Květen 18, 200916 r Autor Neboj velmi dobře...ale to co já nafotím, nebude chtít nikdo zde zveřejnit a já budu v balíku.....páč se nechám za nezveřejnění uplatit
Květen 18, 200916 r ty jo já myslel že už ted někdy to se těch zpráv nedočkam.... nakoupim pak blesk-aha a rytmus a to by bylo aby tam o vás nějakej članeček nevyšel .)
Květen 19, 200916 r Nazdárek po ránu a dobrou noc jdu domu do postylky. ahoj...tyy jooo taky bych si šel ještě pospat ,no ale co nadělam ranní je ranní tak vlasto dobrou noc a bacha na noční můry... .... Upraveno Květen 19, 200916 r od raca
Květen 19, 200916 r a sakra..to sme na tom obdobně... já teda mam zatim klid ale za deset minut letim na poradu a tam nás asi zasypou ukolama a do šesti bude co dělat
Květen 19, 200916 r Autor Má..ale malou..já tam dám xd...CO SZ DORAZILA Upraveno Květen 19, 200916 r od Marek
Květen 19, 200916 r Jinak díky za slova chvály ta kluku jeden ušatej! však my dva se vždycky domluvime,vid?
Květen 19, 200916 r Autor ALE MOC SE TU NESMÍME ROZEPISOVAT....RACÍČEK PAK DĚLÁ ZAGORKU...ŽÁRLIVEC JEDEN...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.