kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 přesně tak koukám, že to už tady vědí všichni..to je drbárna... tady snad nesedí štamgasti, ale pavlačový báby - drbny nejvyšší jakosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 přesně tak koukám, že to už tady vědí všichni..to je drbárna... Ještě jsme se všichni ani neviděli, ale víme KDO S KÝM , JAK A KDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Pry sexi pohled , a od zítřka máš levnější proud, co? to si piš - konečně můžu zapojit mrazák a vysát pořádně obývák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nelíbí...jdi za Romanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 nelíbí...jdi za Romanem ale noták Marku...Marečku...náčelníku...nedělej zagorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ještě jsme se všichni ani neviděli, ale víme KDO S KÝM , JAK A KDY Horší jak ženský, fakt že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ale noták Marku...Marečku...náčelníku...nedělej zagorku dej tričko a nebudu zagorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hoší, manželka pekla štrůdl /4 ks/ mám vám nabídnout, dáte si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dej tričko a nebudu zagorka ty voe, prachsprostá závist je na vině....neboj Marku, tryčko bude Woody: to je hloupá otázka....ať už jsou na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hoší, manželka pekla štrůdl /4 ks/ mám vám nabídnout, dáte si? sorry, je urču dobrej, ale já mám mých poctivých 110kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 cože rozdavaj se trika a štrudly??kde ?? jdu do fronty :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ok, kousek ti dám bokem a jak pojedu příští rok na SKODAHOME, tak ti ho vezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ty voe, prachsprostá závist je na vině....neboj Marku, tryčko bude Woody: to je hloupá otázka....ať už jsou na stole to zrujnuješ výstroják...... uvidíš, budou přibývat další a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 cože rozdavaj se trika a štrudly??kde ?? jdu do fronty :-))) Vidíš KIBI už je to tady... ale já Tě víc než Raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to zrujnuješ výstroják...... uvidíš, budou přibývat další a další no to máš recht, ale tak už radši o tričkách psssst až budu mít cestu do výstrojáku, vzpomenu si na vás a něco pořídím radši do zásoby woody: jo, jen ho schovej a nejlíp někam do tepla....jsem zvědavej jak dlouho "bokem" vydrží ležet, než ho pověstná vůně jablek a vanilky opustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a kdy budou nějaky fotky honzo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Hoši, tady na nastěnku pověsím aspoň foto, ať nesedíte u piva o hladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dobře kluci, tak jako v tý pohádce "sůl nad zlato"...tak jak máte svýho sporťáka rádi no? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No, já si myslí, že sportovní referent by měl dát ubory celé hospodě, ať jsme tady ve stejnokrojích , ale to by ho asi zrujnovalo, tak stačí TRIČKA, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dobře kluci, tak jako v tý pohádce "sůl nad zlato"...tak jak máte svýho sporťáka rádi no? sůůůl sůůůllll sůůůllll........vyhral jsem????...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já Tě mám rád jako.....jako..jako....jako jen může vedoucí mít rád svého sporťáka.....a to je nejvíc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a kdy budou nějaky fotky honzo???? Jindro já nebyl "dvorní" fotograf, fotil jeden z bandy nás Chomutováků, tak jak budou fota, určo je vyvěsim u sebe ve vlákně a nebo budou v lokál srazech "Chomutovsko" Woody: to se nedělá takhle na večír...mi teče slyna normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 sůůůl sůůůllll sůůůllll........vyhral jsem????...... trapně opisuješ z pohádky....tssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 KIBI: slyna? ale no tak.....co to Y... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No, jak bych tě moh mít rád ..... , no víš co, než tu tlachat kraviny dám 5ti kilo , ok? To by bylo abych nevahrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.