kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 před bujarou oslavou snim kousek másla a i ten slavnej "antiethanol" zabírá ....po nezklame hovězí vývar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a tady by se to mohlo přejmenovat na "chlast a jeho důsledky" ....trošku jak jekyll a Hide:smich: PS: u mne to v polštáři bylo stopro z huby - vim skoumal jsem to slušnej postřeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 já papám špíček....ten zabírá..no všechno co je mastný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 v dobach studenskyho socialniho stavu tzn.hovno prachy sme brali brufen před stačilo malo a měls ji jako prase dalo se tak hezky ušetřit .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 po Markovo přízpěvku o kojení, si myslim že se dneska od svých poloviček otočíte zády .....kua to není dobrá představa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 .... a sakra představa jak mě mama kojí je strašna je to nomalni ale už na to nechci niokdy pomylset.... já jsem fakt mrtvej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Nedávno jsem četl, jak nějakej makáč v Rusku vožralej vypadl z okna z pátýho patra a po svejch vylez zase nahoru, tam ho manželka sjela, že vypadl z okna, tak se nas... a nenapadlo ho nic lepšího než vyskočit znova, tentokrát schválně a zase se mu nic nestalo. Když zavolali záchranku, tak nevěřili vlastnim očím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj souhlas to s tim kojenim je to nejhorši co tu dneska padlo ....ty vole ještě že sem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ty jo my se opravdu všichni sejít v opravdový hospodě..to by byla jízda.....já jsem pro..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jj souhlas to s tim kojenim je to nejhorši co tu dneska padlo ....ty vole ještě že sem v práci ale že Vás to pobavilo..že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 a nebyla by bezpečnější nějaka cukroška a dát si punčák????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 punčáček taky miluju...musí bejt ale hodně nasáklej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje... jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to by byla bandička samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy PS: jedete někdo do Chaber na skodahome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jooo panove ty moje zažitky sou všechny z doby kdy sem chodil každej vikend a byl sem ve formě ...... pak mě herečka srovnala a par let už jen opravdu svatečně....jednou dvakrat třikrat do roka a to je max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Ty jo my se opravdu všichni sejít v opravdový hospodě..to by byla jízda.....já jsem pro..... já jsem taky pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no to by byla bandička samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy PS: jedete někdo do Chaber na skodahome? já pokud to vyjde, tak jo to by raco, akorat vychazelo jednou svatečně za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás a sakra a ja tu psal o srani tak za trest se zdržim jednoho pivního kola kibi:ja nejedu nikoho tam neznam a sem strašně stydlivej a neumim otevřit hu...,pusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 chlapy z dortů jednoznačně medovník, nebo ovocnej košíček kurňa bylo by to supr sejít se na pivko...ale tady jsme všici rozprcaný po půlce republiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 (editace) moje zážitky jsou taky "hříchy" mládí...taky mě herečka trochu umravnila...ale s tím mlíkem to máma opravdu nezvládla:-) Editováno: 21. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 raca:pár lidí už tady znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 standis: to by bylo supr ráca: nedělej zagorku, tady ti to z huby lítá..jedna perla za druhou...tay jedu poprvý a teď už by jsi znal minimálně mne a za pokeca u piva se nevraždí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 osobně jen pár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 to je akorát a u piva se rozmluvíš,já jsem na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.