Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 já nic, já už 20 minut spím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 kecáááááááááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak co tam máte za tajnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 tak kecáš no.. radši jdu ..dobrou všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 proč ses naštvala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 to nebylo skrz tebe ale skrze Standu.. takže klid strupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 tak to mi došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 no tak co řešíš víc vědět nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 zase tajnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 to nebylo skrz tebe ale skrze Standu.. takže klid strupe co já?????????? já muzikant :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 nedělej že nevíš..ale nechci to už rozebírat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 :-)))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 (editace) Nazdaj bando sice jsem puvodně pomejšlel na něco silnějšího sportovnějšího,ale vždycinky je nějaké to ale,za penízky na motorku určené se nic moc nedalo sehnat a když jo tak většinou tam bylo nějaké to ale,zejtra jsem si puvodně měl jet pro Cagivu Freecia 125,ale bez STK a nějaké ty drobné dodělávky na to ,že si na motorce přes léto zajezdím jen občas se vyvětrat se mi nechtělo zas něco do čeho budu muset investovat tak nakonec zustanu u domácí značky a zejtra jedu do Kladna pro tuhle českou krasotinku. držte palce at vše vyjde. (jo a schodou okolností je to taky cagiva) Editováno: 31. Červenec 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 no vidíš a bratránek taky prodává Cagivu 125 s STK a bez dodělávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 tak já se už dva roky přemlouvam že nějakou prdlavku na jezdění do práce pořídim,ale furt se nemůžu rozhodnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 jezdi na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Jindro kdyby jsi chtěl, mohu ti zjistit info a poslat fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 Tak se poptej ne,že bych jí koupil,ale jen tak pro zajímavost,o jedné z jižnich čech vím ta je za 15tis,chtěl jsem tuhle,ale když to pak vezmu s rozumem tak provozní náklady na číze budou stejný a když se něco podělá koupím to za pul darma,takže před srdcem zvítězil rozum,ikdyž kdyby se mi čz nelíbila tak bych jí nevzal a je to jedna z posledních vyrobených a těch moc nejni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 kolo nemam a na motorku se chystam,spiš bych to vyděl až za rok,hlavně teda musim zjistit naco s A1-150 muzu ridit.je v tom peknej bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 raca-já už motorku kupuju taky dobrý dva tři roky,vždy když se něco nastřádá tak to jde do bytu,teď to mám i s požehnáním od manželky,asi se už nemohla dívat jak furt na netu brouzdám na motorkářích a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 tak že by do roka a do dne byl nějakej ten skutr doma..na tech 8km do práce by se přes leto využil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Vlasto bratránek má spíš cestovní enduro Jindro na tak krátkou vzdálenosti bych do skutru šel, taky jsem nad ním přemýšlel, ale zatím šli všechny peníze jako u Vlasty do bytu a do malýho, tak snad časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Nazdaj bando,tak pulka srpna za náma nějak to léto utíká.Dnes jsem uspěšně přihlásil motorku bez čekání,skoro jsem se tam bál páč jsem tam byl sám. už jsem to sice dával k sobě,ale ty moje příšerky obsadily už i motorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.