Červenec 28, 201213 r to nebylo skrz tebe ale skrze Standu.. takže klid strupe co já?????????? já muzikant :-))))))))
Červenec 31, 201213 r Nazdaj bando sice jsem puvodně pomejšlel na něco silnějšího sportovnějšího,ale vždycinky je nějaké to ale,za penízky na motorku určené se nic moc nedalo sehnat a když jo tak většinou tam bylo nějaké to ale,zejtra jsem si puvodně měl jet pro Cagivu Freecia 125,ale bez STK a nějaké ty drobné dodělávky na to ,že si na motorce přes léto zajezdím jen občas se vyvětrat se mi nechtělo zas něco do čeho budu muset investovat tak nakonec zustanu u domácí značky a zejtra jedu do Kladna pro tuhle českou krasotinku. držte palce at vše vyjde. (jo a schodou okolností je to taky cagiva) Upraveno Červenec 31, 201213 r od Vlasta
Červenec 31, 201213 r tak já se už dva roky přemlouvam že nějakou prdlavku na jezdění do práce pořídim,ale furt se nemůžu rozhodnout :-)
Červenec 31, 201213 r Tak se poptej ne,že bych jí koupil,ale jen tak pro zajímavost,o jedné z jižnich čech vím ta je za 15tis,chtěl jsem tuhle,ale když to pak vezmu s rozumem tak provozní náklady na číze budou stejný a když se něco podělá koupím to za pul darma,takže před srdcem zvítězil rozum,ikdyž kdyby se mi čz nelíbila tak bych jí nevzal a je to jedna z posledních vyrobených a těch moc nejni.
Červenec 31, 201213 r kolo nemam a na motorku se chystam,spiš bych to vyděl až za rok,hlavně teda musim zjistit naco s A1-150 muzu ridit.je v tom peknej bordel
Červenec 31, 201213 r raca-já už motorku kupuju taky dobrý dva tři roky,vždy když se něco nastřádá tak to jde do bytu,teď to mám i s požehnáním od manželky,asi se už nemohla dívat jak furt na netu brouzdám na motorkářích a pod.
Červenec 31, 201213 r tak že by do roka a do dne byl nějakej ten skutr doma..na tech 8km do práce by se přes leto využil
Srpen 1, 201213 r Vlasto bratránek má spíš cestovní enduro Jindro na tak krátkou vzdálenosti bych do skutru šel, taky jsem nad ním přemýšlel, ale zatím šli všechny peníze jako u Vlasty do bytu a do malýho, tak snad časem
Srpen 14, 201213 r Nazdaj bando,tak pulka srpna za náma nějak to léto utíká.Dnes jsem uspěšně přihlásil motorku bez čekání,skoro jsem se tam bál páč jsem tam byl sám. už jsem to sice dával k sobě,ale ty moje příšerky obsadily už i motorku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.