raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 ale jo, ikdyž mohlo to bejt lepší .-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 (editace) tak bylo už pozdě,co bys chtěl Editováno: 4. Červenec 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 no sem zvyklej že mi všechny holky posílaj sami od sebe hambaty navrhy a fotky ale od tebe sem se ničeho nedočkal :kol-28: :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 a mám dojem že ani nedočkáš :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 uf to sem si oddech bys nevěřila jak už mě to leze krkem :-)).. :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 co na tu sbírku říká tvoje manželka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 víš že ani nevim,ale až přijde z práce tak optam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 to zas nemusíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 pfuj tady je zas dusno na chcípnutí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 vždyt je krásně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 u nás néééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 ale fičim do práááce tak čaute zatím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 brrrr.práce .. pfuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 No jo no kdo pozdě chodí ...... Já bych,ale do toho nešel páč dvě na jednoho je lepšíííííííí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 na co hned nemyslíš..ja su pochopitelně myslel povídací trojku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Šak ja bych si taky jenom povídal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 ty woe to je počas....když si uvědomim že už mam po dovče a ted až do vánoc se delší dovoleny jen tak nedočkam tak se mi chce brečert ... chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 (editace) přiznejte se, kdo má tmavý (černý? asi) RS z Libereckýho kraje, s bílým nápisem na kufru Skodamotorsport a na bílých (asi 16") kolech..a myslim, že měl znáček HTP ? Potkal jsem ho včera v Turnově a jel směr Praha nebo Liberec netušíte kdo to byl? Editováno: 5. Červenec 2012, autor: Jayson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 brej jediná členko bez auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 no jo pořád to nesmazal tak si ze mě neutahuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 je roštak a lump já mám od něj taky moc pěknej popisek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 brý večer ve spolek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2012 (editace) to jo,originální pfuj sem se dneska na grilovačce slušně přejedla zdár Lubo Editováno: 7. Červenec 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.