Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Myslíš sračkárnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 RACO..ty jsi můj koloušek č. 2 a neptej se kdo je 1..... to neva dvojka je moje happy čislo....tíše vrnim a ošivam se na křesilku z toho povíšení :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kurňa hoší, kde je TOALETÁŘ, na hal.lu není papír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ráca pujč mi tvůj denník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ráca: no povídej a přeháněj...ať se taky pobavím nad tím ůžasným tématem Marku máš ho tam - to zní blbě co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ráca pujč mi tvůj denník woody: neblázni, ráca má listy naparfémovaný oj de toalet - z toho se ti udělá vyrážka na prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 já si prdel neutěram seru čisty ho...ka.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ráca: no povídej a přeháněj...ať se taky pobavím nad tím ůžasným tématem Marku máš ho tam - to zní blbě co Ty taky a bylo to velmi příjemné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ráca: no povídej a přeháněj...ať se taky pobavím nad tím ůžasným tématem to si musíš přečíst...to za to stojí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 já si prdel neutěram seru čisty ho...ka.... a umí i na stojáka položit hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jj žadnej točenač nebo plavajzník....:-)))))...hezky na stojáka :-))))..ale už dost o h....ch!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) . Editováno: 17. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jj žadnej točenač nebo plavajzník....:-)))))...hezky na stojáka :-))))..ale už dost o h....ch!!!!! to je téma vo hovně Marku: já si toho popravdě pomalu ani nevšimnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) tady je vo hovně vlastně všechno co Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 tady je vo hovně vlastně všechno co překvapivě se dá říct že i ano...a když už nééé přímo o hovně, tak to k němu aspoň směřuje tak a už dost...viďte pane vedoucí...má se tu probírat snad hudba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jo a já můžu i Vanessu Mae......a pak Apocalypticu...ale to už jsem asi psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 co je kde jste...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Vidíš, začalo se komunikovat o hudbě a není tu ani noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 asi tak...vo hovně každej kecá...ale o muzice.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 asi tak...vo hovně každej kecá...ale o muzice.... Na muziku každy sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 apocaliptica supr - stejně jako některý songy od Metalici a teď si sem tam dávám v autě pro spestření Haggard (takovej gotickmetal:)) a moc mě překvapilo nový album od Brian Head Welch (člen KoRn) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Na muziku každy sere a zas je tu to hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 apocaliptica supr - stejně jako některý songy od Metalici a teď si sem tam dávám v autě pro spestření Haggard (takovej gotickmetal:)) a moc mě překvapilo nový album od Brian Head Welch (člen KoRn) vo čem to mluvite ?? ja tyhle pany vůbec neznam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jendo: v kolik jste šli chrápat? Kluci to přežili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.