Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 apocaliptica supr - stejně jako některý songy od Metalici a teď si sem tam dávám v autě pro spestření Haggard (takovej gotickmetal:)) a moc mě překvapilo nový album od Brian Head Welch (člen KoRn) No asi si budme rozumět a něco si navzájem vysmahneme, ale nikomu ani muk...../ ani žádnej Petr Muk / toho ale tak můžu a hlavně starý Oceány..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 vo čem to mluvite ?? ja tyhle pany vůbec neznam.. tak co třebas: Daniel Landa...Kabát...Tři sestry...Krucipusk...Škwor...to už je lepší Jindro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Romane zapoj se do tématu: MUZIKA...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No asi si budme rozumět a něco si navzájem vysmahneme, ale nikomu ani muk...../ ani žádnej Petr Muk / toho ale tak můžu a hlavně starý Oceány..... neboj už je na dva západy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Marku: já jsem bývalej DJ a to si nedělám prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Marku: já jsem bývalej DJ a to si nedělám prdel. bývalej?...s tou aparatůrou v autě si Dj pokaždý když projíždíš ulicí Romanovo auto: moc pěkná hrací skříňka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ježiši...kdy jsi to stihl vyfotit??? To teda čumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Marku: já jsem bývalej DJ a to si nedělám prdel. Takže máš moooře muziky...jupíííííííííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ježiši...kdy jsi to stihl vyfotit??? To teda čumim nejenom že jsem se válel pod stromem a tlemil se sklukama (samosebou néé na sucho) ....ale dokonce jsem to stihl i všechno obejít a pokochat se tvojí aparatůrou - zvuk a vůbec provedení fakt pastva pro oči a uši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Já jsem hrávál v 90 letech...kde jsou ty časy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to byly dobrý pecky....v 90-tých... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to byly nejlepší pecky....hlavně byla pecka, že se narodil Jenda ale Dalibor Janda mi zní v uších dodneška Žíííít jako kaskadééééér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Přesně tak.Ted hrajou skoro pořád stejny sračky a upravujou starší muziku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ty jsi KIBI mlíčňák..proto pořád ty mlíčný výrobky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Oheň voda ... znám doteď na zpaměť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Přesně tak.Ted hrajou skoro pořád stejny sračky a upravujou starší muziku. No už se těším, čím nás přivítáš u tebe doma...co bude za mjúzik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Můj favorit je taky PETER NAGY-----a jeho Plexisklový panáčik...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snad to všechno klapne.Kdyby přijel i Jenda tak by jste mohli jednim autem protože se jinak nevejdeme na dvůr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak já se loučím, jdu na noční, ale zítra v 7,00 ráno jsem tu. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ty jsi KIBI mlíčňák..proto pořád ty mlíčný výrobky? simtě, nevíš co je dobrý...jeden špatnej zážitek z kojení a nepije to lahodné mléko od kraviček a na takovouhle blbost jsem vypotřeboval svůj "jubilejní" 2500cátej přízpěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 čus a pořádně makej ať se máme všichni lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snad to všechno klapne.Kdyby přijel i Jenda tak by jste mohli jednim autem protože se jinak nevejdeme na dvůr. Romane moc rád přijedu, jak jsem ti už osobně říkal....když bude čas, tak vás tam všechny moc rád pozdravím a pobudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Snad to všechno klapne.Kdyby přijel i Jenda tak by jste mohli jednim autem protože se jinak nevejdeme na dvůr. To pojede taky? To za to tričko co.... tak to dáme k sousedům..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak já se loučím, jdu na noční, ale zítra v 7,00 ráno jsem tu. Čus ahoj wooďáku....ať ti ta noční uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To pojede taky? To za to tričko co.... tak to dáme k sousedům..... já ti dám "to" Marku zas tak dobrej úplatek to nebyl....zapoměl jsem to hlaví - nekoupil jsem Romanovi slíbený lízátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.