Květen 17, 200916 r RACO..ty jsi můj koloušek č. 2 a neptej se kdo je 1..... to neva dvojka je moje happy čislo....tíše vrnim a ošivam se na křesilku z toho povíšení :-))))
Květen 17, 200916 r ráca: no povídej a přeháněj...ať se taky pobavím nad tím ůžasným tématem Marku máš ho tam - to zní blbě co
Květen 17, 200916 r Ráca pujč mi tvůj denník woody: neblázni, ráca má listy naparfémovaný oj de toalet - z toho se ti udělá vyrážka na prdeli
Květen 17, 200916 r Autor ráca: no povídej a přeháněj...ať se taky pobavím nad tím ůžasným tématem Marku máš ho tam - to zní blbě co Ty taky a bylo to velmi příjemné
Květen 17, 200916 r ráca: no povídej a přeháněj...ať se taky pobavím nad tím ůžasným tématem to si musíš přečíst...to za to stojí ....
Květen 17, 200916 r Autor já si prdel neutěram seru čisty ho...ka.... a umí i na stojáka položit hovno
Květen 17, 200916 r jj žadnej točenač nebo plavajzník....:-)))))...hezky na stojáka :-))))..ale už dost o h....ch!!!!!
Květen 17, 200916 r jj žadnej točenač nebo plavajzník....:-)))))...hezky na stojáka :-))))..ale už dost o h....ch!!!!! to je téma vo hovně Marku: já si toho popravdě pomalu ani nevšimnul
Květen 17, 200916 r tady je vo hovně vlastně všechno co překvapivě se dá říct že i ano...a když už nééé přímo o hovně, tak to k němu aspoň směřuje tak a už dost...viďte pane vedoucí...má se tu probírat snad hudba
Květen 17, 200916 r Autor Jo a já můžu i Vanessu Mae......a pak Apocalypticu...ale to už jsem asi psal...
Květen 17, 200916 r apocaliptica supr - stejně jako některý songy od Metalici a teď si sem tam dávám v autě pro spestření Haggard (takovej gotickmetal:)) a moc mě překvapilo nový album od Brian Head Welch (člen KoRn)
Květen 17, 200916 r apocaliptica supr - stejně jako některý songy od Metalici a teď si sem tam dávám v autě pro spestření Haggard (takovej gotickmetal:)) a moc mě překvapilo nový album od Brian Head Welch (člen KoRn) vo čem to mluvite ?? ja tyhle pany vůbec neznam..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.