Květen 18, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1165892 To zeléné fačko je moje a to červené je ko..t, ktary přijel na náku a neumí parkovat
Květen 18, 200916 r Autor No uvidíme.......uvidíme....uvidíme!!!!!!! Tak co jeeeeeeeeeeeee! Kde je fotka!!!!! Sakra.....koloušku
Květen 18, 200916 r a já mám doma buřtguláš Ty jo já ho měl k vobědu takyyyyyy a pokud ho máma nespapá tak bude zejtra ještě k obědu.Guláš je vždy lepší až druhej den.
Květen 18, 200916 r Super WOODY , hele to byla nealko svatba Né, to bylo pouze na oko nealko, alko bylo v ledničce
Květen 18, 200916 r K tématu co jsem tu nechlastal hudba:Plexis,Vysací zámek,Landa,Tři sestry,Vitacit,Titanic ale i Kubišová a hudba tak od 65roku,jako spívajici divadlo Rokoko atd. jméno naší mom.8měsíční dcery:Julie a fotka mého ksichtu: Upraveno Květen 18, 200916 r od Vlasta
Květen 18, 200916 r Autor Tak Romane tady to je: zde si vyber dle libosti.......zbytek vezmu taky ...ale jedna je jen Tvoje..která? A nestyď se kluku jeden ušatá
Květen 18, 200916 r K tématu co jsem tu nechlastal hudba:Plexis,Vysací zámek,Landa,Tři sestry,Vitacit,Titanic ale i Kubišová a hudba tak od 65roku,jako spívajici divadlo Rokoko atd. jméno naší mom.8měsíční dcery:Julie No konečně, pěkne si to tu zhrnul , ale na hajzlu není papír, musel jsem použít Rackuv denník
Květen 18, 200916 r No konečně, pěkne si to tu zhrnul , ale na hajzlu není papír, musel jsem použít Rackuv denník cooožee muj milovanej růžovej deníček .....
Květen 18, 200916 r Marku: já se těším až mě poznáš osobně protože jsem uplně normální,obyčejnej chlap.To hřiště je luxusní co?
Květen 18, 200916 r Autor Pozor na tu Balantinku, nemá kolek je to PADĚLEK ale i tak by jsi jí sosnu co
Květen 18, 200916 r Autor Marku: já se těším až mě poznáš osobně protože jsem uplně normální,obyčejnej chlap.To hřiště je luxusní co? hřiště super tak co jsi si vybral...ty normální obyčejnej človíčku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.