baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak co si dělala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 když ti to řeknu stejně mi to neuvěříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ok..flákala sem se u telky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no to je teda neuvěřitelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 (editace) ale pravdivé a cos dělal ty? Editováno: 19. Květen 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 hele to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 neuvěřitelný :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Dobre rano Bavili se o stechiometricke smesi, pokud si dobre pamatuju a ta je u benzinu po dosazeni rizeni v otevrene smycce kolem 14,7. Pri startovani je to od 2 do 12. Pri akceleraci se tento pomer muze priblizit az k hodnote 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Nazdaj v subotu. Já as celej neviděl, kompresní poměr byvá u benzínu kolem 9-10,ale test S Svift sem viděl a hodně dobrá motokára. Večer jdu na kuželky a teď se flákám,čučím na TV a v ledničce je připravená flákota (jozi hodně velká pěkně naložena) k obědu páč jsem doma sám,manželka odjela někam na tremp na srub,děti zdrhly k babičce a já se pujdu večer unavit jak sportovně tak společensky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 někdo na živu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Jo jo čučím na futbol a připravuju se na večerní žranicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Jakto že nekoukáš na hokej? Já se koukám no a češi hrajou hůř než jsem předpokládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Už se to lepší .... no uvidíme .... Ještě večer by mohla Chelsea klepnou Mnichov a su spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 asi je to v prd... hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Ano je to v prdeli řekněme to na plnou hubu. Ani já nehraju florbal tak blbě jako ti naši hokejsté .. dnes je to ostuda vůbec nehrajou pořádně Slováci je přehrávají a já to vypínám a házím TV z okna .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Taky to nevidím růžově .... ale konec ještě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 A je konec a ja jsem tu ... byl to krasny zapas ,jeden z nej co jsem viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a hele Pepa je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 to viš , při hokeji se mi psat nechtělo ,byl to jeden z nejhezčich zapasu co jsem viděl na tomdle tom mistrovstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 a jdu čučet na prima cool na rychle a zběsile 3 ,přidáte se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 tak slováci sou leší no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ja zustanu u česke klasiky na nově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Já risknu PrimuFamily ... sice podle ČSFD nic extra,zkusím a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.