Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já si vetšinou lehnu na bricho, položím hlavu do dlaní a hledám studený místo, aby se mi dobře usínalo. vytažená ruka nebo noha z postele je snad už klasika u každýho, jen u mě občas ne a ne zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to je tady fakt banda....a co takhle jít už spát...tak šup šup k herečkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 kibi: to já zatím vždycky sem došel domu po svých, ať jsem byl jakkoliv unaven, a doma dělám striptýz už od dvěří a pak padnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) a já když přijdu tak ještě vyžeru ledničku..... Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 myslíš máro??? já mám smůlu, já tady žadnou herečku nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a já když přijdu tak ještě vyžeru ledničku..... tak to je snad taky klasika u většiny, ale já se poslední dobou snažím vydržet, ale někdy to fakt nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já teda většinoou taky, ale někdy mne prostě dost "zmže" a to jsem si vzpoměl taky na jednu story...segra měla svatbu, tak jak jinak jako správnej brácha jsem to pořádně zapil....ráno se vzbudim ještě tak se 3 promilema, ale je mi dobře, jen polštář celej jako od čokolády...tak jdu za našima a že mi děcka celej polštář zamazaly od čokolády, no nebyla to čokoláda - d dneška nevim co jsem jedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no panove vy ste aspon doma ale ja makam ted v praci do úmoru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 kibi a neposral jsi se....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mně vždycky pomohlo mlíko. Hlavně na žaludek, s vrtulníkem moc ne, když usínám a točí se mi hlava, tak je mi druhej den vždycky blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raca: prej maká do úmoru....celj večer tu kecáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) Já mám po pořádná opičce druhej den stav stejně jako když mám chřipku....akorát bez teploty :-) Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to moje segrá když se vdávala, tak přijeli známý a že načneme suda a jen ochutnáme. jak to asi dopadlo??? sud padnul celej a tý slivovice, meruňky, zelený a äni nevím kolik padlo, ale bylo to hezký, sic si taky moc nepamatuju, ale pohoda asi byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no z posteli mam taky jednu pěknou story....přidu tuhle lehouce osvěženej domu ....moje draha už ví co a jak tak se svliknu du do postele ale protože mi je blbě tak zatim sedim...draha mi přinese kybl abych si měl kam případně odplivnout a najednou koukam že sem se vzbudil sem celej mokrej ležim a kybl leži vedle mě......no fuj to sem ale chro chro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 v práci jsme dělali dětskej den a bylo obj. 5 sudů....dovezli jsme je v 10 a ve 13 už jeden a půl chybělo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jo mlíko??? to jsem taky jednou zkoušel, akorát mi kámoš zapomněl, že se má pít ráno a ne večer, když přijdu z hospody, dopadlo to zajímavě, jak jinak než na hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no z posteli mam taky jednu pěknou story....přidu tuhle lehouce osvěženej domu ....moje draha už ví co a jak tak se svliknu du do postele ale protože mi je blbě tak zatim sedim...draha mi přinese kybl abych si měl kam případně odplivnout a najednou koukam že sem se vzbudil sem celej mokrej ležim a kybl leži vedle mě......no fuj to sem ale chro chro to je hnus velebnosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 sakriš mambo ja mliko od školky nemužu dat do huby....tam sme ho měli denně a od ty doby jen ho vydim a je mi zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a mě pomáhá ráno silnej hovězí nebo kuřecí vývar..to je balzám...a suprová je česnečka se šunkou a sýrem..bez vajíčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 ano marku celej večer tu krafu ale řešim při tom děsny pracovní problemy ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hoši já mlíko nesnáším od batolete...mámě mě kojila a pak asi byla dlouho na slunci a mlíko jí asi kejslo a já si cucnul a blil a blil a bli a to je konec přátelství Marek&mlíko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 mě po ránu pomáhá vzít si brufen,protože mě většinou bolí, a jít si na hoďku zdřímnout do vany a pak už je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tady to je jak číst v nějaký sekci " hnusárny a nechutnosti" v OC hospdě přizpívám do tématu "fitkaření" a tady by se to mohlo přejmenovat na "chlast a jeho důsledky" ....trošku jak jekyll a Hide:smich: PS: u mne to v polštáři bylo stopro z huby - vim skoumal jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hoši já mlíko nesnáším od batolete...mámě mě kojila a pak asi byla dlouho na slunci a mlíko jí asi kejslo a já si cucnul a blil a blil a bli a to je konec přátelství Marek&mlíko.... slušný, dneska se mi bude dobře spát, když tady čtu takovýdle hlody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hoši já mlíko nesnáším od batolete...mámě mě kojila a pak asi byla dlouho na slunci a mlíko jí asi kejslo a já si cucnul a blil a blil a bli a to je konec přátelství Marek&mlíko.... .... a sakra představa jak mě mama kojí je strašna je to nomalni ale už na to nechci niokdy pomylset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.