Mr.Kyblik Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Kdyby jenom kokot, ale i nějakej ten blbec,vůl, debil.... a taky jedna kjáva!!!! Jinak jsem byl celkem v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Ještě že se na silnici dostanu tak 2-3x za 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 A to skuste jezdit po polsku Ti radi pozivaji i obousmerne kruhace jinak bry ranko panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Taky dobvé ranko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Tak jak hlapci, jak zvladate patek trinacteho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 kdo nic nedela, nic nezkazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 tak ja toho mam dnes jako na posrani,udelalo se krasne a lidi pred vikendem porad neco chcou,servis mame az po strop plnej takze dalsi sekacky neberem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Pátek 13tého zatím v pohodě,ikdyž olno je až teď dopo jsme docela projezdily. Od zítřka mám dovču až do 23,samo,že hlavně kvuli rally šumava to se rodině strácím v pátek v poledne a návrat sobota někdy večer,a mám dost práce na zahrádce,já věděl proč ji zas tak moc nechci te´d jsem tam furt a furt je co dělat. Teď jsem postavil hangár na sekajdu a nářadí,dodělávam piskoviště pro prcky a tak dále a tak dále. Hangár je něco jako prodávaj v OBI,ale tu cenu bych jim nedal,takže se poved vydražit na aukru za 3tis plus pošta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 ja to balim pro dnesek,tak zatim cussik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Brý ráno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Bry ranko ,Vlasto ,ja bych chtěl mit Tvoje štěsti na aukru ja nikdy nic klounyho netrefim a tys trefil perfektni sekackovou kadibudku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Taky dobré nedělní ranko,od deseti jde manźelka po 15ti letech za volant,tak kdyby jste na domažlicku potkaly červenou T Yaris s napisem autoškola jedoucí šílenou rychlostí,v každe zatáčce bokem tak to rozhodně nejni moje žena,hezkou neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tobě taky přeju Vlasto ,u vas je taky tak hnusně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 čus hoši, tak jak se daří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Ahoj strejdo a je fajně, kafe, pc a formule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 to je parádní kombinace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Jo jo formule nataženej na gauči a teď zasraná reklama co vic si přat. Tak u nás to nejni tak zlý,je zataženo,ale neprší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tady je taky zataženo. A to mě dneska čekaj dva srazy, tak jsem na to počasí zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ale to pravě Vlastiku nehapu, ono zavod fajny , sice pod mrakem a oni tam prcnou reklamu a co když se jim přes reklamu nekdo vyseka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Strejdo Ty dneska srazuješ? mě by se v tom dešti nikam nechtelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 No ty jim teda přeješ jozzi Jo srazuju a dokonce na dvou místech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 To viš, pak to je zajmavějši a šumi je v taravniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 tomu to moc nejde no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tak v jeho letech by chtěl jezdit jako kdysi v ferarri no jo ,je to jezdecky veteran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.