Mr.Kyblik Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Vlasto: A já myslel, že založíš vývojovou zbírku, protože už se připravuje FIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 tak říká se nikdy neříkej nikdy. Ale je fakt,že by mne to potom asi sralo,takže až bude jednou FII tak bude mít 1,6 benzín pod kapotou,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 tak co vy tady,je tu dneska někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 vyjímečně dnes nejsi v práci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Hezkej večír bando skouška spojení,dnes poprvé z domácí sítě,trošku ji to trvá než se dostane do provozní teploty,ale pak fachá ku spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 jé to už nebudeš závislej na pracovní síť :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Spjávně,já mám ještě net v mobilu a ten fachá taky bez problému,ale u pc je to pohodlnější a ne všechny stranky jsou v mobilní verzi,třeba moje oblíbené aukro je v mobilu dost nepřehledné,takže já jedu na všech frontách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Jsem v práci jsem...mám dnes noční.Ale poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 tak to dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 Nene dneska makám....Ale samá pěkná prácička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 brý odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Je tu až nechutně mrtvolno Chtělo taky nějaké pořádné téma... Téma o počasí už není aktuální...žrádlo už se taky moc neřeší...Takže ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 (editace) Já bych tu jedno téma měl ukážu ten poslední duvod proč je džunda doma a proč zustane,sice ještě není dohoda na 100% musím to vidět a pořádně se svést což znamená vylet na Hradecko nicméně kochejte se: Editováno: 22. Červen 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Jo a habych nezapoměl-za chvilku mi končí služba,začíná tejden dovolený a na zahrádce se už roztápí grilík,chladí pivečko,maso se nemuže dočkat roštu a zejtra jedu na Bahna joooo jáááá se mááááám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 ooo heavy machinery Joo to je dobrej důvod. Taky nějaký starší ročník že? kolem 80-90.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vipaleus Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Zdar chlapi, mám Roomster modelový rok 2009 vyrobený 01/2010. Vábava style plus, dodělanej Maxidot a tempomat. Prosím vás chtěl bych dodělat od někoho z vás el.stahování zadních oken. Za kolik se to dá dodělat včetně materiálu? Dále jestli jde do R rok 2009 vyrobený 01/2010 radio Dance dodělat USB konektivita. Nabídněte za kolik by se to dalo pořídit. Jinak, když jsem to chtěl přes autorizovaný servis Škoda, tak na mě hleděli jak na nějakýho marťana. A jejich odpověď NEJDE. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Vlasto: Co to znamená??? Ty chceš moto-kolo??? Já myslel, že pomáháž zachraňovat lidi a ne se stát dobrovolným dárcem orgánů!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Je tu až nechutně mrtvolno Chtělo taky nějaké pořádné téma... Téma o počasí už není aktuální...žrádlo už se taky moc neřeší...Takže ...? sex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 až tak??? se budu červenat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 O-jo jo rok 89,jako mladej jsem něco takovyho chtěl,nakonec byla nová 350/639 a to mi sere dodnes,že jsem ji dal pryč měl jsem ji přes 7let a laska k motorkam mi zustala a už dva roky hledám nějakou čízu nebo jawyčku chtěl jsem nějakyho veteránka,ale mě se musí motorka líbit nejenom typově,ale i barevně a tahle byla hned na první kouk, Lubo- já doufám.že ve svejch skoro 40ti už mám rozum na poklidné vyjíždky,taky proto nechci nic co by bylo nad 400 obsah,bo zas tolik si nefandím po 15ti letech znovu na mašinu,ale zatím s pánem jednám takže je možné,že si ještě počkám než se zas do nějaké zblázním,ale pokud prodávající necukne a mašina bude redy tak ji během 14dnu dovezu. Právě dogrilováno byla to mňamka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Já mám suzinku z 85 Přemýšlím že z ní udělám cafe racera...To se mi moc líbí. Já když Jawičku tak jedině pérák 250... cerrtinka: Tak prosím můžeš začít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Čau, chlapi, vám vstoupím do diskuse se svou myšlenkou na úplně jiné téma, než tu probíhá, ale zajímá mě váš názor... Na konci léta se s fabií asi vydám na 1400 km dlouhou trasu (přítelkyně je ve Francii na léto na au-pair - pro mě docela pokažení slunečných měsíců, ale pro její studium je to dobrý, což respektuju a podporuju ji samozřejmě) až cca. 140 km za Nice, ale trochu uvažuju, jestli takovou porci vůbec zvládne najednou to auto... Já si pauzy dám a těch cca. 13 hodin odřídím (kousek asi bude řídit kámoš, kterýho bych vezl, možná si někde prostě na pár hodin ustelu na zadní sedačce, když si zamknu... Jako kamioňák :-D ), je sice smutný přemýšlet u auta s 28500 km, jestli ujede takovou vzdálenost, ale nevím, jestli bych neměl udělat nějakou speciální přípravu. Cestou zpět do Čech bysme si totiž pak udělali takovej trip den po dni po krásách jižní Evropy (Monaco, Milano, Benátky atp.)... Co myslíte, věřili byste 1.2 TSI? Mimochodem - to bych chtělo dodělat tempomat, protože většina cesty je po dálnici a držet 140 plynem bude dost ohavnost, vlastně jet skoro bez plynu :-D Úvahy těsně před státnice, aby člověk neměl úplně vygumovanej mozek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Ahoj,tak já bych se toho vůbec nebál . Jen si představ jaký dobrodruhové byli tenkrát...Jezdit takové dálky ve 120,trabantech,wartburgách I když je pravda že na opravy těhlech aut stačily kombinačky,šroubovák a drátek :kol-28: Prostě tomu musíš věřit. Můžeš od této chvilky najet 30000 bez sáhnutí a nebo ti to za 2 dny klekne Speciální příprava? Zkontrolovat olej a pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Kdysi jsem chtěl jet s Formanem od Chorvatska a myslím, že už to by bylo krásné dobrodružství, ale když se jezdilo třeba s MBéčky, to musel být teprve zážitek. Já se o auto dost starám, na prohlídky jezdím včas, kapaliny se snažím kontroloval (i když nevím, kudy bych tam něco dolil, se přiznám :-D ). Gumy jsou teď nový, možná bych mohl nechat vyčistit brzdy... Stejně ještě není jasný, jestli se pojede, jel bych 31.8. nebo 1.9. Určitě na den, nejsem ranní ptáče, takže bych vyrazil třeba ve dvanáct a ve dvě/tři ráno bych tam byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.