raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 prej zagorka ... :D :D .... já sem na vás zvědavej jak dopadnete :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Neboj velmi dobře...ale to co já nafotím, nebude chtít nikdo zde zveřejnit a já budu v balíku.....páč se nechám za nezveřejnění uplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ale nějakou potají svymu zastupci bys moh hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ok Romana v záhoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 :D .... dobra hlavně musiš jak správnej paparazi hezky na strom a číhat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 číhat to já umím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a kdy ta sláva má vypuknout??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 hele jdu bydlet...tak zítra koloušci...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a kdy ta sláva má vypuknout??????? 11.07.2009 - od 9h..v HK....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ty jo já myslel že už ted někdy to se těch zpráv nedočkam.... nakoupim pak blesk-aha a rytmus a to by bylo aby tam o vás nějakej članeček nevyšel .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobrý ránko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 brý ráno...raciíček se hlásí z těžký roboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobré deň přejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ahoj paule.... -_- .... taky v prácí?? nebo rannní ptáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nazdárek po ránu a dobrou noc jdu domu do postylky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Nazdárek po ránu a dobrou noc jdu domu do postylky. ahoj...tyy jooo taky bych si šel ještě pospat ,no ale co nadělam ranní je ranní tak vlasto dobrou noc a bacha na noční můry... .... Editováno: 19. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a co ty racíčku..taky po noční...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nene marečku koukam že máš ještě zalepeny očíčko :-) jsem na ranní a těžce dřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ahoj paule.... -_- .... taky v prácí?? nebo rannní ptáče taky už v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a sakra..to sme na tom obdobně... já teda mam zatim klid ale za deset minut letim na poradu a tam nás asi zasypou ukolama a do šesti bude co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 né dobré ránko kucí! Marku nemá ten fotáček svou vlastní pamět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Má..ale malou..já tam dám xd...CO SZ DORAZILA Editováno: 19. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jinak díky za slova chvály ta kluku jeden ušatej! však my dva se vždycky domluvime,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ALE MOC SE TU NESMÍME ROZEPISOVAT....RACÍČEK PAK DĚLÁ ZAGORKU...ŽÁRLIVEC JEDEN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Marku: tak ho pozveme do H.K ne? Kibi neboli Jenda mi přislíbil taky učast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.