Duben 21, 200916 r před bujarou oslavou snim kousek másla a i ten slavnej "antiethanol" zabírá ....po nezklame hovězí vývar
Duben 21, 200916 r a tady by se to mohlo přejmenovat na "chlast a jeho důsledky" ....trošku jak jekyll a Hide:smich: PS: u mne to v polštáři bylo stopro z huby - vim skoumal jsem to slušnej postřeh
Duben 21, 200916 r v dobach studenskyho socialniho stavu tzn.hovno prachy sme brali brufen před stačilo malo a měls ji jako prase dalo se tak hezky ušetřit .-)
Duben 21, 200916 r po Markovo přízpěvku o kojení, si myslim že se dneska od svých poloviček otočíte zády .....kua to není dobrá představa
Duben 21, 200916 r .... a sakra představa jak mě mama kojí je strašna je to nomalni ale už na to nechci niokdy pomylset.... já jsem fakt mrtvej
Duben 21, 200916 r Autor tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje...
Duben 21, 200916 r Nedávno jsem četl, jak nějakej makáč v Rusku vožralej vypadl z okna z pátýho patra a po svejch vylez zase nahoru, tam ho manželka sjela, že vypadl z okna, tak se nas... a nenapadlo ho nic lepšího než vyskočit znova, tentokrát schválně a zase se mu nic nestalo. Když zavolali záchranku, tak nevěřili vlastnim očím.
Duben 21, 200916 r jj souhlas to s tim kojenim je to nejhorši co tu dneska padlo ....ty vole ještě že sem v práci
Duben 21, 200916 r Autor Ty jo my se opravdu všichni sejít v opravdový hospodě..to by byla jízda.....já jsem pro.....
Duben 21, 200916 r Autor jj souhlas to s tim kojenim je to nejhorši co tu dneska padlo ....ty vole ještě že sem v práci ale že Vás to pobavilo..že jo...
Duben 21, 200916 r tak jsem v hospodě tak co...a Standisovi moderovi to neva.....co se tu děje... jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás
Duben 21, 200916 r no to by byla bandička samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy PS: jedete někdo do Chaber na skodahome?
Duben 21, 200916 r jooo panove ty moje zažitky sou všechny z doby kdy sem chodil každej vikend a byl sem ve formě ...... pak mě herečka srovnala a par let už jen opravdu svatečně....jednou dvakrat třikrat do roka a to je max
Duben 21, 200916 r Ty jo my se opravdu všichni sejít v opravdový hospodě..to by byla jízda.....já jsem pro..... já jsem taky pro
Duben 21, 200916 r no to by byla bandička samá huba nevymáchaná...ale pronýst tam podobnou frázi o kojení, tak asi dostanu Ičko a umřu smíchy PS: jedete někdo do Chaber na skodahome? já pokud to vyjde, tak jo to by raco, akorat vychazelo jednou svatečně za rok
Duben 21, 200916 r jasný, tady to neva, pokud se nebudou používat sprostá slova apod, tak tu nebudu jako moder, ale jeden z vás a sakra a ja tu psal o srani tak za trest se zdržim jednoho pivního kola kibi:ja nejedu nikoho tam neznam a sem strašně stydlivej a neumim otevřit hu...,pusu
Duben 21, 200916 r chlapy z dortů jednoznačně medovník, nebo ovocnej košíček kurňa bylo by to supr sejít se na pivko...ale tady jsme všici rozprcaný po půlce republiky
Duben 21, 200916 r Autor moje zážitky jsou taky "hříchy" mládí...taky mě herečka trochu umravnila...ale s tím mlíkem to máma opravdu nezvládla:-) Upraveno Duben 21, 200916 r od Marek
Duben 21, 200916 r standis: to by bylo supr ráca: nedělej zagorku, tady ti to z huby lítá..jedna perla za druhou...tay jedu poprvý a teď už by jsi znal minimálně mne a za pokeca u piva se nevraždí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.