Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před bujarou oslavou snim kousek másla a i ten slavnej "antiethanol" zabírá :palec2: ....po nezklame hovězí vývar :palec2:

a tady by se to mohlo přejmenovat na "chlast a jeho důsledky" ....trošku jak jekyll a Hide:smich: PS: u mne to v polštáři bylo stopro z huby - vim skoumal jsem to :smich:

slušnej postřeh :palec2::)

• Autor

já papám špíček....ten zabírá..no všechno co je mastný...

v dobach studenskyho socialniho stavu tzn.hovno prachy sme brali brufen před stačilo malo a měls ji jako prase dalo se tak hezky ušetřit .-)

po Markovo přízpěvku o kojení, si myslim že se dneska od svých poloviček otočíte zády :smich: .....kua to není dobrá představa lol

:smich: .... a sakra představa jak mě mama kojí je strašna je to nomalni ale už na to nechci niokdy pomylset.... :smich::smich::smich:

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: já jsem fakt mrtvej

• Autor

tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje...

Nedávno jsem četl, jak nějakej makáč v Rusku vožralej vypadl z okna z pátýho patra a po svejch vylez zase nahoru,

tam ho manželka sjela, že vypadl z okna, tak se nas... a nenapadlo ho nic lepšího než vyskočit znova, tentokrát schválně

a zase se mu nic nestalo. Když zavolali záchranku, tak nevěřili vlastnim očím. :smich:

jj souhlas to s tim kojenim je to nejhorši co tu dneska padlo ....ty vole ještě že sem v práci

• Autor

Ty jo my se opravdu všichni sejít v opravdový hospodě..to by byla jízda.....já jsem pro.....

• Autor
jj souhlas to s tim kojenim je to nejhorši co tu dneska padlo ....ty vole ještě že sem v práci

ale že Vás to pobavilo..že jo... :smich:

a nebyla by bezpečnější nějaka cukroška a dát si punčák?????

• Autor

punčáček taky miluju...musí bejt ale hodně nasáklej...

tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje...

jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás

no to by byla bandička :palec2: samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy lol PS: jedete někdo do Chaber na skodahome?

jooo panove ty moje zažitky sou všechny z doby kdy sem chodil každej vikend a byl sem ve formě ...... pak mě herečka srovnala a par let už jen opravdu svatečně....jednou dvakrat třikrat do roka a to je max

Ty jo my se opravdu všichni sejít v opravdový hospodě..to by byla jízda.....já jsem pro.....

já jsem taky pro

no to by byla bandička :palec2: samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy lol PS: jedete někdo do Chaber na skodahome?

já pokud to vyjde, tak jo

to by raco, akorat vychazelo jednou svatečně za rok

jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás

a sakra a ja tu psal o srani tak za trest se zdržim jednoho pivního kola

kibi:ja nejedu nikoho tam neznam a sem strašně stydlivej a neumim otevřit hu...,pusu

chlapy z dortů jednoznačně medovník, nebo ovocnej košíček :p kurňa bylo by to supr sejít se na pivko...ale tady jsme všici rozprcaný po půlce republiky :feve:

• Autor

moje zážitky jsou taky "hříchy" mládí...taky mě herečka trochu umravnila...ale s tím mlíkem to máma opravdu nezvládla:-)

Upraveno od Marek

standis: to by bylo supr :palec2:

ráca: nedělej zagorku, tady ti to z huby lítá..jedna perla za druhou...tay jedu poprvý :) a teď už by jsi znal minimálně mne a za pokeca u piva se nevraždí ;)

osobně jen pár

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.