Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 To já nezapomínám..Romanovi jsem něco slíbil a dodržím to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Lizátko nechci.Díky.Jsem z toho trička uplně paf.Hlavně děti když vstali tak se toho docela lekli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 No chudáci děti......takhle je lekat....Romane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jdu mejt tělo..tak Raco máš vedení....ale pod dohledem KIBIHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Náhodou byla sranda! Jenda mě příjemně překvapil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Lizátko nechci.Díky.Jsem z toho trička uplně paf.Hlavně děti když vstali tak se toho docela lekli jsem rád že jsem udělal radost No hele Romane, to děcka asi nebudou mít čistý svědomí Hele chlapáci, miznu pomalu ale jistě na kutě....tak se tu mějte a poslouchejte pana vedoucího - Marak Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A já jsem zástupce nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Náhodou byla sranda! Jenda mě příjemně překvapil Jsem rád že to bylo oboustraný ....mne se celkově ten sraz líbyl, s lidma se kterýma si píšu jsem pokecal, nebo se alespoň osobně seznámil, takže to splnilo moje očekávání Marku: ty si to taky umíš načasovat, takže Ráco...jsi hlavní kápo - vel tomu tvrdou rukou (rukou ráco ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A já jsem zástupce nebo co? ty jsi přeci vrchní energetik = ruku v ruce s vedoucím....páč jestli nám vypneš proud, máme po prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 dneska to tady moc nestiham mam doma trochu frmol.....tak asi předam vedení dál a taky miznu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 banda dezertérů no nic, postel voláááááá..tak nadobro zdar a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 (editace) Jsem tu..ospalcí dobrou....Tak já taky tedy padám...zítra ráno v 6 jsem tu.....BROU VŠEM...KOLOUŠCI Editováno: 17. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dobrou noc všem co odcházeji do pelíšku.Já si jdu udělat něco k piti...za 20 minutek jsem zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobré ránko všem....zejména WOODYMU, který je po šichtě a maže domů spinkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Bré ráno Já právě vstanul a čtu jak mi přejete krásnou šichtu, tak to tady uvedu na správnou míru . Já noční nedělám, dělám jen denní a když napíšu, že jdu na noční, tak to myslím takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 aha woody...já to nějak popletl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 To se stává, dneska mám poslední den volno, tak si ho musím užít a večer hupky dupky na srazík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Mě zarazilo že by byl na sex ještě někdo jinej kromě mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 takovych je co to mají rádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) No tady v hospodě moc ne...když napíšu že jdme na to ..tak všichni reagují..co to je sex ..proč... na co.... k čemu to je dobrý apod...viz Raca, KIBI, Roman..no a vlastně to jsme všichni ...na jakej sraz jedeš? Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Mame tady jen takového scuka na Ostravsku, jen pokec, nic oficiálního http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jdu ovést malou do školky, tak zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 není to pozdě do školky na 8h? aha tatínkovi se nechce vstávat co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Manželka je ještě na mateřské a pracuje, tak malá muže byt ve školce jen 4 h, jinač by nám vzali mateřskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 aha tak to jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.