Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Luboši těší mne Vlasta Jozef tak to je bomba,jakym zpusobem,silná vule a sport,bandáž žaludku nebo si byl u Kateřiny jste to co jíte. Tu bandáž vylučuju dopředu páč to bys asi klobásky nemoh,já bych taky potřeboval aspoň 10dolu,abych byl spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 z blbosti , dostal jsem od bratranka k narozeninam psa, a ta moje obluda je naročna na pohyb, takže dlouhe prohazky,občas naky beh , a taky blbnuti na zahrade jinak do bandaže bych nešel jinak omezil jsem sladky moje je cukrařka a ona doma nic sladkeho nesnese ale lavor mi zustal sice menši ale je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Jozzi: To znám, doma máme s přítulkyní dva psi tak běhám taky, někdy je to zábava a sranda , někdy rutina a někdy to otravuje a zdržuje , ale jsou naši!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 A jsou to mazli jinak Dobre ranko panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Dobjéj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Taky v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 já nee já měl noční a teď půjdu chrnět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Tak dobrou noc Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Díky jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 A nezapomen na snidani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 dobre rano, tady je hnusne teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Lije jak cyp , bych ani psa neposlal ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Zdar, tady taky na vyližprdel... Psa bys nevyhnal, ale sám si do háku táhnul viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabbo Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 V Krakove taky chcije a chcije, vetsinu cesty z Ostravy huste prselo, viditelnost tak 100-200 metru.. proste prijemne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Ja to reknu kratce, makat makat makat Gabo, i v Warszawie lije jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 cau kluci,tady uz aspon prestalo chcat,ale stoji to za vyliz prdel to pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 No co, je jako nas premier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Dobré ráno Tak už jsem ready vyspinkanej do růžovoučka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Brý den! Hu nás na Chodsku už ruhý den chčije a chčije a docela i zima se přidala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Jooo my tu na severu máme sice zataženo,ale nepjší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Jo panove bude snezit, ja to rikam Ondro , copak jsi snidal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Ještě nic...Alevypadá to na játrovej guláš s rejží Ještě se musí dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Kua , Ty si zijes, jatru jsem nemel co si pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Jj byla to mooocná mňamka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 A taky ledvinky na smetane Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.