Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 cooožee muj milovanej růžovej deníček ..... už není růžovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 grrr...... a já sem ho měl tak pěkně vedenej barevně podtrhany nadpisy a haldu obrazku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale i tak by jsi jí sosnu co Si zapomněl, jsem abstinent, zatím jsem se nerozved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Vybral jsem TEBE!!! A sázim na Tebe jako na svou jistotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Vybral jsem TEBE!!! A sázim na Tebe jako na svou jistotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 No konečně, pěkne si to tu zhrnul , ale na hajzlu není papír, musel jsem použít Rackuv denník Vše doplněno nestíhám pro příště pokud nejni papírek poslouží Ti bidetek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Omlouvám se ale nějak mi blbne net! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Mám novou škodověnku více na mych stránkách. Editováno: 18. Květen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Vybral jsem TEBE!!! A sázim na Tebe jako na svou jistotu! se červenám...tak já vyberu za Tebe.....ještě bechča..fernet,,,,nebo vodka Smirnof....... co ty na to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: Ty budeš parkovat pod pergolou.To Ti zaručuju i když Tě neznám osobně.Ty za ten nápad HŘIŠTĚ si to zasloužiš.Už je to zarezervované a hřiště bude celou sobotu naše! Budeš parkovat místo červené Fabie kterou jezdí mladá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já mám taky červenou...takže super..díky.....a co manželka na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: já mám hodnou pani.eboj! Však ji poznáš osobně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak hoší..jdu se nechat od manželky otříhat....trojkou ....a pak jsem tu zase zpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: já mám hodnou pani.eboj! Však ji poznáš osobně! už se těším .....sranda,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Trojka je moc, já to jedu dvojkou, však je léto, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Bude sranda a hlavně celé je to takové spontánní-kluci se mi ozývaji sami od sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no ono se to probere..někdo nebude třeba moci...ale měl by asi být stanovenej max. počet...teď je tam myslím cca 23 lidí...na vlastně akorát 2x 11 +rozhodčí na fotbálek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já budu dělat rozhodčiho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale pořadatel nemůže soudcovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak kde jste? WOODY, RACO, VLASTO...a můj oblíbenec KIBÍK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Marku: Ty kluku jeden ušatej...já do toho 11 asi nevydržim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 no já sem hodil čelovku na stul neboli umakarťáka :-)))... vy se tady s romanem domlouvate a k tomu nemam co říct...snad jen abys jako zastupce šel příkladem a nezvracel dřiv jak před pulnocí :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Já Raco skoro nepiju..jen o tom kecám..už mám odpito......a nežárli a nedělej zagorku.....orlíčku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Marku: Ty kluku jeden ušatej...já do toho 11 asi nevydržim... Ale až 11.7....to je doba...kurňa..No o tom se bude dlouho mluvit a psát...možná i nějak film natočí...manželka je ze mě hotová, když jí vyprávím co a jak tam bude......děsně jí pobavilo to fotbalový hřiště ....a bacha RACA dělá zagorku a žárlí..... Editováno: 18. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.