Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ftipný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1165892 To zeléné fačko je moje a to červené je ko..t, ktary přijel na náku a neumí parkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jooo vydim ve zpětnym ty fabky )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ftipný.... Ale fakt, nikdo tak nefotil jen já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 takže Tě zase neuvidím prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ja myslim že vytáhne z archivu nějakou zajimavou momentku...at se představí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No uvidíme.......uvidíme....uvidíme!!!!!!! Tak co jeeeeeeeeeeeee! Kde je fotka!!!!! Sakra.....koloušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hoší, už jsem dával fotku k Romanovi, ale dám ji klidně i sem, už hledám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 juuuuuuu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 I s manželkou, je to 2 roky zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Super WOODY , hele to byla nealko svatba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 hmmm...chlap samej sval a šlacha... ... nojooo sama mattonka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobrý večer do hospůdky! Marku nezlob s tim chlastem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Romčo stav se po 20h...dám se foto..te´d koupu prcka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a já mám doma buřtguláš Ty jo já ho měl k vobědu takyyyyyy a pokud ho máma nespapá tak bude zejtra ještě k obědu.Guláš je vždy lepší až druhej den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Super WOODY , hele to byla nealko svatba Né, to bylo pouze na oko nealko, alko bylo v ledničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Hoší omlouvám se fotil ještě STORM, tak jsem tadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) K tématu co jsem tu nechlastal hudba:Plexis,Vysací zámek,Landa,Tři sestry,Vitacit,Titanic ale i Kubišová a hudba tak od 65roku,jako spívajici divadlo Rokoko atd. jméno naší mom.8měsíční dcery:Julie a fotka mého ksichtu: Editováno: 18. Květen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak Romane tady to je: zde si vyber dle libosti.......zbytek vezmu taky ...ale jedna je jen Tvoje..která? A nestyď se kluku jeden ušatá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Pozor na tu Balantinku, nemá kolek je to PADĚLEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 K tématu co jsem tu nechlastal hudba:Plexis,Vysací zámek,Landa,Tři sestry,Vitacit,Titanic ale i Kubišová a hudba tak od 65roku,jako spívajici divadlo Rokoko atd. jméno naší mom.8měsíční dcery:Julie No konečně, pěkne si to tu zhrnul , ale na hajzlu není papír, musel jsem použít Rackuv denník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No konečně, pěkne si to tu zhrnul , ale na hajzlu není papír, musel jsem použít Rackuv denník cooožee muj milovanej růžovej deníček ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: já se těším až mě poznáš osobně protože jsem uplně normální,obyčejnej chlap.To hřiště je luxusní co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Pozor na tu Balantinku, nemá kolek je to PADĚLEK ale i tak by jsi jí sosnu co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: já se těším až mě poznáš osobně protože jsem uplně normální,obyčejnej chlap.To hřiště je luxusní co? hřiště super tak co jsi si vybral...ty normální obyčejnej človíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.