raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 neboj, na tebe se taky myslí....jen nevim jestli v dobrém pro Jindru to vidím tak na Lko? kdepak elko to přitlač 96kg čisté váhy něco znamena při cca 173 cm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 kdepak elko to přitlač 96kg čisté váhy něco znamena při cca 173 cm... Ooooo budíž ti přáno XLko koukám že jsem tu asi nejdrobnější "kousek" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ty voe, jak se na vás dívám, tak jsem nejštíhlejší 94kg živé váhy a 185 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to je taky dobře jako sportak musíš reprezentovat :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 hubeňouři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ty voe, jak se na vás dívám, tak jsem nejštíhlejší 94kg živé váhy a 185 cm já jsem na tom podobně: 180cm - 90kg ....ale já mám těžký kosti Ráca: ano ano, dyť jen kvůly funkci se snažím udržovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak KIBI kdy mám přijet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 já jsem na tom podobně: 180cm - 90kg ....ale já mám těžký kosti Ráca: ano ano, dyť jen kvůly funkci se snažím udržovat Já mám zase velkej a těžkej mozek a pytlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak KIBI kdy mám přijet? Marku semnoou to bude těžky, tenhle měsíc je mrtvej - nechal jsem si kvůly srazu přehodit šichty a zítra mi startuje "pracovní lajna", ale v červnu mám dovču...tak no problemo se domluvit a udělat si hezkej den s výletem po okolí a třebas navštívit i našeho místního ptáka Rácu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já mám zase velkej a těžkej mozek a pytlík tak hlavně že se to kompenzuje - vyrovnává a umožňuje ti to plynulou chůzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já mám zase velkej a těžkej mozek a pytlík No jo, to musíš taky sem tam ten pytlík vytřepat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj kluci! Jendo! Jsi tu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Marku semnoou to bude těžky, tenhle měsíc je mrtvej - nechal jsem si kvůly srazu přehodit šichty a zítra mi startuje "pracovní lajna", ale v červnu mám dovču...tak no problemo se domluvit a udělat si hezkej den s výletem po okolí a třebas navštívit i našeho místního ptáka Rácu OK beru..pak se domluvíme..čekám na Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj Romane, jasný já tu málokdy nejsem Sedí tričko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 OK beru..pak se domluvíme..čekám na Tebe jasný jak budu vědět že je dovča schválená na papíře, dám ti echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ahoj kluci! Jendo! Jsi tu? jesně už se nemůže dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Fo-to, Fo-to, Fo-to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jendo: ještě jednou děkuju za dárek! Je mě to akorát!!! Jakoby mě to někdo ušil na míru-fakt že jo.Máš to u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jasný jak budu vědět že je dovča schválená na papíře, dám ti echo OK pošlu ti SZ mobil na snažší domluvu..jo? nebo jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jesně už se nemůže dočkat no jooooo aby si tu někdo nerejpnu.....neboj Máro, do zelí ti nelezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) woe.......jste moji koloušci všichnííííííííííííííííííí Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jendo: ještě jednou děkuju za dárek! Je mě to akorát!!! Jakoby mě to někdo ušil na míru-fakt že jo.Máš to u mě to je vpoho - nemáš za co, já to tričko našel jako zázrakem zahrabaný ve skříni mezi ostatním mundůrem, tak si ho hlavně vyper protože mne se o půlnoci už do toho nechtělo Marku: jasný pošli - pošlu ti svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 a sakra.....že bych si polepšil u vedoucího..... jako koloušek by do mě nemusel vandrovat :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 RACO..ty jsi můj koloušek č. 2 a neptej se kdo je 1..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jinak jendo včera si přišel o hodně zajímavou debatu ...... ... ještě ted mi je blbě :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.