Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

No, já si myslí, že sportovní referent by měl dát ubory celé hospodě, ať jsme tady ve stejnokrojích :smich: , ale to by ho asi zrujnovalo, tak stačí TRIČKA, co vy na to? lol

myslíš červený trenírky a bílý nátělník? :smich: jak jsem psal, až bude cesta do výstrojáku, nezapomenu na svý hospodský darebáky ;)

Ráca: snaha tu je, ale originalita žádná....no šup šup přemejšlej :p

Marku: ale já chci něco víc od srdce....nééé od funkce :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KIBI: slyna? ale no tak.....co to Y...

a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci :smich:

Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád :kuk::smich: a uplatit se nenechám :p

Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" :smich:

Odkaz ke komentáři

a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci :smich:

Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád :kuk::smich: a uplatit se nenechám :p

Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" :smich:

Zklamal jsi mě, štrudl nebude :aggressive:

Odkaz ke komentáři

KIBI a co když to nebude od srdce :) ................................................................................

....... :prc::prc: jéjé....

kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero :help::smich: asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit :smich: (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký lol )

Odkaz ke komentáři

kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero :help::smich: asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit :smich: (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký lol )

ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...