Květen 17, 200916 r neboj, na tebe se taky myslí....jen nevim jestli v dobrém pro Jindru to vidím tak na Lko? kdepak elko to přitlač 96kg čisté váhy něco znamena při cca 173 cm...
Květen 17, 200916 r kdepak elko to přitlač 96kg čisté váhy něco znamena při cca 173 cm... Ooooo budíž ti přáno XLko koukám že jsem tu asi nejdrobnější "kousek"
Květen 17, 200916 r Ty voe, jak se na vás dívám, tak jsem nejštíhlejší 94kg živé váhy a 185 cm já jsem na tom podobně: 180cm - 90kg ....ale já mám těžký kosti Ráca: ano ano, dyť jen kvůly funkci se snažím udržovat
Květen 17, 200916 r Autor já jsem na tom podobně: 180cm - 90kg ....ale já mám těžký kosti Ráca: ano ano, dyť jen kvůly funkci se snažím udržovat Já mám zase velkej a těžkej mozek a pytlík
Květen 17, 200916 r Tak KIBI kdy mám přijet? Marku semnoou to bude těžky, tenhle měsíc je mrtvej - nechal jsem si kvůly srazu přehodit šichty a zítra mi startuje "pracovní lajna", ale v červnu mám dovču...tak no problemo se domluvit a udělat si hezkej den s výletem po okolí a třebas navštívit i našeho místního ptáka Rácu
Květen 17, 200916 r Já mám zase velkej a těžkej mozek a pytlík tak hlavně že se to kompenzuje - vyrovnává a umožňuje ti to plynulou chůzi
Květen 17, 200916 r Já mám zase velkej a těžkej mozek a pytlík No jo, to musíš taky sem tam ten pytlík vytřepat
Květen 17, 200916 r Autor Marku semnoou to bude těžky, tenhle měsíc je mrtvej - nechal jsem si kvůly srazu přehodit šichty a zítra mi startuje "pracovní lajna", ale v červnu mám dovču...tak no problemo se domluvit a udělat si hezkej den s výletem po okolí a třebas navštívit i našeho místního ptáka Rácu OK beru..pak se domluvíme..čekám na Tebe
Květen 17, 200916 r OK beru..pak se domluvíme..čekám na Tebe jasný jak budu vědět že je dovča schválená na papíře, dám ti echo
Květen 17, 200916 r Jendo: ještě jednou děkuju za dárek! Je mě to akorát!!! Jakoby mě to někdo ušil na míru-fakt že jo.Máš to u mě
Květen 17, 200916 r Autor jasný jak budu vědět že je dovča schválená na papíře, dám ti echo OK pošlu ti SZ mobil na snažší domluvu..jo? nebo jo...
Květen 17, 200916 r jesně už se nemůže dočkat no jooooo aby si tu někdo nerejpnu.....neboj Máro, do zelí ti nelezu
Květen 17, 200916 r Autor woe.......jste moji koloušci všichnííííííííííííííííííí Upraveno Květen 17, 200916 r od Marek
Květen 17, 200916 r Jendo: ještě jednou děkuju za dárek! Je mě to akorát!!! Jakoby mě to někdo ušil na míru-fakt že jo.Máš to u mě to je vpoho - nemáš za co, já to tričko našel jako zázrakem zahrabaný ve skříni mezi ostatním mundůrem, tak si ho hlavně vyper protože mne se o půlnoci už do toho nechtělo Marku: jasný pošli - pošlu ti svoje
Květen 17, 200916 r a sakra.....že bych si polepšil u vedoucího..... jako koloušek by do mě nemusel vandrovat :-)))))
Květen 17, 200916 r Jinak jendo včera si přišel o hodně zajímavou debatu ...... ... ještě ted mi je blbě :-))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.