Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

To já nezapomínám..Romanovi jsem něco slíbil a dodržím to...:)

Lizátko nechci.Díky.Jsem z toho trička uplně paf.Hlavně děti když vstali tak se toho docela lekli :smich:

• Autor

No chudáci děti......takhle je lekat....Romane...

• Autor

Jdu mejt tělo..tak Raco máš vedení....ale pod dohledem KIBIHO

Náhodou byla sranda! kol5 Jenda mě příjemně překvapil

Lizátko nechci.Díky.Jsem z toho trička uplně paf.Hlavně děti když vstali tak se toho docela lekli :smich:

jsem rád že jsem udělal radost :palec2: No hele Romane, to děcka asi nebudou mít čistý svědomí :smich:

Hele chlapáci, miznu pomalu ale jistě na kutě....tak se tu mějte a poslouchejte pana vedoucího - Marak ;)Dobrou noc

A já jsem zástupce nebo co? :help:

Náhodou byla sranda! kol5 Jenda mě příjemně překvapil

Jsem rád že to bylo oboustraný :palec2: ....mne se celkově ten sraz líbyl, s lidma se kterýma si píšu jsem pokecal, nebo se alespoň osobně seznámil, takže to splnilo moje očekávání ;)

Marku: ty si to taky umíš načasovat, takže Ráco...jsi hlavní kápo - vel tomu tvrdou rukou (rukou ráco ;):smich: ) :smich:

A já jsem zástupce nebo co? :help:

ty jsi přeci vrchní energetik = ruku v ruce s vedoucím....páč jestli nám vypneš proud, máme po prdeli :smich:

dneska to tady moc nestiham mam doma trochu frmol.....tak asi předam vedení dál a taky miznu.... :)

banda dezertérů :aggressive:lol no nic, postel voláááááá..tak nadobro zdar a dobrou :)

• Autor

Jsem tu..ospalcí dobrou....Tak já taky tedy padám...zítra ráno v 6 jsem tu.....BROU VŠEM...KOLOUŠCI :)

Upraveno od Marek

Dobrou noc všem co odcházeji do pelíšku.Já si jdu udělat něco k piti...za 20 minutek jsem zpět.

• Autor

Dobré ránko všem....zejména WOODYMU, který je po šichtě a maže domů spinkat :)

Bré ráno :) Já právě vstanul a čtu jak mi přejete krásnou šichtu, tak to tady uvedu na správnou míru :smich: . Já noční nedělám, dělám jen denní a když napíšu, že jdu na noční, tak to myslím takhle :prc:lol

• Autor

aha woody...já to nějak popletl....:)

To se stává, dneska mám poslední den volno, tak si ho musím užít a večer hupky dupky na srazík :)

• Autor

Mě zarazilo že by byl na sex ještě někdo jinej kromě mě...:)

:smich: takovych je co to mají rádi lol
  • Autor

No tady v hospodě moc ne...když napíšu že jdme na to :prc: ..tak všichni reagují..co to je sex :help: ..proč... na co.... k čemu to je dobrý apod...viz Raca, KIBI, Roman..no a vlastně to jsme všichni lol ...na jakej sraz jedeš?

Upraveno od Marek

Jdu ovést malou do školky, tak zatím ahoj :)

• Autor

není to pozdě do školky na 8h? aha tatínkovi se nechce vstávat co :)

Manželka je ještě na mateřské a pracuje, tak malá muže byt ve školce jen 4 h, jinač by nám vzali mateřskou :palec2:

• Autor

aha tak to jo.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.