Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak za pětikilo jich seženu na tržnici vagooon :)

No, já si myslí, že sportovní referent by měl dát ubory celé hospodě, ať jsme tady ve stejnokrojích :smich: , ale to by ho asi zrujnovalo, tak stačí TRIČKA, co vy na to? lol

myslíš červený trenírky a bílý nátělník? :smich: jak jsem psal, až bude cesta do výstrojáku, nezapomenu na svý hospodský darebáky ;)

Ráca: snaha tu je, ale originalita žádná....no šup šup přemejšlej :p

Marku: ale já chci něco víc od srdce....nééé od funkce :smich:

• Autor

KIBI a co když to nebude od srdce :) ................................................................................

....... :prc::prc: jéjé....

Upraveno od Marek

Tak za pětikilo jich seženu na tržnici vagooon :)

Tu nejde o peníze!!! Ale ten supr pocit, že jsem vyhrál a vy ne :smich:

• Autor

Jo a mám velikost XXXXL....prostě na CHLAPA :)

KIBI a co když to nebude od srdce :) ................................................................................

Včera si manželku nechtěl pujčit a teď ji nabízíš za triko, jo? :smich:

KIBI: slyna? ale no tak.....co to Y...

a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci :smich:

Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád :kuk::smich: a uplatit se nenechám :p

Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" :smich:

Jo a mám velikost XXXXL....prostě na CHLAPA :)

Nevěř mu, on to má na kšeft, chce to potom přešít na 4 trička po xl :smich:

• Autor
Včera si manželku nechtěl pujčit a teď ji nabízíš za triko, jo? :smich:

Já nenabízím mnželku...ale sebe :smich::smich:

a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci :smich:

Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád :kuk::smich: a uplatit se nenechám :p

Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" :smich:

Zklamal jsi mě, štrudl nebude :aggressive:

• Autor
Nevěř mu, on to má na kšeft, chce to potom přešít na 4 trička po xl :smich:

a ty budou pro : woodyho, racu a ty dvě pro mě..já m yslím i na vás bejcííííííííííííííííí

Já nenabízím mnželku...ale sebe :smich::smich:

:smich: Tak za tebe by ti měl dát cely mundur lol

kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero :help::smich: asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit :smich: (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký lol )

• Autor

hoši ale TÉMAJE : MJÚZIK

• Autor
kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero :help::smich: asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit :smich: (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký lol )

ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? ;)

a ty budou pro : woodyho, racu a ty dvě pro mě..já m yslím i na vás bejcííííííííííííííííí

Omlouvám se pane vedoucí, ale jí potřebuji xxxl a ráca nevím , asi M takže potřebuješ XXXXXXXML velikost a jak si rozdělíme nápis :kuk:

• Autor
Omlouvám se pane vedoucí, ale jí potřebuji xxxl a ráca nevím , asi M takže potřebuješ XXXXXXXML velikost a jak si rozdělíme nápis :kuk:

tak na racu ser.m...kašlem..... :smich::smich:

já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-))

ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? ;)

:smich: plná lednička?...to se u nás nestává, jak se vyloží nákup, tak se objeví tisíc rukou :smich::smich:

kluci vy ste ukecaný, děláte ze sebe "golemy" a při toom jste normál chlapáci, XL vám padne :p

• Autor

A DOST......NEJSME ZA KOMOUŠŮ ...ŽÁDNÝ TRIČKA POD PULTEM.....A UŽ JSEM ŘEKL....A BASTA

já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-))

Ráca pozdě :kuk: , VYPRODÁNO lol

Ráca pozdě :kuk: , VYPRODÁNO lol

sakra... a ja se těšil jak budu korzovat v new trikotu po námku v lounech :-(((((

neboj, na tebe se taky myslí....jen nevim jestli v dobrém :smich: pro Jindru to vidím tak na Lko? ;)

sakra... a ja se těšil jak budu korzovat v new trikotu po námku v lounech :-(((((

:smich::smich: by ses určit producíroval jak modelka :smich:

• Autor

Jako modelka...jako deb.l......sorry...nic na nikoho konkrétního..jen se to hodilo :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.