutovsko" Woody: to se nedělá takhle na večír...mi teče slyna normálně
Květen 17, 200916 r Autor sůůůl sůůůllll sůůůllll........vyhral jsem????...... trapně opisuješ z pohádky....tssss
Květen 17, 200916 r No, jak bych tě moh mít rád ..... , no víš co, než tu tlachat kraviny dám 5ti kilo , ok? To by bylo abych nevahrál
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.