baris Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Kdyby byla moznost tak to vyuziju hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Zmena tematu , co dneska jime ? At mam inspiraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 tak ja dnes měl šopák a cereály k tomu,žiju zdravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Ja dneska ohnive maso s hranclama, to vis se musim zivit abych udrzel formu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 ohnivé maso rovná se pálivá prdel....to bude jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Bude,ale spravim to pifkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 poslední dny řeknu vám je peklo,dnes po obědě zatím relativně v poho,ale jinak jsem rád že jsem rád tráva roste jako prase,jsem doma sekal v úterý a v neděli opět,už to bylo vysoký jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Bude,ale spravim to pifkem jj taky jsem si dnes koupil 4 kousky pomerančovej Radler po tréninku bodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Me vcera sekacka prdla,dneska jedu pro novou a sekat sekat sekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Věci se vyserou vždy když jsou potřeba .. Jakou kupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 už mam boshe Rotax 32, za 1500 nova no nekup to , ještě to musim dovezt domu to viš jsem tak mimo republiku ,trošku vic než normalně ale oktička ma kufr jak cumel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 (editace) Nazdaj bando,tak i já se rád vyjádřím k dnešním tématum,studium jsem ukončil už dááááávno a dodnes si rád zpomenu na přípravu na písemné maturity na zahrádce U džbánu v Praze,kde jsme snidaly,obědvaly a večer i blinkaly http://www.udzbanu.cz/ A dnes na vaření nebyl časík,protože jsem byl v Klatovech na každoroční kontrole u doctora,takže čínské nudle sebou domu,ale tam je maj fakt vyborný,takže jsem si pochutnal. Editováno: 15. Květen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 vypada to mooooc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Hned bych si dal .. já měl bramborový guláš domácí A k té sekačce .. je levná ale jak dlouho zase vydrží .. asi nemáš moc velkou zahradu co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 brý večír! Konečně po odpolední - ještě středa, čtvrtek a pátek. K jídlu jsem dneska měl kuře na paprice a kynutý knedlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Dobre ranko Peto ja mam na posekani cca 5x6 metru a dvoumetrovy pas kolem chaty o delce 16 metru a jeste misty v travniku mi rostou azalky , takze mini bobo sekacka je idelni Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Bry ranko , jak jdou obhody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Tak mám maturitní prezentaci a obhajobu za sebou lidičky!! Jestli udělám maturu .. kdo to semnou oslaví? Jsem z Frýdku-Místku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Byt v Tesine tak se hlasim jako dobrovolnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 To bude až 21. do té doby dorazíš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Turde frydek po hospodach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Nevím já nepiju tak asi budu muset začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 Ja piju hlavne kofolku tak co treba udelat nakou grilovacku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 16. Květen 2012 Sdílet Vloženo 16. Květen 2012 brý odpoledne ve spolek!!!! škoda jen že už zase musím do práce na odpolední kde jsem udělal chybu tak nashledanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.