Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak za pětikilo jich seženu na tržnici vagooon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No, já si myslí, že sportovní referent by měl dát ubory celé hospodě, ať jsme tady ve stejnokrojích , ale to by ho asi zrujnovalo, tak stačí TRIČKA, co vy na to? myslíš červený trenírky a bílý nátělník? jak jsem psal, až bude cesta do výstrojáku, nezapomenu na svý hospodský darebáky Ráca: snaha tu je, ale originalita žádná....no šup šup přemejšlej Marku: ale já chci něco víc od srdce....nééé od funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) KIBI a co když to nebude od srdce ................................................................................ ....... jéjé.... Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak za pětikilo jich seženu na tržnici vagooon Tu nejde o peníze!!! Ale ten supr pocit, že jsem vyhrál a vy ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jo a mám velikost XXXXL....prostě na CHLAPA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 KIBI a co když to nebude od srdce ....................................................................................... jéjé.... Včera si manželku nechtěl pujčit a teď ji nabízíš za triko, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 KIBI: slyna? ale no tak.....co to Y... a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád a uplatit se nenechám Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jo a mám velikost XXXXL....prostě na CHLAPA Nevěř mu, on to má na kšeft, chce to potom přešít na 4 trička po xl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Včera si manželku nechtěl pujčit a teď ji nabízíš za triko, jo? Já nenabízím mnželku...ale sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a co bys čekal po "alkoholovim" celodenním dejchánku a bezesný noci Woody: ty voe a zrovna na tebe jsem sázel, že mne budeš mít Mom moc rád a uplatit se nenechám Marku: na tržnici by je už mít neměli, jeden čas na to byla celkem šťára,...a hlavně to nebudou originál "švestkový" Zklamal jsi mě, štrudl nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Nevěř mu, on to má na kšeft, chce to potom přešít na 4 trička po xl a ty budou pro : woodyho, racu a ty dvě pro mě..já m yslím i na vás bejcííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já nenabízím mnželku...ale sebe Tak za tebe by ti měl dát cely mundur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 KIBI a co když to nebude od srdce ....................................................................................... jéjé.... kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 hoši ale TÉMAJE : MJÚZIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kua od těch míst to nechci, ty zapomínáš na to moje hetero asi ti to triko radši pošlu, než předám osobně...ještě by jsi se chtěl mermomocí zavděčit (xxxl ?...ty asi nevíš jak vypadá "zkušenej policista - cca 140kg živé váhy" - na tebe tak XL, ty velikosti jsou dost velký ) ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a ty budou pro : woodyho, racu a ty dvě pro mě..já m yslím i na vás bejcííííííííííííííííí Omlouvám se pane vedoucí, ale jí potřebuji xxxl a ráca nevím , asi M takže potřebuješ XXXXXXXML velikost a jak si rozdělíme nápis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Omlouvám se pane vedoucí, ale jí potřebuji xxxl a ráca nevím , asi M takže potřebuješ XXXXXXXML velikost a jak si rozdělíme nápis tak na racu ser.m...kašlem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ok.. hele kdy budeš mít plnou ledničku abych přijel? plná lednička?...to se u nás nestává, jak se vyloží nákup, tak se objeví tisíc rukou kluci vy ste ukecaný, děláte ze sebe "golemy" a při toom jste normál chlapáci, XL vám padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A DOST......NEJSME ZA KOMOUŠŮ ...ŽÁDNÝ TRIČKA POD PULTEM.....A UŽ JSEM ŘEKL....A BASTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-)) Ráca pozdě , VYPRODÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ráca pozdě , VYPRODÁNO sakra... a ja se těšil jak budu korzovat v new trikotu po námku v lounech :-((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 já chci taky trčko ....fnuk .... fnuk..... a prosím větší at schovam tu helmu pod trikem :-)) neboj, na tebe se taky myslí....jen nevim jestli v dobrém pro Jindru to vidím tak na Lko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 sakra... a ja se těšil jak budu korzovat v new trikotu po námku v lounech :-((((( by ses určit producíroval jak modelka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jako modelka...jako deb.l......sorry...nic na nikoho konkrétního..jen se to hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.